- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Igen be, és van pár ezer k...ög aki még plusz fizet is érte, látszik is már kiknek készül a COD...
Shipmentem összeszedem a Choppert, erre kilép mindenki...... Ilyen a régi MW-be soha se fordult nekem elő, látszik is a játékos bázis már......
Engem már csak a K/D érdekel, mindenkit simán leszarok, beállok a sarokba campelni azt jól van, ez kellett az embereknek.... -
BusinessGuy
őstag
Csak mert annyira túlfújt lufi egyesek által hogy már mítoszt is gyártanak mögé holott állítom hogy az esetek javában az jönne ki mint a lentebbi sniperes videóban. De igazából egy embertől érdekelne a vid, aki napi szinten itt rinyál és marhaságokat is állít közben lásd péel AK nem viszi át az ajtót....
Pulffy: lehet mert az aim assist nem gyengén besegít...De azt nemigen értem hogy konzolon mi a francért használnám a crossplay-t pc-vel, lévén a pc még így isbrutál előnnyel (fps, graf állítási lehetőségek,stb) indul és még csalók is előfordulnak. Ha a ps4-en játszom multit amiben van crossplay tuti kikapcsolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest