Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Ezt egy le ejtés után csinálta , hogy nem kapcsol be
általában a driver megy tönkre egy esést követően , én szedtem pár lámpát szét és cseréltem Convoy és Sofirn és ezekhez meg tudod venni a drivert !
Esetleg kontakt hiba is lehet de ennek kicsi az esélye ha új a lámpa !
Nekem van jó pár lámpámde nekem még kontakt hibám nem volt, se hibás LED csak driver és mind esés után !!
-
WestBam
Topikgazda
Pont ezért van ilyen sokféle töltő, mert van aki hasznát veszi sok funkciónak, és van akinek nincs rá szüksége. Alapvetően az emberek nagy részének elég egy olyan töltő, amibe beteszi az akkut, majd feltöltve kiveszi. Ez a Lii-100. Aki többet szeretne az akkuiról tudni, azoknak meg ott a BT-C100
-
-
BBéci
legenda
Nem fikáztam a Convoyt, ez aljas rágalom!
Már azért sem, mert jó ideje olvasgatom ezt a topikot és tudom, hogy az itteni kedvenc márka.
Egyet biztosan tudok, a Fenix minősége és tartóssága kiváló, ezt tapasztaltam az elmúlt 9 év során. Nem szeretnék ennél picit gyengébb minőséget, csakis még jobbat! Nem drága kell, az ostobaság lenne részemről, mert nem mindig párosul csúcsminőséggel. De ha sok pénzért adják a valódi csúcsminőséget, akkor azt kifizetem, mert ahogy már többször említettem, körülbelül 10 évre veszem a lámpát, nem kettőre.
Házimozi erősítőből sem vennék Tzitzumitzu, vagy Matskatzitzu márkájút. Sőt, Denonból sem izgat még az AVR-X6300 sem, kizárólag a legnagyobb, az X7200 jöhetne szóba.Sok éve olvasgatom a lámpateszteket és azt láttam a mérési grafikonokon, hogy a low budget kategóriájúak sokkal kevesebb ideig tudnak egy adott fényerőt/fokozatot szinten tartani. Percek alatt durván leesik a fényerő, jó példa erre a Zanflare F1, ami csupán 30 másodpercig tud a legmagasabb fokozaton világítani. Ez kissé vicces, de 13 dollárért elfogadom.
(#35569) kner
Az üres host és az építgetés nem az én műfajom, egyrészt nem értek hozzá, másrészt időm és kedvem sincs ilyesmivel foglalkozni. Kipróbálom az F1-et, a vele szerzett tapasztalatok alapján eldöntöm, hogy gyorsan rendelek egy L16-ot, vagy megvárom, amíg a Fenix és az Olight (kedvenceim) kijönnek valami hasonlóval. -
BBéci
legenda
Ki akarom választani azt a lámpát, amit évekig boldogan, elégedetten fogok használni. Nem könnyű megtalálni, azért futom a köröket.
Jó a külön töltő. a Fenix P3D-hez vettem egyet, hozzá 4 db akkumulátort.
Viszont a megrendelt Zanflare F1 beépített töltős, ezért úgy gondoltam, az HXP35-ös is legyen olyan. De naponta többször elgondolkozom azon, hogy csak nem ártana egy jó töltő a megrendelt KeepPower akksikhoz. -
BBéci
legenda
Éppen ez a megdöbbentő. .uk domainű webshopból rendeltem és csak akkor derült ki, hogy kínai kézben van, amikor a számlámról leemelt összeg nagysága miatt a banknál érdeklődtem. Mondták, hogy jüan volt az eredeti deviza és nem angol font, azért nem stimmelt.
Egyébként a honlap üzemeltetője USA-ban van bejegyezve, hogy még trükkösebb legyen a helyzet.
Mellesleg van egy Fratelli Vanni cipőm, de eléggé viseltes, helyette akarok venni egy másik ugyanolyat, vagy hasonlót. 12 éve itthon 35000-ért árulta a Salamander. -
istnag
addikt
Ebből, hogy jött le, hogy gagyi azt nem tudom.
ZOOM alatt te mit értesz? Én a fény koncentrálását egy szűkebb pontba, de én lehet én nem jól fogalmaztam. Így sokkal erősebb a fény, mint amikor nagyobb területet világít be. Plussz nem zavarsz másokaAmúgy nem értem mi a bajod, leírtam mit szeretnék, te meg úgy állítasz be, mintha mind hülyeség lenne. Ha nincs ilyen lámpa mondjátok meg és veszek ugyanolyat,mint haveromé, az tudja ezeket mind. DE az igényeim ezek, nekem így kényelmes ezt szeretném. Egyébként sem értem, hogy miért baj, ha többet tud egy lámpa,mint fehéren világítani! -
istnag
addikt
Épp ez az, hogy mindig haverét kértem kölcsön, mert neki UV-s és annyira megtetszett, hogy nem akarok anélkül venni.
Elhiszem, hogy nagy fényerejük van, de UV kellnem akarok messze világítani az UV-vel. 5 m max.
(#34490) ZolkoW
Alakul köszönöm.(#34493) Joshi
Mert szeretném a legjobbat kihozni a pénzemből, azért kérek segítséget, többen többet látnak alapon -
istnag
addikt
UV fényből nem engedek. A zsinórom Trabucco Long Cast Fluo, amire ha UV fénnyel világítasz, fluoreszkál. Ami nagyban megkönnyíti fárasztásnál a zsinórkövetést, szerelésnél a láthatóságot, miután leraktad a botot, látod merre megy a két zsinór nincs-e kereszt stb, stb.(nyilván mind megoldható sima fénnyel is, de így kényelmesebb nekem.)
A zoomoláson viszont lehet mást értünk, én azt értettem rajta, hogy tudjam összehúzni a szórt fényt, egy kisebb "pontba". Akkor rosszul fejeztem ki magam.
Szóval megköszönném a segítséget -
-szabi-
addikt
Azon már túlmutat.
Idézve Kurt Vonnegut-ot: "Egy oltári nagy űrbekúrás"Ma XHP70 led-es lámpák után nézelődtem, mert már megint lámpát szeretnék.
Nem tudom miért adta ki a kereső, de ezt találtam: 42000 lumens Flashlight mindössze 20EUR.Először Klarus G20 néztem, de 650 és 3000 lumen között nincs fokozat, így kiesett.
Így megint IMALENT DN70 maradt.
Esteleg AceBeam EC50 ami még kompakt méretben szóba jöhet.
Jó lenne L6, ha nem lenne annyira nagy méretű lámpa.üdv
szabi -
ZozzV6
senior tag
Folyékony nitrogént kell átfolyatni a fejen egy erre kialakított heat pipe-on keresztül.
Á nem. Manapság ez olyan nemiszervösszeméregetés a lámpagyártóknál hogy az enyém a több lumenes vagy nagyobb hatótávú még ha a nagy fényáramot csak fél percig bírja vagy a hatótáv miatt lézercsík szerű fénye is van. Olyan mint az autóknál hogy most épp az Audi RS6 vagy a BMW M5 vagy a Mercedes E osztály AMG az erősebb pár lóval mint a többi... Értelme nem sok van de ezek a lámpák már olyan kategóriák mint a szopersportkocsik ahol 1000 lóerő felett licitálgatnak egymásra. Kihasználni értelmesen nem tudod de elmondhatod hogy neked ekkora
Ettől függetlenül megépítem a 9000 lumenes L6-ot és megveszem az 1 millió kandelás kb 2 km hatótávú BLF GT-t mert csak -
lorcsi
veterán
ez piszok jónak tűnik
tök egyszerűen tölthető, és nem kell hozzá még egy eszköz ami az akkut töltiaz s2 szoktam nézegetni..de sajna ahhoz + töltő is kell
és akku+zseblámpa+ töltő árban ugyanott van mint ez az eagle eye+akku
de ez utóbbi sokkal egyszerűbben tölthetőjó lenne , ha ezt az usb töltést egyre sűrűbben beépítenék a gyártók
-
benfolds
őstag
fast test: lemeríti, feltölti, kiírja mennyi ment bele.
normal test: feltölti, lemeríti, kiírja mennyit vett ki belőle, utána feltölti. amíg villog a számláló a kivett kapacitás nagyságával, addig tölti, tehát csak akkor vedd ki az akksikat, amikor már nem villog a szám. először azt hittem, hogy akkor már végzett, de nem, akkor végez, amikor már nem villog. jó kis töltő szerintem, jobban bejött, mint az én xtar vc4-em (a lii-500 haveromé). a vc4 nagyon sokszor csinálja, hogy gondol egyet, aztán 0,1-0,2 amperrel tölt. de ha minden igaz a 2,4A-s blitzwolf usb adapter a ludas. -
WestBam
Topikgazda
Nekem nem kell bemutatnod ezt az érzést, sajnos én is ismerem. Pót elem és annak a pót eleme mindig hasznos ha van nálad
Ettől függetlenül tényleg van akinek egy alkáli elemes lámpa a megfelelő választás, mint fentebb láthatod, ez nem városi legenda, van aki ilyet keres
-
WestBam
Topikgazda
110Ft/db duracell industrial akláli AA elem, ma hoztam el őket, 2023 márciusáig van szavatossága.
Ha lockolja a lámpát akkor nincs rejtett fogyasztás ami leszívná álló helyben, szóval nem feltétlen drága az. A drága az, ha ezekkel akarsz folyamatosan üzemeltetni elemlámpát. Na az tényleg anyagi csőd, de neki nem ez a célja,ahogy írta is. -
benfolds
őstag
akkor a liitokala oldalán írják rosszul?
-
BBéci
legenda
Az ember mindig reménykedik valami jóban, valami pozitívumban. Hátha nem lesz mindenki ellenséges és ez be is jött, éppen a topikgazda részéről. Korrekt, használható választ csak tőle kaptam.
Ha beállnék a sorba és Convoy lámpákról érdeklődnék, tutira kebletekre ölelnétek.
Tapasztalatom szerint nincsenek csodák, egy 20-30 dolláros lámpa soha nem fogja azt a minőségérzetet nyújtani, mint egy 100 dolláros. Ez igaz az élet szinte összes területére, ételre, italra, ruházatra, autóra, tévére, vetítőre, házimozi rendszerre.Egyébként már nem a T25L-R a kiszemelt áldozat, hanem a testvére, a TX30C2, méghozzá a jobb fokozatai miatt: 16, 121, 330, 760, 1870 lumen. Olcsóbb, csak 70 euró, cserébe nem USB-ről tölthető.
(#34251) ZozzV6
-
BBéci
legenda
Miért ne lehetne egy elemlámpával 10 évre, vagy még többre tervezni? Itt fekszik az asztalomon a Fenix P3D, ami most 9 éves és szerintem még ugyanennyit simán működni fog. Igaz, nem 10 dollárba került, hanem 70-be és 33 dollárért szállították, mert sürgős volt. Csütörtökön megrendeltem, következő kedden a kezembe vehettem.
Több ok miatt szeretnék még egy lámpát vásárolni. Vonzanak az újdonságok, tetszik a taktikai forma és néha, mondjuk havonta egyszer, fél-egy percre kellene erősebb fény, mint a mostani 210 lumen. Az új lámpa állandóan nálam lenne, a Fenix P3D itthon maradna, feleségem legnagyobb örömére, mert szeret vele világítani.
Számomra is fontos az ár/érték arány, de attól még nem fogok jelentősen leadni a minőségi igényeimből.(#34237) Cyberneko
Miért olyan nagyon fontos egy elemlámpát gyertyaként felállítani? Felétek nem lehet kapni gyertyát? -
WestBam
Topikgazda
Bocsánat, akkor félreértettem az írtakat. Azt gondoltam, hogy a Haikelite elemlámpára írod, hogy hozza a minőséget.
CybernekoAz EDC-t én kevertem ide, lehet nem hordozná magával, és az is lehet, hogy szeretne egy forward clicky kapcsolós "taktikai" elemlámpát kipróbálni. Mondjuk otthoni felhasználásra ez utóbbi a lehető legkényelmetlenebb.
-
WestBam
Topikgazda
Az általad ajánlott Haikelite elemlámpákról sok évre visszamenő tapasztalatokat nem igazán lehet találni, mivel maga a "brand" az teljesen új, tavalyi évjárat. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy rossz, vagy azt, hogy nem lesz tartós, de weblapjuk is egy vicc, feedback minimális ami van róluk, eddig nem mertem én sem bevállalni, hiába van olyan lámpájuk, ami tetszik. Hosszú távra tényleg nem szerencsés egy ilyenbe beleugrani, ebben az oroszlánnak igazat kell adnom. Aki majd 10 évre tervez annak valószínűleg egy brand elemlámpa jelenleg jobb választás, mondom ezt úgy, hogy én is inkább az ár/érték arányt részesítem előnyben.
-
BBéci
legenda
Candlepowerforums tesztre várok.
Azért akadt meg rajta a szemem, mert kétszerese a max. fényereje, mint a Fenix PD35 TAC-nak, USB-n tölthető és alig drágább. Sajnos a folozat elosztása nem pontosan az igényeimnek megfelelő, tehát mégis lesz kompromisszum. 100 lumen alatt kellene két fokozat, mondjuk 20 és 80, amik beltérben ideálisak. -
BBéci
legenda
Az elsőt szoktam olvasni, Indexen rendszeresen linkelik az új cikkeket, de nem kaptam ihletet egyik bemutatott lámpához sem.
A fotók jók, adnak támpontot, ha éppen az a lámpa érdekel.
Nézőpont kérdése, hogy mit nevezünk méregdrágának. Szerintem a 80-100 dolláros lámpa messze nem az. Másfél méter jobbfajta hangszórókábel ára. -
ZozzV6
senior tag
Ezt én vállaltam be mert emberhiány volt a pénz meg kell sokmindenre most. Jövő héttől meglesz a létszám és nem lesz túlórára lehetőségem így megnyomtam amíg lehet. Keddtől nincs több túlóra csak ha valaki szabizik vag beteg lesz. De most annyit mentem amennyit akartam. Maga a meló nem megeröltető meg tudom csinálni a lámpás dolgokat is bent hébe-hóba
-
Gargouille
őstag
Jól mondod. Barlangban alapvetően más szempontok vannak a világítást illetően mint hétköznapi használatnál, nem véletlen olyan elterjedt még ma is a karbid lámpa. Nem kell hotspot meg messzire világítás csak egyenletes sok fény de az mindenfelé. Ami meg az ütésállóságot és üzembiztos működést illeti az mindenek előtt való.
Bár láttam régebben pár bátor kalandort piacos műanyag lámpával lemenni, nagyrészük -szerencsére - feladta a bejárat közelében. Aki meg bátrabb volt mint okosabb azt meg gyakran a barlangi mentők hozták fel.
-
Ra3
őstag
S2-t nem tudom, de az S2+-ba simán belemegy, pont olyan hosszú mint a középső eleme a lámpának, de majd később dobok fel összehasonlító képeket a védett ncr18650b-vel, meg S2+-vel is ha majd lesz itthon.
Átmérővel se volt baja, a sima védetlen panánál egy fóliányival vastagabb. Ettől függetlenül én is csak ajándékba szánom ahol nincs másik lámpa, hogy ne kelljen emiatt plusz töltő. -
HardSanyeee
őstag
Személyes tapasztalat alapján sajnos el kell, hogy keserítselek némileg. Én eddig négyszer rendeltem GB-ről, háromszor ajánlottan holland postával, egyszer pedig simán ingyenes kiszállítással. Az ajánlottak közül mindegyik megjött 2 hét alatt, az ingyenes szállítású csomagra viszont közel 2 hónapot kellett várni. Eleve a rendelés után 3 héttel adták fel a postán a csomagot, tehát már az elég lassú volt.
Vertigo18 fórumtársnak igaza van, ha nincs igazi tracking number, akkor sajnos nem lehet kideríteni, hogy hol tart éppen a csomagkézbesítési fázis. -
Vertigo18
addikt
Honnan tudná a Gearbest, hogy már átvetted a terméket? Hiszen nem követhető a termékeinek 90%-a! Nem fizetett postával kérted, hanem ingyenesen, tehát nem várható el tőlük, hogy nemzetközi nyomkövetési számot (kvázi ajánlott, könyvelt küldeményként) adják fel neked. Innentől akkor mutatja csak a Gb, hogy "kézbesítve", amikor TE visszajelzed nekik, hogy az bizony kézbesítve lett. Még egyszer hangsúlyozom: HONNAN tudná a Gb., hogy kézbesítve lett a terméke?
Viszont, ha kevésnek találod a válaszaimat, akkor van külön Gearbest topik is (bár ugyanezt fogják mondani ott is) és van külön "Külföldi rendelések... topik is (ahol V/ kolleéga ugyanezt fogja elmondani - a saját stílusában!
).
De szívesen válaszolok még itt is akár. Csak nem akarom a többieket feltartani.
-
Vertigo18
addikt
Csakhogy itt a Gearbest a feladó! Alin különböző kereskedők árulnak cuccokat. Gearbesten a Gb az eladó, neki vannak beszállítói, de az eladó Ő maga. Ha valami miatt írni szeretnél, azt is lehet, csak leráznak, mert nem telt még le a 60 nap.
Erre szokták azt mondani "okosok", hogy csak olyan ember rendelgessen külföldről, akinek van türelme is. Sajnos nem a gyorsaságról híres ez.
Tehát ticketet bármikor nyithatsz, csak fentebb említettem, hogy mi lesz a válasz.
-
Vertigo18
addikt
Egy csomó olyan küldeményfeladás van ami nem követhető. Nem értem a "mindig volt..." részét a mondatodnak... Szerintem ez nem így van, akkor nem lenne egy eltűnt csomag sem Gb-en. Attól, hogy van Tn, attól az még nem biztos, hgy követhető, hiszen az csak egy szám, amit amint kilép Kínából, már nem tartanak nyilván sehol. Ez a módszer igaz a csomagok nagy részére, ami Kínából jön ingyen postával. Tisztelet a kivételnek, de az tényleg ritka.
Gearbestnél, ha letelik a 60 nap, utána kell ticketet nyitni. Megkapod majd a szokásos kéréseket (ellenőrizd a címedet, nézz be a postára, hátha már ott van...), aztán mehet a tényleges megbeszélése a dolognak. Általában újra szeretnék küldeni, vagy a Gb-walletra szeretnének kártalanítani. Ha nagyon szeretnéd, akkor visszautalják PayPal-ra is...
-
Vertigo18
addikt
A "Shipped out" kifejezés azt jelenti, hogy "feladták", nem azt, hogy te már megkaptad.
Ha egy megérkezett küldeménynél rányomsz a "Comfirm receipt" gombra és beírod, hogy mikor érkezett meg, akkor a "Shipped out" (feladva) kifejezés átvált "delivered" (kézbesítve) feliratra.
-
Janaboy
veterán
Tudom es a válasz nem tudom, gyozkodom magam, h kell-e, aztan inkabb az jott le h s2+ es egy tolto kulon, de mivel olyanom mar van, az nem izgi
de persze olcsó es jo. Aztan azon gondolkoztam, hha mar veszek, legyen mas, de nem tudtam mivel.
Viszont a zozz fele skilhunt ds21 az tetszikSzóval ezért ez a sok kerdes
-
benfolds
őstag
nekem jó lenne, de vettem egyet muteromnak is, és sajnos megtetszett neki a diffúzor is. persze elmagyaráztam neki, hogy amikor villog, akkor ki kell kapcsolni a lámpát, és töltőre kell tenni az akksit, de nehogy azt hidd, hogy ez mindenkinek olyan egyszerű "feladat". a módcsoportokat is 10 percig magyaráztam neki, de szerintem még mindig nem érti.
fokozatot úgy vált, hogy ki-be kapcsolgatja közben...mondjuk akinek a kezébe adtam, mindenki elég nehezen fogta fel, hogy mi a különbség a ki-be kapcsolás és a fokozatváltás között. pedig amúgy egyikük sem volt fogyatékos.
-
Joshi
titán
1h15m-nél pont láttam amikor visszavett a fényerőből, de lehet hogy ez már a második visszavétel. Ezt nem lehet kinyírni.
ui.: hozzáteszem csak kesztyűbe lehet megfogni.
Egyébként az aksit tesztelem hogy mennyit bír.
Most már annyira visszavett a fényerőből, hogy simán kihűlt a lámpatest. De most ez a hő miatt vett vissza, vagy mert merül az aksi ami védett? 1h20m-nál járunk de még alacsony fényerőn simán világít.
-
Joshi
titán
A másik kicsit jobban sikerült, ha lenne még vagy tíz ilyen töltőm akár profi szintre is vihetném a dolgot.
A feszmérőt én nem ragasztottam bele, egyszerűen csak a feszmérő kábeléből besuvasztottam annyit a feszmérő és az usb foglalat közé, amennyi fixen ott tartja. Ez azért jó, mert az esetleges csere esetén könnyebb dolga van az embernek. Ezt csak azért írtam le, mert a neten azt látni hogy telenyomják szilikon ragasztóval ami szerintem tök felesleges. -
balazs1956
senior tag
Kis ledes usb-s lámpocskáim nekem is vannak 0,99-5db.
A liit 100-as persze nem mutatja a feszültség pontos értékét, de azzal a futó fénnyel naygyjából jelzi, a töltöttség nagyságát.
Amit még szeretnék tudni, hogy hová kell kötni a feszmérőt?
Csavarozva szétszedhető?
Nem tudom most elővenni, mert a telken van -
balazs1956
senior tag
Szép munka, gratulálok.
Mit mutat ? Az akku pillanatnyi feszültségét?
Tehát, ha rárakod, akkor pl 3,7 volt, ahogy megy előre a töltés, úgy kúszik felfelé?
A gyári kijelzője is mutat közben?Nincs fényképed, hogy hová kötötted?
Bocs, a sok kérdésért, de nekem is mindenem megvan hozzá, csak a feszmérőt kéne berendelnem. És tetszik isElőre is köszönöm.
-
5-ös kezelő
senior tag
Olyan töltőket is vettem, még ki sincsenek próbálva. Meg M1,M1+. Erősen fertőz a topik. Inkább a "Ma nem rendelek semmit" topikba kellene belépnem.
Rengeteg érdekes és jó cucc van, csak könnyen elszalad a ló az emberrel. Órákkal már megjártam, ha van egy kis pénzem, mindjárt rendelek egyet, amire igazából semmi szükségem a sok másik mellett. Zseblámpa dettó, csak azokat nem kell szervizeltetni ötévente. -
5-ös kezelő
senior tag
GB-nél miért nem akcióznak 3B-vel? Mindig csak a hidegfehér az óccó. BG-nál lehet színhőt választani.
De miért is írom ezt, egy életre elegendő S2-esem van már.
Borjú 2-essel több órát szereltem tegnap, működött. Csak forrasztási bibi lehet, mert azóta jó, amióta kicsit feszítettem az "alaplap" helyzetén. Nem szedem szét, amíg működik. -
Clever0
senior tag
Ott rontottam el, hogy nem választ, hanem új hozzászólást akartam írni. Tegnap volt, aki megmérte a lámpája áramfelvételét, ezért tettem meg én is. G@ben írta: "AA akksikkal fel vagyunk szerelve". Erre akartam írni, hogy ez ne legyen szempont. Tapasztalatom szerint ceruza akksiknál a terhelt feszültség jobban csökken az idővel, mint a terheletlenül mért. Ráadásul, ha az eszközt 1.5 V-os elemre méretezték, akkor már a kezdeti 1.2 V is 20%-os csökkenés és ebből lesz 1.1, majd 1 V.
-
Joshi
titán
Gondolom a (#32691)-as hsz-re akartál válaszolni.
(#32727) Clever0 várjunk csak, te valamit nem jól tudsz. Tudtommal az aksi fényerőből gyorsan veszít (valamennyit), de aztán azt már sokáig tartósan tudja tartani. Az elem ugyan ezt fordítva, tehát a kezdetnél magas fényerő van, de gyorsan merül. És még mindig nem tudom melyik hsz-re válaszoltál.
-
Clever0
senior tag
Ok. Rád ez nem vonatkozik, de többen (velem együtt) olyan lámpát keresnek, hogy a meglévő AAA-s akkukat tudják használni, ne kelljen új akku és töltő. A tapasztaltak miatt szerintem ez zsákutca. Akkuval hamar merül, elemekkel drága és még úgy is fele-harmada a fényerő, mint 18650-nel.
-
Clever0
senior tag
Én is megmértem a leszólt zoom-os lámpám áramfelvételét. AAA aksikkal 180 mA, AAA elemmel 270 mA, 18650-essel 900 mA. AAA elemekkel a fénye kb. 1 fokozattal gyengébb, vagyis a 18650-es Mediumnak felel meg, ceruza akkuval még halványabb. Ha a méretbe belefér, mindenképpen a 18650-es akkus lámpát ajánlom a nagyobb teljesítmény és üzemidő miatt.
-
Vertigo18
addikt
Nanana!!! Nem biztos, hogy jól látod!
Először is nem 1200 lument ír a másodiknál, hanem 2000-et!
(Persze csak a címben, a leírásban már az 1200-at hangoztatják!
). Természetesen mindenki tudja, hogy egy Q5-ös ledből nem "préselhető" ki ennyi. Legyen inkább olyan 500 körül... Max. (De legyen inkább 300!)
Másodszor: helyén kell kezelni a dolgokat...Ez egy 1.88$-os lámpa! Itt a lényeg pont azon van, hogy nem 10 dolláros, alap S2-ről van szó. Mindennek megvan a helye, ne az S2-vel hasonlítsuk. Az "egyéb S2+-okról nem is beszélek.
Mondom ezt úgy, hogy van itthon most éppen 5 féle S2-m...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest