- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Nem túl egyszerű a számítás:
Elég sok tényezőtől függ a hőforrástól a hűtőborda felületéig a hőellenállás, másrészt hogy a hűtőborda milyen körülmények között van, zárt tér, nyílt tér, légáramlás. Szerintem egyszerűbb a mérés.
Meg azt se tudom, hogy egy adott led adott elektromos teljesítményből mennyit fűt el, és mennyi jön ki fényként belőle. -
-
benfolds
őstag
én futni ezt a nitecore nu10-et venném. könnyű, töltőt és akksit sem kell venned hozzá, a fénye is elég. 1111PL115 kuponnal 12,11$
nekem skilhunt h03 van, nem azt mondom, hogy nem lehetne vele futni, de szerintem nem lenne komfortos. futás közben nem túl jó, ha érzed, hogy van a fejeden valami nehezék (még ha nem is kifejezetten nehéz). -
Gargouille
őstag
-
-
WestBam
Topikgazda
Olvasd el a bemutató cikket róla, kb. mindenre választ kapsz.
Érheti víz, de nincs szabványosítva, nem lesz tőle baja, de ne ezzel búvárkodj.
A sípolás elektromos zaj, nem kell vele foglalkozni, gyártási szórásból ered, van amelyik csinálja, van amelyik nem, nekem van ilyen is olyan is, semmit nem befolyásol. -
Magga
aktív tag
-
PHM
addikt
Eddigi tapasztalataim szerint nincs velük különösebb gond.
Egy darabnál fordult elő, hogy rosszul volt beforrasztva a microUSB
aljzat, de azt amúgy is beépíteni szándékoztam.
Megfelelő szerszámmal könnyen cserélhető az áramot beállító ellenállás.
Eredetileg 0603-as méretű van benne, de elfér a padra a 0805-ös is. -
gyenesmartin
őstag
Jó fajta akkumulátorok.
Alibabáról elég olcsón hozzá lehet jutni 18650-es cellákhoz, így adhassa az eladó ennyiért, de nem sok haszonnal.Jut eszembe. Mennyire lenne kib*szás az eladóval az alibabán, ha kérnék sample-t, csak a lámpámba utána meg semmi. Bár később lehet veszek majd nagyobb mennyiségben tőle, ha beválik elektromos biciklibe,
de ez nem biztos. Egy ilyenről lenne szó:[link] -
benfolds
őstag
ez kurva jó akksi nagyon jó áron, nagy a kapacitása (3500 mAh) és viszonylag nagy áramot képes folyamatosan leadni (10 A, amit te linkeltél csak 5A, persze C8-ba elég az 5A is). többen is vettek tőle innét, és egyelőre nem volt panasz. talán még van neki, egyik barátom a hét közepén még tudott rendelni 10 db-ot.
-
Egy-két
tag
Én is ilyen kérdéssel voltam már itt, amit tudok ajánlani ha pesti vagy (?), Ádyka nevű hardveraprós tag nagyon jó áron méri.
Nekem a 3400 mAhos 4,35v max feszültséget elviselő 18650es volt egy ezres. És márkás vagy lg vagy valami ilyesmi telepről van szó !!
Ha pesti vagy és érdekel akkor keress rá a Googleban, van weboldala is, ahol elérhetőséget is találsz. -
ZozzV6
senior tag
-
dobolan
senior tag
Nekem erdőjáráshoz a C8 OP refivel tökéletes. Mérete és súlya pont jó, hogy ne érezd, hogy cipelsz valamit, és ha kell messzire is bevilágítasz vele max fokozaton. Blf A6-om van, jobban terít, de inkább ház körül általános felhasználásra jó, erdőben zavart, hogy nem világított elég messze. Convoy M2-m is volt, eladtam, mert az se világított sokkal messzebbre gyári állapotban.
Egyébként a tesztfényképekhez csak annyit mondanék, hogy összehasonlításra jók, egyébként a szemed érzékenyebb, a valóságban jóval több szórt fényt látsz.
Fejlámpa meg szerintem is kell, ha közelre világítás a fontos, mert az fix, meg a két kezed is szabad lesz. -
WestBam
Topikgazda
Üdv sorstárs!
Az M1 számomra tökéletesen megfelel erdőbe. Ő is hotspotos, de kevésbé erőteljesen, mint a C8, mellette jobban is terít, több a szórt fénye. Kisebb helyet foglal, a nadrág zsebében is elfér (ha más nincs benne), még éppen nem kényelmetlen a mérete Az összehasonlító képeken jól láthatod, hogy egy kijárt úton kb. mit fogsz vele látni erdős részen. Egy jó fejlámpát is vigyél magaddal, az sok esetben könnyíti a helyzetet, főleg ha meredekebb részen kapaszkodnod is kell, vagy tábort vertek és ott tevékenykedsz, sátor vagy függőágy állítása, tüzelő gyűjtése során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest