- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Ahogy fentebb írták:
Megy a NYÍLT béta mindenkinek!
-
venom8888
őstag
Most jatszok a betaval, hat ez egy rakas szar. Ha futsz akkor kicsit homalyosabb a kep,ha megalsz akkor elesebb. Valamint, 1 killem se lett,mert mindig csak meg haltam,valahonnan lelottek,pedig nem vagyok szar jatekos fps jatekokban.
-
Laby
őstag
válasz
Fitzgerald #1193 üzenetére
Nekem talál szervert, ki is próbáltam a gound war-t. 3-ból 2x kifagyott játék közben a szerver. Alapból érdekes ez a ground war, még nem éreztem rá. Tankokkal sem tudok mit csinálni.
Sniper scope-nál nem kapcsolható ki ez az oldalsó torzítás? Úgy megfájdul tőle a fejem... -
Fitzgerald
veterán
Felébredt Európa, el is mentek fosni a szerverek. Hajnalban tudtam nyomni 4-5 meccset szerencsére, de már vagy 20 perce nem jutok be sehova. Ráadásul ki kell lépni desktopra és újra elindítani a játékot, ha ismét próbálkozni akarsz. Na majd délután.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Spoileres lehet:
-
GrG1210
aktív tag
hali , pc-n mikortól tölthető a béta?
-
KaitouP
nagyúr
Pontosan úgy működik, ahogy leírtad. Beviteli eszköz (kontroller/egér és billentyűzet) alapján szűr, és olyan játékosokkal rak egy játékba, akik ugyan azt az eszközt használják, mint te. Kivétel ez alól az, ha te egy olyan haveroddal állsz össze játszani, aki más perifériát használ, mint te, ekkor vegyes játékosok közé kerülsz.
Cross-play lehetőséget be/ki tudod kapcsolni, alapértelmezetten bent van, tehát te már játszottál PC és PS tulajdonosokkal egy játékban.
Nem hinném hogy ne dobott volna össze PS4 játékosokkal, figyeld figyelmesen a logókat.
-
Z0zo
csendes tag
Ez a cross-play most pontosan hogy is működik? Ha engedélyezem, akkor minden platformmal összedobhat, eddig világos, de ha a játék azt detektálja, hogy kontrollerrel játszok, akkor csak kontisokkal fog összedobni?
Azt az opciót nem találtam meg, hogy engedélyezni lehessen, hogy bill./egeresekkel is összedobjon.
Illetve akikkel eddig összedobott, azok mellett csak Xbox logó vagy számtógép ikon volt, illetve mellettük volt, hogy kontrollerrel nyomják. Létezik, hogy még nem dobott össze PS4-es gamerekkel? Pedig gondolom ők vannak a legtöbben, PS a CoD fő platformja. Amúgy boxon játszom. Köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Metalmedve #1181 üzenetére
Hajnali 3.
-
Metalmedve
csendes tag
Sziasztok!
Az Open Béta mikortól játszható? Letöltöttem már, de még nem lép be, csak elindul. Sajnos hajnalban utazunk el hétvégére, hány órától indul? Reggel egy 5 percre ha ki tudnám próbálni.. Köszi! -
törölt tag
A resolution scale legyen 100% és a motion blur vedd le minimumra. Illetve a monitor képfrissitési frekvenciát ellenőrizd hogy játékban is ugyan annyi-e mint a windows asztalon.
-
mesysil
csendes tag
Sziasztok,
Nekem full grafikán olyan homályos az egész. Mit kell beállítani h éles legyen a kép. Pc-n játszok. Köszi!
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1176 üzenetére
Uhh nagyon várós...
Épp most jöttem le egy 10 v 10 ről, 18 - 5 -el 1st vittem a meccset (szűz pályán), háát, jó érzés
A fene megeszi a sok cheatert az MW2 -ben, de az tény, hogy közöttük kitanulja az ember a mesterséget, ha életben akar maradni
Nálam azt hiszem megvan a GOTY -
lowzor
veterán
Nekem nagyon bejön a játék.
Az első COD, ami tetszik az MW2 óta.
PC-n nálam tökéletesen működik. -
válasz
gyuribácsi88 #1169 üzenetére
Próbálj már meg normálisan kommentelni, nem kell a gyerekes hiszti mert épp nem tudnak segiteni, ez nem egy általad fizetett szolgáltatás amit jogodban áll igénybe venni, akinek van kedve válaszol akinek nincs az meg nem, bár ebben a stilusban ürülj, hogy válaszoltak neked.
-
KaitouP
nagyúr
Day 2 update tartalma: [link]
-
Acheron
őstag
Nálam nincs fagyás, nincs PS1 szindróma (PC), és még a játék is bejön.
Sajátságos játék a COD, ezt full elvakult rajongóként mondom - döbbenetes lenne, ha mindenkinek tetszene. A magam részéről az alap WW részeken túl a MW részeket szerettem a legjobban - és most is úgy érzem, méltó folytatás érkezik (bár ne feledjük, most még csak a bétát látjuk...) Szóval szerintem, let's play... -
zzola
titán
válasz
Nálam nincs ilyen, semmi fagyás, még asztalra sem ment le a játék.
Nekem a játék nem jött be. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Személyeskedést off légyszíves, többire meg rendben, további jó játékot az említett játékaiddal. Peace.
-
válasz
KaitouP #1168 üzenetére
Ó drága istenem, sírva ne fakadjál már, nem azért írtam, mert tőled várok rá választ, mivel tudom hogy nem pc-n játszol. Egyébként a játék egy borzalom, le is töröltem, szóval már tárgytalan a dolog. Nem gondoltam hogy az AW-t alul lehet múlni, hát most sikerült. Ehhez képest a BO4 egy minőségi játék, pedig azért se voltam oda. Maradok az R6-apex párosnál, peace.
Szerk; na látod erről beszéltem, nem csak nálam van ez, de egyik pc-s se írja be hogy nála is ez van.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #1165 üzenetére
Nyilván azért, mert nincs, meg én sem tudok folyamat itt lógni, viszont igyekszem mindenkinek válaszolni.
Fogalmam sincs, mi a hiba nálad. Gondolom nem vagy analfabéta, egered beállításai rendben vannak, szóval arra tudok csak gondolni, hogy bug. A többi PC-st viszont nem láttam erre panaszkodni, és az első napi recap-ben sem volt kapott az IW erről a hibáról jelentést.Milyen egered van? Ha gaming, és van hozzátartozó szoftver, ott nincs valami beállítva, ami bezavarhat?
Sajnos PC-re nincs korai hozzáférésem bétához, szóval majd csak akkor tudom magam is megnézni, ha open lesz. Maximum PS4 -en teszek egy problémát PC-s perifériával, de azzal sem leszel kint a vízből, mert eltér a platform.Tipp: Az ADS mouse sensitivity -t állítsd vissza alapra legacy-ról, vagy ha ez az alap beállítás, mozgasd el másikra.SZERK.: Bug, nem csak nálad jelentkezik, mindenki más is szenved a hibától: [link]
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #1157 üzenetére
Most mi a baj, PS1 módot is kaptatok PC-re, PS4-re bezzeg mi nem kaptunk...
-
regener
veterán
válasz
gyuribácsi88 #1157 üzenetére
Ezt nekemis csinálja néha meccs után, viszont elmúlik pár másodperc múlva
Igaz engem zavar ez a sétálós menü, így mindig a Loadout képernyőre váltok.
-
redhunter
senior tag
A konzolosok nativ egér ,bill,támogatása az megy most a beta alatt?
-
-
KaitouP
nagyúr
A Modern Warfare lehet a legtöbb számban eladott játék az Amerikai Egyesült Államokban: [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #1146 üzenetére
Ha úgy volt, klántagként és szerver adminként annak idején én is elismerő szavakkal jutalmaztam olykor azt, aki képes volt skill-ből éppen jobb lenni nálam - ma sem fújok azokra, ha azért jobb, mert ügyes, ellenben ha valaki a játék bug/glitch és egyéb adottságainak visszaéléseivel, XIM használattal és egyéb dolgokkal "jobb", azt én is megvetem.
-
Laby
őstag
Azt lehet tudni, hogy lesznek-e napi/heti küldetések majd a teljes játékban? Láda nyitogatás...stb.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1136 üzenetére
A próféta szóljon belőled
Sosem szégyen jobbaktól kikapni (és azért ez nem ritka
), de a no skill csalóktól a hideg ráz...
(#1135) Csokishurka : Van az a szintje ezek használatának, ami már tényleg visszás, találkoztam én is olyan klánnal, akik csak GL és RPG vonalon mozogtak danger close perkkel füszerezve. De alapvetően minden fegyvernek van ellenszere a játékban. A tapasztalat pedig azt mondatja, hogy ami hatékony, azt meg kell tanulni használni, no meg védekezni ellene - ha csak utálom érte az ellenfelet, attól még ő lesz a sikeresebb. -
KaitouP
nagyúr
A béta állapotú játék PC változatának fájljaiban utalást találtak Battle Royale módra: [link]
-
Picit off ,de itt is szeretném megköszönni az önzetlen segítséget a fórumos kollégának , hogy priviben küldött egy működő kulcsot
Köszi Ben
A gyermekem nagyon örült neki végre csapathat -
Con Troll
senior tag
Nem tudom mi van ma, de kb. 15 meccsből 15 meccsen amerikai szerverre dobott be (PC), úgyhogy átment élvezhetetlen foskupac lagfesztiválba az egész.
Tegnap este csak európai szerverekre dobott be...
-
Csokishurka
őstag
válasz
Corpuscle #1140 üzenetére
Tegnap volt egy 24 killes köröm MP5-el. Silencer, Red dot, Angled grip, Ext. Mag, Laser (Nem tudom amúgy milyen alapból a hip fire de ezzel elég jól adja)
Nem tudom barrelel majd lehet MP5SD csinálni belőle de szerintem benne lesz.
Akkor az MP7-et majd ma megnézem.
Kiegészítőkbe én szerintem azokat fogom preferálni mik csökkentik vagy minimum nem növelik az ADS időt.
Fáj a szívem de hétvégén nem nagyon leszek gépközelbe, de végül is azért vettem meg hogy lássam megy a gépemen, is így hogy elég frankón megy remélem már nem nagyon fog változni a gépigény. -
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #1135 üzenetére
Lehet, majd figyelem érzek-e különbséget. MP5-öt én is szerettem, MW2-ben silencerrel használtam.
Oric próbálta az MP7-et, tetszett neki. Én M4A1 unlock után csak azzal toltam, lvl19-ig jutottam vele. Itt már jó néhány kiegészítő rendelkezésre áll, sok irányba el lehet vinni a fegyver tulajdonságát. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jozefgucci1 #1138 üzenetére
Hajnali 3. De a kedves TG linkelte korabban, h ha 2 orat nezitek Twitchet akkor kaptok PCre korai kodot.
-
Srácok most akkor a nyílt béta itteni idő szerint mikor kezdődik , nem úgy volt , hogy este hét óra ? A gyerekem már tűkön ül odahaza , hogy mikor kezdhet játszani
-
Csokishurka
őstag
válasz
Corpuscle #1127 üzenetére
Hát a shield amit le tudsz pakolni az nem védi le a sebzést?
Nem teszteltem még mert ammoval csapatom.
Eddig az MP5 a nagy kedvenc, dettó olyan mint cod4be anno, imádom. MP7 milyen? Még nem teszteltem.
Hát a gaymore-t had ne fejtsem ki, hogy minek tartom aki azt használja. (Talán még ha sniperrel van az ember fia akkor megértem hogy használja azt de amúgy meg....a másik kedvencem amitől mégjobban falra mászok az a GL remélem az nem lesz benne. ) -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1130 üzenetére
Tartok tőle, hogy én már a "széthackelt" érába érkeztem
Annál jobb a mostani rész, erósen érezhető, hogy még nincsenek cheaterek - hála az égnek!
Ma este tolom kifulladásig, meglátjuk, belefutok -e hasonlóba.
(#1126) Csokishurka: Mi a baj a Claymore -al? -
KaitouP
nagyúr
-
pohár
félisten
hogy valakinek ne kelljen hajnali 3-ig várnia
FGXC-4NQF-NMPP4-VK88-84WG
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #1126 üzenetére
A gránáttal is gond lehet. A "shrapnel" perk extra lethal equipment-et ad. HQ-n csak úgy repkedtek a gránátok a pontra. Én is úgy rongyoltam be, hogy előtte bevágtam egy flash gránátot, 2 kézigránátot. 1-2 játékos még csatlakozik ehhez, akkor nehéz lesz védekezni. -
Csokishurka
őstag
Nah nagy örömömre a gyenge kis konfigommal is elég szépen megy a játék. 100 körüli fps, igaz minden lowon van majdnem de így is elég szép a játék.
Maga játék pedig hát nem is tudom mióta vártam már ilyen frankó cod részt mint ez. Igazi MW1,2 feeling.
Egyetlen negaívuma a claymore :D
Eddig legtöbb egy 28 killes köröm volt :) -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1124 üzenetére
Az a pálya egy daráló
Szerintem 8v8 is volt ott, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz stattal lehetett kijönni, gyengébb napjaimon be sem mentem inkább
A tegnapi teszt margójára: Tetszett, hogy változott a sniper távcső megjelenítése, a korábbi rohamtávcsőhöz hasonlóan a környezet is látszik, nincs kisötétítve. Kíváncsi vagyok, ez mindegyik típusnál így lesz -e.
Egy furcsaságot tapasztaltam, egy felállított raklap szerű fedezték mögé beslisszolló ellent egy M4A1 egy tár lőszerével sem lehetett kiszedni, holott a réseken keresztül remekül látszott. Lehetett bug, de az is lehet, hogy csak nem volt szerencsém / elbénáztam. -
bul07
nagyúr
válasz
voodoo98 #1118 üzenetére
W8.1 van fent
Hát nekem se időm se energiám most teleépítgetnim főleg nem egy pár napos BETA miatt
Viszont az már most tuti ha most nem tudom kipróbálni akkor nem is fogom megvenni
Mert ha most nem megy a DX11-be, mi garantálja hogy rendes játékba jól fog futni DX11-beEz így nem nyílt BETA hanem DX12-re zárt BETA
Nem is értem hogy gondolták ezt
Valami gond lehet DX11 alatt(#1120) Rison77
Na még ez is
-
KaitouP
nagyúr
PLETYKA: a béta verziós játék fájljai között utalást láttak a Modern Warfare 2, Rust nevű pályájára: [link]
A Modern Warfare támogatja a "kereszt-fejlődést", avagy játékállásod átvitelét platformok között: [link] (ahogy azt többen észrevettétek)
Crossplay Beta Day 1 Recap: [link]
Day 2 playlist:
Playlists:6v6 Gun Runner
6v6 Grazna Raid
6v6 Hackney Yard (Day, Night)
6v6 Azhir Cave (Day, Night)
10v10 Grazna RaidFeatured Playlists and Filters:
Game Mode Filter: TDM (Team Deathmatch)
Game Mode Filter: HQ (Headquarters)
Game Mode Filter: Cyber Attack
Game Mode Filter: 10v10 Dom (Domination)
Game Mode Filter: 10v10 HQ (Headquarters)
Featured Playlist: NVG (Hackney Yard, Azhir Cave) -
bul07
nagyúr
Gondolom ez a hibaüzenet azt jelenti hogy én nem fogok most játszani vele
Én biza ezért nem fogok telepíteni új rendszert, meg amúgy is ha telepítek akkor megint 8.1 lenne
Én majd csak 11 ugrok majd 10 ki fog maradniKérdés van akadálya annak hogy havernak kölcsönadjam a fiókomat?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Corpussal toltuk tegnap. Kicsit szokni kell a játékot, de nem bántuk meg a preordert, jó lesz ez nagyon. Az MP7 meg a Desert Eagle (Vagy fene tudja itt mi a neve.
) meg már most nagy kedvenc.
-
voodoo98
addikt
32v32 mod mikor lesz? (Nem talaltam eddig)
Holnaptol? -
Acheron
őstag
Jó lesz ez
Gyorsan toltam egy pár kört, hogy meglegyen a level 10 , holnap próbálgatom a fegyvereket, felszereléseket.
Eddig nagyon bejön, jók a fegyver effektek (hang, mozgás, visszarúgás), nehezebb fegyverrel érezhetően nehezebb a mozgás. Az eddigi pályák nem voltak túl nagyok, de sok a lehetőség a fedezékre és a megkerülésre is, lehet taktikázni bőven. -
-
Hát nem tudom. Nem rossz játék,de nekem nem eléggé COD.
Olyan vegyes felvágott érzésem van. Mindenből egy kicsi. Lehet jó lesz,de nekem BO4 jobban bejön azzal a gunfighttel eddig,de azért majd a végső verzió után látom át jobban. -
Laby
őstag
válasz
redhunter #1101 üzenetére
Ha ugyan az a periféria, akkor nem látom hogy akkora unkorrekt lépés lenne. Főleg, hogy ezt előre tudni lehetett. De ebbe ne menjünk bele, mert jó néhány oldalon keresztül elmondták már az emberek a véleményüket.
Egyszerűen csak én nem értem így a hozzáadott értékét a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest