- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
Greenfarmer #6866 üzenetére
Valóban van ilyen a valóságban.
De az, hogy időt és pénzt spórolsz meg az a játékban nem értelmezhető, mivel a játék maga a munkafolyamat.
Mit csinálsz a megspórolt idővel és pénzzel? Gyorsan újból beveted a földet és kezdődik minden elölről? -
lacibacsi
addikt
válasz
Greenfarmer #6863 üzenetére
Hülye aki mondja.
Mindamellett az ilyen gépösszekapcsolásoknak annyi értelme van, mint a 40 méteres vágóasztaloknak...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Greenfarmer #6850 üzenetére
Mégis, hogyan szeretnél kombájn után bálázót kapcsolni???
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer #6847 üzenetére
Olyan bálázóra lenne szükségem, amit kombájn után akasztva lehet használni. Megpróbáltam a gyáriakat, de ott nem lehetett egyszerre bekapcsolni a kombit és a bálázót. Kérem, hogyaki ismer ilyen bálázó modot, írjon ide egy linket.
-
vacs
veterán
válasz
Greenfarmer #6847 üzenetére
Én nem próbáltam, csak láttam, hogy van ilyen, [link]
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Greenfarmer #6835 üzenetére
Üdv!
Ha arra gondolsz, hogy nem kell külön megvenni a rakodókart, egy be van a traktorral, akkor próbáld ezt.
Hibamentes, viszont a nagy sebességű kanyarokat nem kedveli.
-
zsolesz0803
tag
válasz
Greenfarmer #6401 üzenetére
amelyiket használod és működik annak írd át a befogadó képességét annyira amennyire szeretnéd,de csak finoman mert utána nem lessz olyan géped ami elhúzná
-
Butyko
csendes tag
válasz
Greenfarmer #5698 üzenetére
Én úgy vettem észre,hogy ugyanannyit fizet,mint a csűr,de ha bálát viszel,akkor kb.dupla annyi pénzt kapsz.
-
Sittes73
csendes tag
válasz
Greenfarmer #5701 üzenetére
Akkor érdemes használni.
A bálákat is ledarálja. -
Sittes73
csendes tag
válasz
Greenfarmer #5698 üzenetére
Hello !
Körülbelül mint az alap csűr.
Egy időben használtam, de mivel nem fizet jobban szép lassan hanyagoltam.
Pontos adatom nincs.Már nem használom. -
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #5239 üzenetére
google keresőbe beírod és ennyi.
Mindenki: látjátok? ilyen kérdésektől tudok a falra mászni, mert látni, hogy véletlen sem használná a keresőt, egyszerűbb kérdezni. csak hogy, amíg leírja ide a kérdést, ahelyett beírhatná a nevét a google keresőjébe, és eskü, kiad vagy 20 találatot!!!!!!!!!!
-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #5020 üzenetére
ezt passzolom sajna, mert fogalmam sincs hisz még sosem multiztam mióta megvan a 13 verzió. 2011 verzióból 2 sima eredetim és 1 platinumosom van, de azzal is épp hogy pár órát multiztam, mert a társak mindig eltűntek.
-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #5016 üzenetére
nekem a sima van csak meg.
bőven elég is. -
dzsula
csendes tag
válasz
Greenfarmer #5016 üzenetére
Néha multizok.
-
dzsula
csendes tag
válasz
Greenfarmer #4981 üzenetére
Igen! Nekem az van meg és 2.0.0.8as verzió!
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer #4952 üzenetére
Kérnék mindenkit, hogy olyan válaszoljon, aki tudja a választ.
A TITANIUM EDITION (4952) tartalmazza a 2.0 patch-et, vagy külön kell telepíteni? -
-Dokika-
csendes tag
válasz
Greenfarmer #4960 üzenetére
amennyit akarsz
-
Zsolt...
tag
válasz
Greenfarmer #4954 üzenetére
Igen, lehet!
-
lux95
csendes tag
válasz
Greenfarmer #4954 üzenetére
tippem szerint nem
-
lux95
csendes tag
válasz
Greenfarmer #4955 üzenetére
teljes játék kiegészitökkel
-
lux95
csendes tag
válasz
Greenfarmer #4952 üzenetére
de zsolt jól mondta nem sok új dolog van benne és annyi csak
-
Zsolt...
tag
válasz
Greenfarmer #4947 üzenetére
Pár új mod(map, gépek), semmi több.
-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #4481 üzenetére
Giants Editor 5.0.3 töltsd le, de van 32 és 64 bites verzió is. 32 inkább a 32 bites oprendszerekre jó, de 64 bitesen is elfut!
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #3983 üzenetére
Előttem linkelték nagyon jó kis gép.
-
vacs
veterán
válasz
Greenfarmer #3986 üzenetére
Ez a teljes Krone BigX 1100 BeastPack, ebben benne van az utánfutó is: link.
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #3983 üzenetére
Nem.
-
puhoska76
tag
válasz
Greenfarmer #3915 üzenetére
Letöltöttem nálam nincs vele gond
(rámpa) A silót én ezzel hordom
-
puhoska76
tag
válasz
Greenfarmer #3892 üzenetére
Itt egy rámpa
-
Sittes73
csendes tag
válasz
Greenfarmer #3826 üzenetére
Hello !
Egy időben használtam.
A szalmát bála formájában is elfogadja.
Egy gond van vele, hogy kevés pénzt ad. -
puhoska76
tag
válasz
Greenfarmer #3826 üzenetére
Nem jó a link
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Greenfarmer #3821 üzenetére
ezt eddig is tudtam. de ez mod pálya
-
kalooria
csendes tag
válasz
Greenfarmer #3789 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat, sokat segítettek.
apach: : Lehet, hogy igazad van - de azért még megpróbálom, amit a kollega írt.
-
larpi
tag
válasz
Greenfarmer #3780 üzenetére
Akkor neked be van kapcsolva a szalmavágó, leszecskázza a szalmát és hátul szétszórja. Ki lehet kapcsolni akkor rendesen lerakja a szalma rendet. A help-menüben (F1) megtalálod a kapcsolót mert igy fejből most nem tudom.
-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #3779 üzenetére
Hali.
Én szerkesztgettem mapokat is át, és magamnak is kezdtem nulláról mapot, de sajna a 13 verzióban még majd nekem is kelleni fog segítség nagyon úgy érzem. :S
-
tutikas
tag
válasz
Greenfarmer #3275 üzenetére
Szia a fehér pöttyök a felhő alatt szerintem a hóesést jelez bár én is furcsáltam,hogy +3-4 fokot mutat meg havazást de mire nap szerint odaértem nem volt semmi meg egészen mást mutatott az eső pedig nem helyetesíti a vegyszerezést és a mütrágyázást viszon mind a kettőt nem muszály csinálni mer az eggyik a másikat igen
-
tab21
csendes tag
válasz
Greenfarmer #1045 üzenetére
Ahamm... ez mindent megmagyaráz
-
tab21
csendes tag
válasz
Greenfarmer #883 üzenetére
Szia!
Na akkor hogy van ez a biogáz üzem?
Kukorica lesilózva, betöltve, letömörítve 100 °% -ra nyomom az "R"-t de semmi! nem takarja be
HOGY KELL BETAKARNI?
Ha tudtok segítsetek
Köszi -
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer #997 üzenetére
Indíts egy új pályát,mert a mentésben benne vanaka a régi cuccok.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer #997 üzenetére
Ahogy én eddig láttam ahhoz magát a carrersavegame-t kellene szerkeszteni (nem egyszerű).De lehet hogy egy egyszerű másolás is megteszi a megfelelő savegame mappába.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer #944 üzenetére
Annyi a gond a fával hogy a "keretét" nem tüntetted el csak a fát.Kijelölted a fát és delete,gondolom.
Kijelölöd a fát és bal oldalon a scenegrap-ban kell utána kijelölni.De vannak gyüjtő "mappák" a scenegrapbh-ban.Például kijelölsz egy fát majd baloldalon lapozol felfelé és ahol az első - jelet látod valamilyen (xyTree) felirattal,azt jelöld ki és 2-3 másodperc múlva meglátod hogy ki van jelölve minden fa a környéken.És akkor mehet a delete.Mivel így jártál most akkor keress a közelében egy másik fát és a fentieknek megfelelően (jelölés-->scenegraph-->jelölés-->lapozás-->xyTree) delete.Így több bosszantó fa is eltűnik. -
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer #942 üzenetére
A giants editor elég kényes jószág.Ha már másoltad az épületet az még csak egy dolog.Be is illesztetted gondolom.Az is egy másik dolog.De nem látni a beillesztést mert kilométerkre a terület fölé helyezi a beillesztett dolgot.Én egy gázolajtartályt csináltam ezzel a módszerrel.Nyomsz egy CTRL+f gombot majd simán nyomsz egy f gombot.Na akkor már látod egy részét az épületnek.És közben látod milyen magasan vagy a területhez képest.Onnan szépen le kell játszani.És persze nem csak hogy fölötte van hanem még jól el is tolja területtől minden irányba (ja meg néha el is forgatja).Ha már látod az épület egy részét és ha szerencséd van akkor nem kell keresgélni azt a sok karikából és x y z tengelyből álló irányítót.Ha ezt meglátod (találod) akkor le lehet szépen kb 15 percen keresztül játszani a neked megfelelő helyre.És 20 perc múlva már van egy úgy épületed.Elvileg van benne interactív beillesztés (hát mit is mondjak,nem mindig csinálja azt amit kéne) billentyűkombinációk sorát kell nyomkodni hogy majdnem helyre kerüljön a dolog.Ami nekem eddig bevált az a duplikálás.Kijelölsz valamit majd a baloldali sávon (scenegraph) kijelölsz hozzá minden szükséges dolgot majd duplikálás és ott marad ahol van,de 2 lesz belőle.Akkor már csak húzni-vonni kell a neked szimpatikus helyre.Ezzel csak egy a baj hogy a scenegrap sávon nem nagyon tudod elhelyezni más dolog alá.Például.Én csináltam egy gázolajtartályt így.De nem tudtam egy másik épülethez rendelni hanem csak simán berakta egymás alá így:
+ gasStation
| gasStationTrigger
+ gasStation
| gasStationTriggerMűködik csak ép nem a legjobb megoldás.
-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #886 üzenetére
Hali, nem tudom kaptál e már választ, mert nem láttam még, így leírom.
Meg van nyitva editor ugyebár.
No. Akkor jelöld benne ki az adott Objektet stb, majd az editor felső sávjában az Edit szóra katt. Lenyílik és katt rá a Duplicate szóra.Ezután fogd meg az adott Objekt egyik VÍZSZINTES vonalát és húzd arrébb. Ugyanis a korábbiból kell kihúzni úgymond a 2-t.
Mindent lehet így duplikálni, vagyis Duplázni. De ezt csak map szerkesztésnél tudom így. Gépeket nem tudok. -
olivera88
veterán
válasz
Greenfarmer #892 üzenetére
Köszi.
ObiGabi neked is. Az lenne még a kérdésem h modok kameranézetét hogyan lehet módosítani, van két gépem aminek total idióta a kamera nézete, ezért használhatatlan szinte. -
olivera88
veterán
válasz
Greenfarmer #887 üzenetére
Mindegy milyen géppel tömörítem? Olyan nagy gépeim nincsenek, a legnagyobb ami van az a Deutz 7250
-
Greenfarmer
csendes tag
válasz
Greenfarmer #887 üzenetére
Bocsi a link miatt. De a szövegéből le tudjátok olvasni a helyét és tartalmát.
-
olivera88
veterán
válasz
Az mindegy melyik földön vetek nem? A 7 es földem jelenleg foglalt. Köszi
-
puhoska76
tag
válasz
Én inkább vettem két szélerőművet igaz két milla de nemvetettem semmit az állatokat eladtam két órára felvettem 120 szorosra és már vissza is hozta az árát
azóta hozza a pénzt mint güzü
Szerintem a terményekből lehet a legjobban pénztcsinálni meg a birkagyapjúból,teheneket csak a trágya miatt tartom.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Greenfarmer #871 üzenetére
Nyomod az ALT gombot meg a bal egér gombot közben görgőzöl.A NUMpad + és - gombbal meg tudod sebességet állítani.
-
muki 50
csendes tag
válasz
Greenfarmer #719 üzenetére
Sajnálom hogy nem tudom hogy mi történt a mentéssel de pénzt segítek szerezni.
Adj el mindent 100.000 ezer euróig és vegyél 5 doboz méhet vedd föl a sebességet 60-ra és várj egy óra hosszát és láss csodát termelik a sok pénzt és nem kel mást csinálni vele.
Sajnos itt a játék pénz szerzése ki van játszva. -
satuka72
csendes tag
válasz
Greenfarmer #689 üzenetére
Szia.
Igen, le lehet borítani a füvet a birkákhoz. Én a ZX550-est használom, azzal lehet. A többit nem próbáltam. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
Greenfarmer #626 üzenetére
Üdv!
A 2. kérdésedre: igen, van. Mellé mész, nyomsz egy F1-et és kiírja a pillanatnyi állapotot.
-
Plague666
tag
válasz
Greenfarmer #626 üzenetére
1. hígtrágya tároló.
2. ha van is neki(de sztem nincs) akkor sem mostanában lesz tele mert milliós nagyságrendű összegek beleférnek. Egyébként jó dolog, ha működésbe hozod a biogázüzemet, vagy elkezdesz marhákat tartani akkor az automatikusan telik, és a "trágyatárolók" fül alatt tudsz venni hozzá cuccost amivel kijuttatod a földekre. Ajánlom egyből a nagyobbikat, annak a kapacitása se valami hatalmas, gyári mapnál a gabonasilók melletti közepes földet(17es) nem fedi be teljesen egy tartály. Olcsóbb mint a műtrágya, vagy a permetszer, mivel ingyen vanés ugyanaz a hatása.
-
olivera88
veterán
válasz
Greenfarmer #618 üzenetére
Én nem láttam még olyant, a valóságban nem létezik olyan. Fogadj dolgozót az aratásra és menj a kombájn után rögtön bálázni. Én is úgy szoktam, várok egy kicsit még fordul egy párat a kombájn aztán kezdek bálázni.
-
larpi
tag
válasz
Greenfarmer #614 üzenetére
Sajna az a játék hibája amit még nem javítottak ki.
Ezt ajánlom a figyelmedbe.
Valahol a fórumban is van egy leírás, néhány paraméter átírásával az alap vágóasztalt is alkalmassá lehet tenni a kukorica levágására, segéddel. -
larpi
tag
válasz
Greenfarmer #550 üzenetére
Szerintem nincs határ a silók befogadó képességében, ha még is van akkor az nagyon sok. Ha jól emlékszem már csináltam 1milla fölötti feltöltést, mert a játék sokáig nem adott be emelt árú felvásárlást búzára és az felszaporodott.
-
apach
senior tag
válasz
Greenfarmer #450 üzenetére
Hali! Ez mindenkinek szól, aki még NEM tudná.
Nos. Nem rég írtam egy másik hozzászólásomban a Notepad++ nevű programot. Töltsd le, telepítsd.
1 Teendőd.
Az adott mód Zip mappáját, másold az asztalra ki. Menj bele a mappába ezután, és azt az XML-t amit akarsz, másolással szintén másold ki az asztalra. (ezt csak akkor tedd így, ha más XML nincs az asztalon mert akkor beillesztéskor felülírja a már kint levőt). Ha van más XML az asztalon, akkor csinálj egy sima üres mappát szintén az asztalra és abba másold bele az adott XML-t!
Ezután a Notepad++ progihoz társítsd hozzá az XML fájlt majd nyisd meg vele, és már szerkesztheted is!
Amikor átírtad amit akartál, mentsd el a módosítást a Notepaddal, zárd be az XML-t és kész.
XML-t nem nehéz visszatenni ezután már a zipbe.
Jobb klikk az XML fájlra, másolás,
Jobb klikk az adott mód Zip mappájára, majd a beillesztésre klikk, és ennyi.Abban az esetben, ha az adott XML fájl a Zip mappán BELÜL egy másik, sima mappában van, a visszahelyezés hosszabb.
Akkor ezt kell tenni.:
Fogd meg az adott sima mappát, amiben az XML van, és azt másold ki az asztalra.
Ezután menj bele, nyisd meg, módosítsd, mentsd, zárd be az XML-t a Notepad++ ban, ennyi.
Ha megvannak ezek, fogd meg azt a mappát amiben az XML volt, és azt másold vissza a Zipes állományú mappába és kész is.Ezzel a módszerrel lehet szintén módosítani az adott mód árát, vagy épp, egy Pótkocsinál azt, hogy pl 50 ezer helyett 100 ezer búzát lehessen bele tölteni a kombájnból.
Sőőt, a kombájnoknál is át lehet írni azt, hogy mennyi búza férjen bele aratáskor a magtárjába.
Ez változó minden gépnél, pótnál stb. Pl a permetezőnek is át lehet írni azt, hogy 500 vegyszer helyett, 2000 férjen bele.De. Mielőtt bele kevertek a cuccokba, előtte kérdezzetek meg engem pl, és privátban leírom hogy mit, hol találtok meg és stb. Még egy dolog. Azért másoljátok az adott módot, mert ha elrontjátok, akkor az eredeti sértetlenül megmarad, és nem kell még egyszer keresgetni ahhoz hogy újra letölthessétek.
Olvastam itt olyat, hogy valami mapnál textúrázni. ObiGabi barátom írta a nevem. Nos. Én csak a 2011 editorral tudok bánni, és textúrázni nem tudok. Max úgy, hogy egy gép kinézetét kimentem, majd ráteszem egy ugyan olyan verzióra. Pl egy Fendt 939 gép mondjuk hibás, de tetszik állatira a színe, akkor keresek egy Jól működő szintén Fendt 939-t, és ráteszem a skin-t amit a hibásból veszek ki.
No. Remélem segítettem, és nem hibáztok.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Greenfarmer #514 üzenetére
Ez nehéz dió. Sok oldal van, sok moddal, de olyan oldal, ahol sok jó mod van... hát. Összegyűjtöttem néhányat, ezek jók. LS 2013 modok
Ahogy időm engedi bővítem a "bolt" kínálatát
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #450 üzenetére
Nincs megnyitva a játék esetleg?
Értsd az is megnyitásnak fele ha interaktívon van a tűzfalad, amikor elindítod a játékot felugrik egy ablak hogy kiengeded e a világhálóra.
Még ha a játékból ki is léptél de amíg nem zárod be a tűzfal által megnyitott ablakot addig úgy tekinti mintha el lenne indítva a játék. Vagyis ilyenkor nem engedi szerkeszteni.Kipróbáltam az általad kérdezett vetőgépet, nem tudtam műtrágyával tölteni.
(#446) bl0ck: A füvet elsőnek át kell forgatni, majd rendbe szedni és onnantól bálázhatód vagy póttal felszedheted. Aztán az adható a teheneknek, vagy a birkáknak.
-
disco fever
csendes tag
válasz
Greenfarmer #441 üzenetére
a villogókat a Home gombbal lehet ki-be kapcsolgatni
-
Giot
addikt
válasz
Greenfarmer #437 üzenetére
Azt írja igen, majd teszek vele egy próbát.
Más: Marha
nehéz a teheneknek a szalmát bedarálni a hozzá való géppel, a kockabálák nem nagyon akarnak bennmaradni. A körbálával könnyebb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest