Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dongatto01 #36978 üzenetére
Banggood-ról és Fasttech-ről is hibátlan lámpákat kaptam. Onnan vásárolok, ahol ki tudom választani a 3B színhőt és az OP refit.
M1-es nekem is terv... -
5-ös kezelő
senior tag
Vettem egy ilyen bicajos lámpát előre.[link] De nem megy a powerbankomról /egy v. kettő INR Samsungot raktam bele/. Bekapcsolás után pár mp után lekapcsol teljesen. Ócska a powerbank elektronikája, és csak telefontöltést bír áramerősséggel? [link]
Véleményetek? Azon kívül, h minek rendelek ilyen sz.rokat.Amúgy nem olvastam el a lámpánál rendeléskor
, h külső áramforrást igényel.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ZolkoW #36483 üzenetére
3, az egyik 10A-ig lyuk. Kisebb áramhoz a másik kettő. Általában csak elemet/akkut mérek vele, néha konnektorban a feszt. Kis olvasgatással műveltebb lehetnék, tudom, de nem sok kedvet érzek hozzá. Annyi másra sincs időm, mióta felnőtt lettem. A polihisztorok kora lejárt.
-
5-ös kezelő
senior tag
Nekem is ma hozta az óccó Vander /T6-os/ lámpákat a postás. Martin_Mall úgy becsomagolta a 4 db-ot egy felfújható mentőmellénynek látszó műanyag zacsiba, mintha porcelánt küldött volna.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ZozzV6 #35484 üzenetére
Több hónapja nem rendeltem zseblámpát, és piacon sem voltam. Óra rendelésre és szervizre viszont száz fölött költöttem egy hónapon belül. Így is sok lámpám van ahhoz képest, h nincs is rájuk szükségem tulajdonképpen.
Na jó, bicajra rendeltem ezt-azt, mert valami elvetemült bringás fórumozó ide is linkelt cuccokat. 4 bicaj van a lakásban, az se normális dolog. Ráadásul nem vettem észre, h az első lámpa külső tápról megy, így nézhetek vmi powerbank-szerűséget is.
-
5-ös kezelő
senior tag
Miért ez a nagy S2 kiárusítás? Nem rendeltem ötödiket, mert hideg a fénye.
-
5-ös kezelő
senior tag
Sebaj, még van egy belőle itthon. Kapcsolója hibás némelyiknek /1:25 kb./, amúgy jó lámpa ezres alatt elemmel együtt. Persze csak általános ház körüli, nem profi felhasználásra. 1600-ért T6-os Vander a tuti vétel. És az mindig a legerősebb fokozaton kapcsol be, amit díjazok.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jozsi252 #34576 üzenetére
MPL hozza a csomagot, a kiscsomag és levél pedig az egyesített kézbesítővel jön. Én is szóltam neki, ne hozza ki, de azt mondta muszáj. Pedig elég lenne az értesítőt kihoznia. Rengeteget cipekednek szegények. Engem felhívnak előtte, ha jött vmi - jó ismerőseim szerencsére. De tény, h az országot sokan elhagyják, és egyre nehezebb lelkiismeretes munkavállalót találni itthon. Nálunk, sofőröknél is egyre trehányabbak jönnek, meg akik már sokszor ki lettek rúgva - nincs választék, nagy a hiány.
-
5-ös kezelő
senior tag
Olyan lámpátok nincs tesókáim, amit nem lát meg a halőr?
Bocs a poénért, én nem horgászom, nincs türelmem hozzá, de a halat szeretem. -
5-ös kezelő
senior tag
Megjöttek a 2 állásos Liitokala töltőim, remélem, jól választottam.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sterilzona #33582 üzenetére
Nekem éjjeli bicajozásnál a simléderes sapka jött be a legjobban. Ha vakító jármű jön, lehajtom a fejem, és csak a kerék elé nézek közvetlenül. A simli eltakarja a szembejövő fényforrást, és magam előtt látok még annyit, h ne szenvedjek balesetet.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
AndrewBlase #33577 üzenetére
Van ilyen okostojás motoros és kerékpáros is. Nem jármű, empátia függő a dolog.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
WestBam #33563 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy forrasztásban járatosaknak javasolt, akik szépen le tudják venni az USB felőli végét.
Nekem nem jött össze, darabokban várja sorsát.
Formára bejön, és fix fokozatokkal, jobb hozzáférhetőséggel elfogadható is lenne. Van a márkából nálam két akksis zoomos, inkább azt. -
5-ös kezelő
senior tag
Boruit fejlámpát sikerült szétbarmolnom, annyira rá volt préselve a kupak. Szinte biztos, h a forrasztások voltak a hibásak, talán egy TV szerelő ismerősöm még meg tudja reparálni - én ilyen mütyür forrasztásokhoz nem értek. De legalább van indokom előszedni a Warboy és a Skilhunt lámpákat most már.
-
5-ös kezelő
senior tag
Olyan töltőket is vettem, még ki sincsenek próbálva. Meg M1,M1+. Erősen fertőz a topik. Inkább a "Ma nem rendelek semmit" topikba kellene belépnem.
Rengeteg érdekes és jó cucc van, csak könnyen elszalad a ló az emberrel. Órákkal már megjártam, ha van egy kis pénzem, mindjárt rendelek egyet, amire igazából semmi szükségem a sok másik mellett. Zseblámpa dettó, csak azokat nem kell szervizeltetni ötévente. -
5-ös kezelő
senior tag
GB-nél miért nem akcióznak 3B-vel? Mindig csak a hidegfehér az óccó. BG-nál lehet színhőt választani.
De miért is írom ezt, egy életre elegendő S2-esem van már.
Borjú 2-essel több órát szereltem tegnap, működött. Csak forrasztási bibi lehet, mert azóta jó, amióta kicsit feszítettem az "alaplap" helyzetén. Nem szedem szét, amíg működik. -
5-ös kezelő
senior tag
Pecázni jó a zoomos Boruit is, tíz dolcsi körül vannak, 2x18650 hajtja, bicajozáshoz is jó lehet kiegészítőnek. Kínain a pecások két ledest vittek, egyik sárga fényű, másik hideg fehér benne. Unokatesóm fia sporthorgász, nem is ügyetlen, neki vettem egyet, ő örült neki nagyon - panasz nem volt a lámpára azóta /2év?/.
Vagy a bója végére applikálj ledes világítást. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
#54067968 #32704 üzenetére
Eddig nem produkált semmi negatívumot egyik típus sem. A vékonyabbnak szűk a fénykévéje, ennyi. Piacos v bontott akkuval belefér az óccó kategóriába.
Többiek hiába poénkodnak a lumeneken, meg sem nézem a hirdetésekben. Kipróbálom. Drága és jó lámpát sokan tudnak linkelni, de van igény az olcsóbb és még használható kategóriára is. Nem ajánlok olyat, ami nálam nem vált be. Eladónak is azért Martin Mall-t ajánlottam, mert kinézetre ugyan olyan termékből jöhet Kínából gagyi is, mint azt többen is tapasztalhattuk. Aki meg nem mer 1000-1500 Ft-ot kockáztatni, az világítson gyertyával. Én is tudom, h jó a Convoy, van öt db, de ez a két Vander használható minőség ennyiért. -
-
5-ös kezelő
senior tag
Szerintem az ábrák alapján rá lehet jönni. De tény, h a Warboy kezelése egyszerűbb.
Location indikátor : Hogy megtaláld a sötétben, ha elhagytad/letetted vhová.Helyzet meghatározó üzemmód.
-
5-ös kezelő
senior tag
Megjöttek a kék akciós S2-esek. Gyors volt nagyon.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gyenesmartin #32188 üzenetére
Szuper! Köszi. Ha megint meghal, nekiállok.
Dik :
Xtar kezelése egyszerűbb - kevesebb mód. Ha kell a sokféle stroboszkóp, akkor a Skilhunt. Amúgy mindegy szerintem, azonos érzésre mindkettő - de én csak lelkes amatőr vagyok, ezek szubjektív benyomások. Az biztos, h túlélő túrára ezekkel indulnék, és nem Borjúval.A megbízhatóságot fizetjük meg az árban /sok más mellett persze/. Ház körülre bármi óccó megfelelhet, de otthonról elmenvén már inkább ezek a jófélék javallottak szerintem. Azt válaszd, amelyik tudása neked inkább megfelel.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gyenesmartin #32170 üzenetére
Hogyan sikerült szétszedni? Bár az enyém már napok óta nem romlott el - nem is merek az akkutartón csavarni semmit.
H03 Skilhunt és Xtar H3 Warboy a jó választás nekünk amatőröknek is. Kínai piacos fejlámpám is van 3 ezer körüli áron, meg igen hasonló GB-ről v BG-ról - hibátlanok, de mégis más nagyon. [link] Ha olcsóbb kell.
-
5-ös kezelő
senior tag
Én sem szeretek sok pénzt kiadni, piacos / ebayes lámpákkal is beérem. De a H03 és az Xtar H3 is olyan lámpa, ami megéri azt a 9-10 rongyot akcióban. Még nekem is, hát még annak, aki használná is.
-
5-ös kezelő
senior tag
Köszi, meg fogom próbálni. Éjjel még feszegettem a panelt kicsit, bekapcsolt, pár perc után mintha elvágták volna. Ha rátekerem a kupakot ütközésig, szintén behal. Még nem adom fel.
ZozzV6 : Neked is kösz. Lenyelem a békát, nem levelezgetek velük, mert rendes fényképet sem tudok csinálni, nemhogy videót. Minek égessem magam. Ha szét tudom majd szedni, tuti találok valami hibás forrasztást, ebben bízom. Ha nem boldogulok, elküldöm alkatrésznek neked. Addig is van mivel pótolni, hála nektek és ennek a topiknak. -
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Gargouille #31354 üzenetére
Nekem is a 3B színhő jött be legjobban eddig.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Gargouille #31308 üzenetére
Sorkatonai szolgálatom alatt is jól jött volna egy tisztességes fényű fejlámpa. Bár akkor az ellenséges műholdak hamarabb kiszúrtak volna minket a harcászati gyakorlaton.
Így egy puffancs műanyag házából meg egy lapos elemlámpa reflektorából fabrikáltunk fejlámpát. Jobb volt, mint a kincstári lúgos akkus.
Egy szép és jó óra azért kell. Lehetőleg egy automata. Karkötő nem pótolja.ZozzV6 : Köszi a képeket!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Gargouille #31303 üzenetére
Gyere át a svájci órás topikba is, az lesz az anyagi csőd...
Maglew :
Van egy UniqueFire 1405 éppen.[link] -
5-ös kezelő
senior tag
Borjú 02 fejlemény. Bekapcsol, világít, minden működik. Ha legnagyobb fényerőn megy, pár perc után hirtelen elalszik, nem éled fel akkucserével sem. Egy idő után újból be lehet kapcsolni. Kis és közepes fénynél bírja sokáig hibátlanul /a remegő fényt leszámítva/. De ha ütközésig betekerem a teleptartó gombot, ugyanúgy kikapcsol, mint a max. fényerőnél. Nem reagál semmire, kapcsoló kiiktatásra sem. Egy idő elteltével megint műkszik. Bocs ha untattam valakit.
Óbudán tudok akkut kölcsönözni, de Újpest most kiesik. De nem hiszem, h akku hiba lenne nálad.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
krisztianAMG #30919 üzenetére
Néha itthoni szereléshez, vagy bicajozáshoz néha napján - igazából csak hobbi és állnak a lámpáim használat nélkül. De akkor is kellenek!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
krisztianAMG #30914 üzenetére
Nem szeretek veszíteni. Igazatok van, bennem van a hiba. Képes voltam a hetvenes évekbeli kávédarálónkkal napokig küzdeni, h működjön. Az is 4 rugó csupán újonnan. Órabérben kiszámolva nagyon nem éri meg, de a siker élménye kárpótol.
Jegelem a témát, bocs a zaklatásért. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gyenesmartin #30912 üzenetére
Hát az is pech, és drágább darab, mint enyimé.
Majd beletörődök. Vagy kiforrja magát, és meg tudom javítani. Vagy úgy elrontom, h egyáltalán nem fog világítani soha többé, és le van tudva a gond.Dobolan :
Pizzázóban úgy 30 éve voltam utoljára. Inkább megveszem a kétszáz forintos fagyasztottat, és feljavítom. Valahol meg kell spórolni azt a több százezer forintot, amit az órás topikban elköltök -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dobolan #30907 üzenetére
3000 volt nekem. És elvárnám tőle legalább azt, amit a piacon vett gagyik tudnak. Nem olyan nagy elvárás. De valószínűleg selejtet fogtam ki, ha másnak bevált - van ez így. Vissza nem küldöm, de nem is kell több belőle. Vander majdnem noname, mégis az összes hibátlan. A sokat szidott Police is javítható volt, rengeteg ment át a kezemen. A filléres szerelőlámpák is hibátlanok voltak, több kartonnal volt dolgom - egyikből hiányzott csupán egy érintkező fémlemezke.
-
5-ös kezelő
senior tag
RJ-02 most éppen működik, de előfordul, h akkut cserélek benne és már nem működik. Vagy gyors be-ki kapcsolás után nem reagál egyáltalán, nem bekapcsolható. Most teljes és nagyobb fényerőn is remeg a fénye. Sztem ez inkább kapcsoló v driver hiba lehet, mint kontakthiba - bár laikus vagyok. Fokozatmentes fényerő-szabályzó felesleges bonyolítás nekem, lehetséges hibaforrás. Fix fokozatos lámpák talán megbízhatóbbak.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
WestBam #30842 üzenetére
Zsírom nincs, ennyire nem akarok elmerülni a lámpázásban.
Az a legbosszantóbb, h nem lehet számítani a lámpára. Jó, amikor elrakom, és amikor kellene, szenvedhetek h működésre bírjam. Most csak itthon, de előtte éjjel, bicajozáskor, 17 km-re az úticéltól. Jó, h volt generátoros világításom is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ZozzV6 #30838 üzenetére
Pattex power tape - nekem ilyen van. A másik nevet most hallom először.
Alu oxidációval tisztában vagyok, a kérdés, h a többi lámpámnál miért nem jelentkezik a probléma? Más ötvözet lehet esetleg. Konzekvencia : Nem kell több Borjú 2-es, elég a H3 Warboy meg a Skilhunt 03, és van még egy másik Borjú T6 ledes, két akkus zoomos. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ZozzV6 #30832 üzenetére
Drótkefe használt, a remegő fény akkor a wd miatt lett. Miért írják a flakonra, h javítja az elektromos érintkezést?
Lényeg, h nem a panel volt repedt, v a belső oldalán a forrasztás. Állás közben oxidálódhatott a menet. De akkor a többi, szintén alig használt lámpáimon miért nem? Na mindegy. Egy darabig talán jó lesz. Jó, h nem ajándékba vettem, más már biztos kukázta volna. Kösz a segítséget és az együttérzést!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ZozzV6 #30830 üzenetére
Én is eddig jutottam. És álló helyben megy tönkre. Használtam gond nélkül, aztán legközelebb meg se nyikkant. Rugónál már kapott forrasztást, utána jó volt. Most megint kezdi. Telefújom WD-40 spray-vel, a 44 éves kávédarálóm is ettől javult meg. Ha más nem használ. Olyan nincs, h kidobjam.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #30819 üzenetére
Borjú akkufedél betekerve teljesen : nem világít. Néhány fordulattal kitekerve meg igen.
-
5-ös kezelő
senior tag
Na most lett elegem végleg a Boruit RJ-02-es fejlámpából. Sokadszorra hagyott cserben, kereshetem megint a kontakthibát.
Rakás x.r. Piacossal sem jártam így még soha. Elő kellett szednem a dobozból a Warboyt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gabikiraly2 #30713 üzenetére
Nekem megjött rendben anno. Egy rövid S2+ volt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ZozzV6 #30652 üzenetére
Ígérem, nem foglak leutánozni. Az én érzékem kimerül villanykapcsolók és konnektorok cseréjében. Bár nemrég megjavítottam a 72-ben gyártott, anno 198 Ft-ba kerülő kávédarálónkat, némi WD-40 segítségével. Szétszedni nem tudtam, a tengely megszorult vmiért, ez volt a végső megoldás - bevált. Mák- és kristálycukor-darálónak használom. Elektronikához, apró forrasztáshoz teljesen alkalmatlan vagyok. Pedig több hétig jártam a Kandóra, de nem volt az én világom.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
nufenen111 #29499 üzenetére
Medve ellen jó lehet, ha Erdélyben jársz. De ha nem használ, ne hivatkozz rám.
-
5-ös kezelő
senior tag
Ma reggel nekem is megjött a Skilhunt H03. De csak most értem rá kibontani. Ismerkedem a módokkal.
És köszönet a derék postai alkalmazottaknak, már nincs úton küldeményem, minden megjött. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
szacsee #29427 üzenetére
Ha gyengül a fénye, töltöm. - Piacos óccó, meg normálisak is vannak. Még eddig nem fáztam rá.
Óvatosan töltögetem őket, gyúlékony anyagoktól távol. Védett nekem fölösleges, nem tárolom a lámpában évekig az akkut. - De ha elhasználódnak az óccók, már csak Samsung és hasonló lesz.
-
5-ös kezelő
senior tag
18350 akkuból próbált már valaki Keeppoweren kívül mást? ICR rózsaszínt svéd posta hozná külön pénzért, Soshine fantázianevű ingyen jön Aliról, ha jól néztem. Vagy ez is kerülendő márka?
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
AcCEsS #29247 üzenetére
Ennyit megér, ha nem kell a 2,8 A. Van ilyenem, de meg nem mondom, milyen színű fénnyel - pont jó. Normál fehér, 4C-nél kicsit hidegebb. 4C-vel rendelt lámpám kettő van, egyik sárga, másik pont jó.
Még egy 4x7135-öst bezsákolok egyszer, ha jó áron belefutok, utána le tudok állni talán.4db S2+ elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest