Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Van már Kabini-vel szerelt mini ITX-es lap itthon? Iponon nem találtam semmit kabini-re.
Vagy ennél a J1900nál létezik jobb megoldás? Mert ez eléggé szimpatikus, csak fura, hogy még senki se használta. Mindenképpen olyat szeretnék amiben van proci és abban gpu, mert nem szeretnék dedikáltat bele.És még 1 nem igazán tisztázódott kérdés: ha én nem szeretnék belső tápot, hanem van valahol 1-2 laptop-hoz való adapterem (5,5mm külső, 2,5mm belső diameter csatlakozóval) 19V-ot ad le az egyik, másik 12V-ot, viszont mindkettő más áramerősséggel dolgozik (és így mindkettő 60 wattos adapter) akkor lényegében bármelyiket használhatom, hisz 60 watt megvan, és az ilyen DC-s megoldásoknál az ajánlás 9-19V, és hogy legyen meg a 30 watt (1 vinyó, 1 memória), ugye? Szóval adapter-t nem kell vennem külön hozzá, és használhatom azt ami van?
Tegnap este keresgéltem égen földön olyan mini ITX-es házat, ami relatíve szellős és nem régi VHS lejátszókra hasonlít, hanem picit kerekített, és esetleg belefér egy 15cm-es venti, bár ez már tényleg lehetetlenség.
Jaj és majd elfelejtettem, mini itx háznál, jól láttam, hogy van lehetőség, hogy ne az alaplap legyen DC csatlakozós, hanem maga a ház küldje ki DC csatlakozóról a 12V-os ágat az alaplapba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi