Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
A Beta egyelőre véget ért, folytatás a hétvégén. Természetesen jöhetnek a tapasztalatok, vélemények a játék jelenlegi formájáról.

A második hétvége menetrendjéről itt is tájékozódhattok: [link]
Az Infinity Ward egy trailerrel is készült a soron következő, második hétvégés beta tesztre: [link]
Magyar idő szerint pedig holnap 17:00 órakor egy stream keretében mesélnek el többet a fejlesztők a játék egyik legnagyobb, és a következő beta teszt alatt bemutatkozó cross-play opcióról, amit majd ezen a csatornán tekinthettek meg: [link]
Weekend 1 Recap minden hiba visszajelzéssel, amin dolgozik az IW: [link]
Folytatás tehát szeptember 19. -én! (korai hozzáférés)
-
Con Troll
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Engem így, hogy visszarakták a minimapet (ellenség lövés jelölése nélkül), megvettek.
Nagyon tetszik a játék összességében, remélem, PC-n is élvezetes lesz, mert nekem az lenne a fő platform. Illetve a szerver részét remélem nem b*sszák el, és minőségi online háttér lesz a játék mögött.
Mert a béta alatt azért láttam olyat, amitől felszaladt a szemöldököm. Mondjuk úgy tudom ez még peer to peer alapon ment, megjelenésre lesznek csak szerverek. -
-
KaitouP
nagyúr
Ez a Realism mód zseniális, az egyik legjobb újítása a játéknak.
Mentem is egy combosabb kört, ha valakit érdekelne: [link] -
KaitouP
nagyúr
A Beta ma este véget ér, viszont hétvégén újra játszhatunk a játékkal, amihez ezúttal már a Xbox és PC tulajdonosok is csatlakozhatnak.
Az Infinity Ward frissítette a második hétvége menetrendjét, ami végül így néz ki:Early Access: Xbox and PC – 10AM PST September 19th – 6PM PST September 20th. Also during this time is the Open Beta for PS4 players.
Open Beta: ALL PLATFORMS – 6PM PST September 20th – 10AM PST September 23rdDay 4 Recap: [link]
(A PST 10AM az magyar idő szerint este 19 óra, innen tudtok kiindulni a többihez.)
-
Acheron
őstag
Jól értem, hogy most a bétában az eredetileg tervezett tájékozódás segítő módszer (iránytű) mellé rakták vissza (némi korlátozással) a minimap -et, és nem helyette? Kipróbálnám az új elképzelést is, de gondolom, ezek a módosítások már a PC -s verzió bétájába is bekerülnek.
(#871) regener: Ez megvan, persze, és az MW (2019) kezeli is natív módon. De a cross-platform az input eszköz alapján párosít, így egér-billentyűzetesként leginkább PC -s játékosokkal fog egy csapatba sorolni - akkor pedig ott vagyok, ahol a part szakad.
Abban bízom, hogy ha dedikált szerverek lesznek, könnyebben szűrhetők ezek a nem kívánt elemek. -
-
KaitouP
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Az, hogy kevésbé van rá igény, nem annak köszönhető, hogy "gondolkodni" kell. Elsősorban ez a reflex és a pontosság játéka, viszont ha az ember jól akar játszani, akkor egy egyszerű TDM -ben is gondolkodnia kell(ene), mert nem mindegy, hova és hogyan rontasz be, tudni kell, merre van az enemy spawn, stb.
Az S&D megcsappant népszerűsége szimplán annak köszönhető, hogy a játékosok nem szeretnek várni. Egy pillanatot se. Itt is írta valaki, hogy a jelenlegi bétában jelen lévő respawn delay mennyire zavaró, és valóban az, nem hogy 15-30 másodpercet vagy többet várni addig, míg a következő körben újra éledhetsz.
Nem beszélve arról, hogy az S&D módról lehet leginkább azt elmondani, hogy a csapattagok egymásra vannak utalva, és mivel körönként 1 életed van csak, nem igazán móka random játékosokkal játszani, sőt, igazi pain in the ass ha ostobákat dob be melléd, akik szarnak az objective-re, pláne, ha még lőni se tudnak.
-
bul07
nagyúr
PC BETA-t elő lehet majd tölteni?
És tudni már hogy mennyi hely kell neki? -
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Az az a játékmód, amiben legalább minimálisan kell gondolkodni, és nem csak össze vissza rohangálni, így arra egyre kevésbé van igény. Ráadásul már a ww2-ben is katasztrófa volt, olyan kicsit voltak ott a pályák, hogy bombalerakás nélkül is, még 1 percet sem ment egy kör. Ezért én pl inkább R6-ozok, ott a bomb mód teljesen jó, és amúgy is leginkább csak azt játsszák, igaz ott egy full meccs, akár 40 percet is lehet.
-
KaitouP
nagyúr
Day 3 Recap: [link]
Day 4 content:
Maps/ModesTDM: Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner
DOM: Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner
HQ: Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner
HQ: 10v10 Grazna Raid
DOM: 10v10 Grazna RaidPlaylists
Featured Playlist:
Realism – Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner- TDM
Featured Playlist:
2v2 Gunfight – King, Pine, StackAdditional Intel
Minimap is now on (will not display enemy fire);
Teammate outlines will be turned off -
SZKEBE75
senior tag
Érdeklődnék,a search and destroy milyen lett?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül az lett amit mondtam. Már nem kell kódot sem kérni, tölthető a játék a store-ból. [link]
-
Acheron
őstag
Én már nagyon várom a PC -s próbaverziót (igaz, én semmilyen körülmények között nem tervezem visszamondani az előrendelést, lévén gyűjtöm is a játékot - kár, hogy ennek a dobozát nem tudom a többi mellé betenni
). A mai napig leginkább MW2 -vel játszom, remélem ez olyan rész lesz, amire le tudom cserélni (olyan mértékű a cheater jelenlét a fenti részben PC -s platformon, hogy elég gyakran már élvezhetetlen a játék
)
Ha ebben az új részben is hamar megjelennek a cheaterek, akkor azt hiszem, platformot váltok - bár tartok tőle, a kontrollert nehezen szoknám meg FPS -ben.
Ezt a kempelés problémát nem tudom átérezni - engem sokkal jobban tudnak idegesíteni a pályán felgyorsulva rohangáló, Commando pro perkkel három méterről késelő ügyesfiúk, mint pl a területvédelemre beálló sniper -ek. Utóbbi inkább életszerű - egy valódi harctéren igen hamar küldenék a levelet az ellenfélre késsel rohanó ifjúról a családnak... Egy "natúr" kemperre egyébként is egyszerű az orvosság...
Ettől függetlenül ez játék, sőt, ügyességi játék, és el kell fogadni, hogy ki ebben, ki abban jó
-
KaitouP
nagyúr
válasz
redhunter
üzenetére
Arányaiban ebben a részben sem campelnek többen mint bármelyik CoD játékban, vagy úgy általában bármelyik FPS játékban.
Itt, a Modern Warfare esetében csupán az más, hogy a realisztikusság "jegyében" kialakított játékmenet hozzá magával azt, hogy nem éri meg úgy rusholni, ahogy azt megtehette a játékos a korábbi részekben.Másrészről pedig az, hogy a Team Deathmatch és Domination játékmódokon kívül kihal más játékmód, nem igaz. Konzolon bőven 1 évvel a játék megjelenése után találsz játékost bármelyik játék módra, egyedül a PC mint platform, kakukktojás, de az az alig pár ezer fő, aki ezen a platformon megveszi a játékot, sajnálatos módon így oszlik el.
Ezt a jelenséget maga a cross-play sem fogja megszüntetni, de ha a PC-s játékos hajlandó kontrollert ragadni, akkor csatlakozhat a legnépesebb játékosbázisba.
-
redhunter
senior tag
-
Deck
titán
Kipróbáltam a játékot, a legtöbben campelnek..

Amúgy se a játékmenet, se a hangulat, se az egész nem jön be. Örülök, hogy kipróbáltam így legalább már biztos, hogy nem veszem meg. Inkább maradok a BO4-nél.
-
Corpuscle
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ennyi! Vagy állampolgárságot váltasz.

-
Corpuscle
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Majd lootboxból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egyetértek. Ha már a többi van..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Sose volt, nem is nagyon lesz. Ez legyen a legkisebb probléma a játékkal.
-
Deck
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A nagy történelmük miatt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nincsnév007
addikt
durva hogy a szlovák zászló benne van de a magyar nincs...
-
Zjunior
veterán
Nagyon bejon
nem bantam meg h megvettem
-
soo277
őstag
Lusta vagyok visszaolvasni, keresni

Pc s Béta mikor indul?
köszi srácok -
KaitouP
nagyúr
Day 2 Recap: [link]
-
SH4D0W2011
őstag
"Arról nem is beszélve, hogy ha már le van töltve a játék, akkor a jövő heti early access PS4-nél már nem számít, mert a játék elindul és lehet vele ugyanúgy játszani akkor is, ha nem rendelte elő az ember PS-en.
"Na erre meg én nem gondotam. Tényleg nagyon reggel van még.

Btw, úgy látom ma bekapcsolják a minimap-et, de az ellenséges lövést nem fogja mutatni. Megemelik a szinthatárt 20-ra, szűrhetővé válnak a játékmódok keresésnél, és jön két pálya éjszakai módja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
De kódot meg bárki tud szerezni, szóval így is úgy is letölti a nép...vagyis ennek semmi értelme.
Szerintem. Vagy csak nagyon reggel van még és nem bootoltam be eléggé, hogy ilyenek ne csesszék fel az agyam. 
Arról nem is beszélve, hogy ha már le van töltve a játék, akkor a jövő heti early access PS4-nél már nem számít, mert a játék elindul és lehet vele ugyanúgy játszani akkor is, ha nem rendelte elő az ember PS-en.

-
KaitouP
nagyúr
PSN (Hungary) kódok:
34HF-2LNF-RBX2
34HR-EAN4-3M29
34J7-NRNP-Q25J
34JH-L8NN-6R2H
34JT-53NH-46QT
34L3-6AN9-B48T
34LF-ARN9-7L8B
34LQ-HRNJ-FH4X
34M7-8RNM-DX9N
34MG-G9N4-RNJR -
Deck
titán
A hivatalos oldalon kérhetőek beta kulcsok. Már töltődik a játék

callofduty.com/betacode
-
KaitouP
nagyúr
Visszatérnek a gesture-ök és spray-k: [link]
Lehet bohóckodni a különböző emote-okkal meg graffitizni a bugyutábbnál bugyutább figurákat.Ez még mindent elmond a mini map hiányáról:
-
Sziasztok!
PS-en tényleg nem tölthető előre az open beta? KÁR!Akit tolja a Betát, az kap valami kitűzőt vagy bármit a teljes játékban?

-
Wrathrash
csendes tag
Holnap mikortól játszható ps-en az open beta?
-
soo277
őstag
Húúú nyami az MP7 megint nagyon Baszó lesz úgy látom
sztríím -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Pontosan ez a baj, nekem bőven elég volt mire megszereztem a cuccokat a fegyverhez, meg a festéseket viszont magával is ragadt a hangulat is.
Nem sokat tudok olyan játékot mint akkoriban volt játékélmény terén (FPS)...(#752) oriic: Volt persze, de ott új is volt minden, de nem is a bugokról írtam, ha nem inkább az élményről..
De kár vitatkozni ezen, csak inkább ölnének időt abba, hogy hosszabb legyen a single, vagy több mapot csináljanak inkább, több élethűség is legyen a játékban... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem a korabbi PC streameket vetiti?
Rendes nevek latszodnak kill feedben?
-
Pc-n hogy lehet már most tolni a bétát? Ruszki gyerek stream-el twitch-en, és pc-n tolja.
-
KaitouP
nagyúr
Early Access Beta Day 1 Recap - IW üzenet, visszajelzések: [link]
Ma:
- Új 6v6 map: Gun Runner
- Új mód: Cyber Attack -
válasz
Csokishurka
üzenetére
i5 8600-at vettem, de azt most jelenleg nem éri meg megvenni mert iszonyat drága lett (nem tudom miért) mikor én vettem akkor 62K volt, most 88K. Ha most vennék procit amúgy tuti amd-t vennék, ahogy vga-ból is gtx 1070 helyett ha most vennék, biztos radeon 5700xt-re esne a választás.
-
Con Troll
senior tag
Nekem a mini map hiánya kifejezetten nem tetszik. Kombinálva a viszonylag gyors time to kill-lel, meg azzal, hogy ezek a pályák nem a megszokott stílusú cod pályák, meg pláne.
Önmagában szerintem egyik sem lenne gond, de így egyszerre a 3 kicsit radikális.Egyébként látszik a játékosokon is, hogy a többség nem nagyon tudja hova tenni a dolgot, rengeteg a camper, uav nélkül mindenki csak szédeleg. Ha valaki lő egy uav-t, akkor beindul rendesen, adja a régi cod érzést. De nekem baromi frusztráló, hogy a mini map hiánya miatt nem látom rendesen, hogy a csapattársak hol vannak, hol lehet az enemy spawn, mikor fordult meg a spawn, melyik objective-nél van/nincs csapattárs, stb.
A respawn delay TDM-ben zavaró.
Egyébként a fegyverek tetszenek, a pályák is egész jók, a hang sztem baromi jó lett, grafika is szép.
-
Deck
titán
Akik játszanak a bétával mi a véleményük róla?
-
Csokishurka
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Igen gondolkoztam egy proci updaten de nem most

És mire cserélted ha szabad tudni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Szokásos idegesítő ordibáló streamer stílust ne figyeljétek, de úgy tűnik már első napon megvolt a NUKE a játékban valakinek.

-
válasz
Csokishurka
üzenetére
3570-es procim volt, már azt is cserélnem kellett több mint egy éve, mert kb sehova nem volt elég, szóval sok jóra ne számíts.
-
wjbhbdux
veterán
lootbox leak [link]
-
KaitouP
nagyúr
Kezdődjön hát a Beta, minden résztvevőnek jó játékot, a többieknek pedig türelmet a későbbi csatlakozásig!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Kipróbálom ott is, kíváncsi leszek, mire megy a GTX 1080 + 1700X + Corsair DDR4 3200 16 GB triumvirátussommal.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én megnézem PC-n is, hogy milyen lesz. Gépem az adatlapomon.
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Hééét szerintem a procid meg a videokártyád elég gyengusz lesz a 60fps hez(szerintem)
-
Con Troll
senior tag
Lehet csak nekem újdonság, de: ha előrendelsz bármilyen változatot (ps/xbox) és kapsz kódot, akkor nem kötelező az adott platformra érvényesíteni. A kód beírásakor nekem egy ps4-es előrendelésre simán engedte kiválasztani a battle.net platformot, és oda regisztrálta a korai béta hozzáférést. Hátha valakinek segítség.
-
Csokishurka
őstag
Lesz aki a nyílt bétát tolni fogja PC-vel?
Érdekelne milyen configgal tolta milyen bállításokkal és így mennyi FPS-e volt?
Ha a jelenlegi configommal nem lesz meg a 60 fps inkább meg se veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Ubuntu Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mentem is egy combosabb kört, ha valakit érdekelne: