- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
AndrewBlase #64687 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy az emberek mA-es akkukról beszélnek mAh helyett, meg napi 2000 kalóriáról 2000 kilokalória helyett, akkor simán elhiszik a milliárd lumeneket meg a 99 Ah-t, hiszen fogalmuk sincs a mértékegységekről. Nem csodálkoznék, ha megjelenne a μAh a termékoldalakon, mert sokkal jobban mutat a 3000000 μAh mint a 3000 mAh.
-
csibe1
addikt
válasz
AndrewBlase #64667 üzenetére
Szívesen!
Előfordul, hogy én se találom meg egyik nap amit keresek, másnap meg bent van az első három találatban. -
csibe1
addikt
válasz
AndrewBlase #64664 üzenetére
Guggli a barátod, vagy nem
:
[link]Az oldalon van még pár hasonló méretű SingFire lámpa.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
AndrewBlase #40842 üzenetére
Őszintén szólva szerencse faktor kell hozzá, hogy jó legyen az a lengőkapcsoló, mivel ezeken a zárókupakokon a menet olyan amilyen éppen sikerül.
A convoynak van diy lengőkapcsolója, de nem biztos, hogy jó lesz a zoom-os elemlámpába méretre. Ezt neked kell leméregetni.
Amúgy C8-ra van gyári lengőkapcsolós zárókupak is. Ha ez passzol az Astrolux C8-ra akkor megvan a tökéletes fegyverlámpátok oldva ami baromira erős is (100000cd felett tud 45 másodpercig), illetve alapvetően egy jó elemlámpa is lehet. -
MittuDomain_
őstag
válasz
AndrewBlase #40840 üzenetére
A C8-at rendszeresen akciózzák, ne vegyél mást helyette, a héten is volt 12-13USD-ért.
mindjárt keresem a kuponokat és beleszerkesztem...Szerk:
C8 SILVER XPL H1 V2 1A 993Lm 7135 x 8 17,99USD és pontozhatod 13ra kb, vagy a CFDEAL kuponnal 16,99USD.
6x7135 16,44USD
Kupon:
GBFTS
Esetleg működhet még vele a
BLACKFRIDAY87
nem teszteltem.Fekete 8 áramgenerátoros 15,99USD flash sale, pontozható a linkelt alis árhoz.
Hirtelen ennyi, de tényleg gyakran van kuponnal, pont nélkül 13 dollárért.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
AndrewBlase #40534 üzenetére
A megfejtés helyes, a felhasználók 99,8%-hoz tartozol Te is!
(már majdnem aggódtam, hogy nem lehet felfogni ezt, aztán hirtelen mégsem) -
vince
őstag
válasz
AndrewBlase #40355 üzenetére
Q8 esetén pont nem jó a mágneses megoldás, nem?
-
jozsi252
veterán
válasz
AndrewBlase #40355 üzenetére
A mágnest az ilyen tekerős lámpánál ne erőltessük szerintem mert veszélyes!
-
jézusom
addikt
válasz
AndrewBlase #40256 üzenetére
a szürke x6-os drivert tartalmaz, x8 erősebb.
-
PHM
addikt
válasz
AndrewBlase #40124 üzenetére
Az az akku belső ellenállása akar lenni.
Nem teljesen pontos érték, és függ az akku töltöttségétől is.
Minél kisebb, annál jobban terhelhető jelentős feszültségesés nélkül
az adott cella. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
AndrewBlase #39884 üzenetére
Az a 12000 lm a XML - T6 ledtől igen szép teljesítmény.
-
atees
őstag
válasz
AndrewBlase #39884 üzenetére
Koszi😀
-
vince
őstag
válasz
AndrewBlase #39054 üzenetére
Miért ne? Korábban vettem egy ilyet $0.99-ért, de (meglepő módon
) nem túl acélos. Most rendeltem egy UV S2-t is, majd összehasonlítom, hogy mennyivel több koszt látok vele
-
Gargouille
őstag
válasz
AndrewBlase #39054 üzenetére
Költői válasz: a tudás mindig jobb mint a tudatlanság. ☺
-
ZozzV6
senior tag
válasz
AndrewBlase #38913 üzenetére
Megoldható. Írtam privátban.
-
Gargouille
őstag
válasz
AndrewBlase #34451 üzenetére
Igazából lyukat akar égetni a holdba, erre gyúr, csak szégyenlős felvállalni. :-)
-
ZozzV6
senior tag
válasz
AndrewBlase #34451 üzenetére
Még gyenge. Csak félgőzön megy. Kétszer ennyi áramot kell adni a lednek
-
benfolds
őstag
válasz
AndrewBlase #33797 üzenetére
tesómnak lenne, és főleg gyerekjátékokban használt góliát
elemetakksit töltene benne. esetleg ha valami adapterrel teszi bele az ember? vagy amúgy sem tudja a töltő a góliátnak megfelelő paramétereket? nem vagyok képben a góliáttal kapcsolatban. -
jozsi252
veterán
válasz
AndrewBlase #33740 üzenetére
Sajnos néha nem biztos.
Közbe fel is töltött a H2R lámpa. A töltés végén 4.24V-ra ment fel a fesz, majd másnap reggelre beállt 4.21V-ra. Bár megfigyeltem hogy mindegyik ilyen mágneses töltős lámpám (S30R III - S1R) hasonló feszre tölti fel, és áll is vissza. Szóval ezek szerint ez teljesen normális.
-
Gargouille
őstag
válasz
AndrewBlase #33740 üzenetére
Biztos. Mind így vagyunk ezzel. :-)
-
Tony21
tag
válasz
AndrewBlase #33577 üzenetére
Nekem van a bringán egy C8 is, ha nagyobb távolságra több fényre lenne szükség.
Ilyenkor be szoktam kapcsolni és kézzel picit lefelé nyomom a végét, hogy ne lefelé világítson ...
Le szokták kapcsolni a refit -
Sterilzona
senior tag
válasz
Ilyen eset számtalanszor előfordult már velem is. Régebben, dudáltam, integettem kapcsolgattam a refit, üvöltöttem, hogy h..... kö ....
Manapság, ha nagyon vészes, akkor egyszerűen meg állok. Félre állok, és megvárom még elmegy a gyökér.
Sokat mentem olyan út szakaszon ahol nincs közvilágítás, és ha jöttek szemből, akkor szemem becsuk kb, tökmindegy, nyitva van vagy nincs. Úgy sem látok semmit. Ilyenkor rutinból megyek.
Én nem javasolnám, hogy vissza vágj.
A másik, hogy ehhez nem is kell, hogy ködlámpát vagy refizzenek. Mert tapasztalatom szerint 10 kocsiból 7-8 nál biztosan nincs jól beállítva a világítás szöge. Őrületesen baleset veszélyes, de mindenki szarik rá .... !! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Van ilyen okostojás motoros és kerékpáros is. Nem jármű, empátia függő a dolog.
-
benfolds
őstag
válasz
AndrewBlase #33518 üzenetére
aha.
-
benfolds
őstag
válasz
AndrewBlase #33455 üzenetére
a zöld lild-s nimh akksik is jók szerintem, ha az ikeás nem elérhető. valahol láttam egy táblázatot, ahol a lista elején végeztek a teszteken...
mondjuk rájöttem, hogy nimh akksikat nekem nem éri meg megvenni, mert túl nagy az önkisülése, így az olyan kis fogyasztású eszközökben, amikben én használnám (falióra, távirányító), inkább sima alkáli való. ráadásul mire visszahozná az árát, addigra lejár az élettartama is, ami kb. 5 év. -
ZozzV6
senior tag
válasz
AndrewBlase #33445 üzenetére
Ha el nem ba--om mint a Clear S2+ gombját most...
1 nap után kopni kezdett a fekete festék, aztán gondoltam beáztatom valami lakkbenzinbe vagy ilyesmi de a kis műanyag karikát a közepéből nem tudtam kiszedni amin a fény átjön. Na azt szépen feloldotta a lakkbenzin és egy gumis vacakká aszalta. Most a fém gomb átesik a fém karikán, és a fekete festék se jött le... Valahonnan kerítenem kell egy másik fém gombot csak az a baj külön nem kapható. Egész hostot meg nem akarok emiatt venniÉs így konkrétan használhatatlan a lámpa
-
benfolds
őstag
válasz
AndrewBlase #33123 üzenetére
persze ez nekem csak egy vágyálom, azért mondtam, hogy jó lenne, ha a tavalyi-tavalyelőtti nagymenők ára visszaesne. mondjuk a harmadára.
80$-ért bevállalnám a legerősebb meteort.
-
válasz
AndrewBlase #33062 üzenetére
Na, erről van szó! E!
És ha valami zseblámpának néz ki és úgy is viselkedik, mint egy zseblámpa, akkor az zseblámpa. -
válasz
AndrewBlase #32839 üzenetére
Köszönöm
-
Sterilzona
senior tag
válasz
AndrewBlase #32592 üzenetére
Hol mrnnyiert vettel aksit hozza?
-
Ra3
őstag
válasz
AndrewBlase #32457 üzenetére
Az áramszivárgás nem attól függ hogy milyen minőségű a lámpa, hanem hogy milyen típusú a kapcsoló amivel ki-be kapcsolod. Ha olyan mikrokapcsoló van van rajta ami csak egy jelet küld de fizikailag nem szakítja meg az áramkört, az mind meríti kicsit az akksit, ahogy láttam jellemzően ezek pont a drágább lámpák, bonyolultabb elektronikával.
-
tomcsi23
veterán
válasz
AndrewBlase #32442 üzenetére
Vagy inkább ezt.
-
tibz03
őstag
válasz
Köszi! Töltőből mindegy, milyet veszek? Vagy valamire oda kell figyelni? Még ezt néztem.
(#32444) Ra3: Ezt a kupont megosztanád velem?
Köszi.
-
bul07
nagyúr
válasz
Ha jól nézem fasttech nincs szállítási költség és ugyan annyiba kerül [link]
-
Kozy10
tag
válasz
AndrewBlase #32370 üzenetére
Fasttechen Április.14-17 mindenre 10% kedvezmény,
Offer valid: 14 April 2017 00:00 - 17 April 2017 23:59 (UTC-6)
Offer: Site-wide 10% off
Code: EGGBASKET
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest