- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
Nekem is vannak koncertek (igaz BD50, BD25 formátumban), nálam idáig azokat is kivétel nélkül megtalálta a moviedb (én nem szedtem külön őket, ott vannak a filmek között).
A kép megakadásra nem írtam semmit, mert távolról nehéz azonosítani mi lehet a hiba (és én nem használtam még sohasem az openelec verziót, nem tudom mennyire tér el a win-es verziótól). Ha leírnád, hogy milyen megjelenítőn tapasztalod ezt (24p megjelenítésre alkalmas-e) és csinálnál screenshotot a video beállításokról, akkor kicsit talán könnyebb lenne segíteni.
Nem tudom ezt olvastad-e: [link]? Ha nem akkor mindenképp érdemes, és a többi zsigus által írt logout-os xbmc-s cikket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest