- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
Dave567 #5884 üzenetére
Gondolom messze vagy mar te is a tizen eves kortol. Kb. 100-bol 1 jatek ha keszul nekunk, az osszes tobbinek nem mi vagyunk a celkozonsege. Akik jatszanak mar vagy 10 eve azoknak nem tudnak ujat mutatni, ellenben azert csak fura nekem is hogy unoka tesom is a regi jatekokkal jatszik inkabb mint a maiakkal :d Azt 10 evvel fiatalabb tolem :d
-
weri
senior tag
válasz
Nagy.Úr #5387 üzenetére
De még mindig jobb mint itt hogy smg sokszor pontosabb mint az AR és így rombolja a játékot. A 6v6-ot meg elhagyhatnák már szerintem TDM, DOM, KC modokban igazán. Olyan empty server hangulat van így....
Ráadásul ezért van többnyire kemp is mert sok player fél kimenni "keresgélni" az enemy-t, mert az van sokszor tényleg hogy a nagyobb pályákon nem találunk senkit.
Biztos sokan jártatok már úgy hogy 6v6-os meccsen az idő járt le nem pedig a pont lett meg.- Jó lenne még mindig ha választható pályás lobby lenne.
- Lehetne igazán egy KS és Perk nélküli mod, kompetitiv S&D-al spékelve (6v6/5v5/4v4/3v3).
- SMG-et oda nerfelni ahova valók, közel harcra...
- Sniper ne 1 hiteljen lábra meg kézre is....
- Visibility-n sokat kell javítani mert szörnyű még mindig szerintem....
Vagy legalább ezek a balance-ok kompetitiv modokra legyenek optimalizálva még az is jobb lenne, és az arcade modok meg legyenek olyanok amilyenek...
Szerintem nem vagyok egyedül akiken ezek hiányoznak./off
Látom értelmét hogy miért módosították a fegyvereket de ezen még fognak változtatni az 100. Mert pl. most már 3 helyett 4 hitesek a playerek pl Ghrewer 43-al. Ahol egyértelműen érezni lehet ezt a TTK változtatást az a range. Szerintem ennek az volt az oka hogy arra kényszerítség a playereket hogy mozogjanak, mert most így számomra élvezhetőbb lett a játék hogy nem kempelnek a supportok. Csak a hátránya is meg van. Nagyon nagy előnyre kapott így a Sniper mert azok a fegyverek nem lettek változtatva. Bár nem biztos hogy ez hátrány. Ezen kívül szerintem sokkal jobb a játék mechanikája a BF-nek mint a codnak. Biztos hogy itt is csúszik a hit reg, de ennek ellenére mindig meg kapom az adott cuffanást amit kapok valakitől, ellenben COD-ba csak annyit észlelünk sokszor hogy 1 hit és dead. A másik, nagyobbnak érződik cod-ban a pálya a kis player szám miatt mint a BF5-be. Pedig eddig mindig az utóbbi volt ebben az élen.... -
weri
senior tag
válasz
WaterWave #5187 üzenetére
En annak orulnek ha vegre ki lehetne valasztani melyik palyan, palyakon akarok jatszani es nem raeroltetni piccadly-ra meg sorolhatnam, mert nem minden player szeretne az osszesen jatszani :d Ez a wargaming hozza allas nem jon be nekem
A visibility meg mindig ocsmany. Alig lehet latni valamit, az enemy name plate meg sokszor besz*pat mert nem latok miatta semmit. Nem ertem minek kell bele... -
weri
senior tag
válasz
venom8888 #4218 üzenetére
esetleg lehet tudni milyen nv driverrel vagy most ? :d A 441.20-as driver nem tunik valami stabilnak. A 441.12-es viszont faja volt.
Esetleg nvidia vezérlőpultban a 3D beállítások kezelése menüpontban az Energiagazdálkodási mód maximális teljesítményre belövése.
Ahova telepítve van a játék nekem ott is van 20GB lapozófájl létrehozva 1024MB-al kezdve.
Nem tudom milyen programok futnak a háttérben, de pl. nekem ha vlc tálcán volt akkor crashelt de eddig semmi mással nem tudtam azonkívül reprodukálni. -
weri
senior tag
-
weri
senior tag
válasz
WaterWave #3591 üzenetére
Nagyon jo a claymore, nagyon... Vagy 3 ajto tavolsagbol mar robban. Az ajtok nem rombolhatoak... Gun Runner palyan tegnap 3 ember claymore + .725 shotival kempelte kozepen a hazat es szarra lottek mindenkit vele.
- Kell nekik a balance mert meg oli a jatekot es komolytalan lesz az egesz. A masik, jo lenne ha az ajtok tobbsege rombolhato lenne...
-Jo lenne ha be lehetne allitani quick play-be hogy melyik palyakon akarunk jatszani es nem ilyen wargaming style-ba hogy oda dob be ahova akar. Ma csak kb. 10 meccsbol vagy 6x szakitottam meg a keresest mert mindig a bridge-be akart be tenni... nekem semmi kedvem face to face fight-ra. Meg a buszos palyara is szivesebben megyek mint oda, pedig mind2 egy fos...
-Sokszor a palyakon empty server hangulatom van, ergo keves a 20 player kb. az osszes mapra nem hogy a 12.
-Palace-nak a ket vege nem tudom minek, ha spawnol oda akkor egy unalmas rusholas van a map kozepere ahol a fight zajlik. Ha csak kb. az a resz lenne a palya akkor szerintem egy showdown feelingu mappot kaptunk volna mert egyebkent szerintem nem lenne rossz palya.
-Arklov Peak: Neki se artana egy kicsi rovidites mert a map ket vegebe be lehet szoritani a playereket es az istennek se akarja sokszor attenni a rendszer a spawn-t. Egyeb irant egy mukodokepes mapnak tunik ha publicra szannam.
- Hackney Yard: Az osszes map kozul kb. ezt elvezem a legjobban talan.
- Azhir Cave: Sokszor tul sotet az amugyis rossz visibility-vel meg spekelve (pont olyan problema van most cod-ba mint a BF5-be volt eleinte. Rossz a lathatosag). Ettol fuggetlenul tobbnyire jo jatekaim vannak rajta.
- Grazna Raid: Szinten egy kicsit tul nagy palya, de ebben az esetben csak a "C" (Domination mod szerint) oldal veget vagnam le a mapnak kb. Egyebkent neha Strike feelingje van sztem a palyanak nehany reszen.
- Gun Runner: Jelenlegi unbalance miatt a sokszor ruined a claymore camp miatt pedig ez a masik olyan palya amit Hackney Yard utan szeretek.
- Piccadilly: ALT+F4
- Euphrates Bridge: ALT+F4 /format C:\ Szornyu....
- Rammaza: Eleg vegyes erzesem van errol a palyarol, tobbnyire negativ de annyira nem veszes. Ez egy jatszhato palya ettol fuggetlenul.
-St. Petrograd: Piccadilly-ra hajaz sokszor, nagyon kaosz kozeli harcok vannak benne... A map ket veget ennek is le vagnam, foleg az "A" (Domination mod szerint) oldalt mert ha oda be szoritanak, akkor 2 kaput kell letartaniuk es soha budos eletbe nem jovunk ki onnan... "B" site-ot sokszor szinte lehetetlen foglalni a sok ablak "kemper" miatt. Rossz helyen van, de nem is tudom hol lehetne jobb helyen.
A regi codos hasonlitgatasok meg valamilyen szinten irrelevansok mert ott is voltak zomevel rossz palyak, csak mivel nem ilyen rendszerben jatszottunk igy azokat a palyakat skippeltuk.
-
weri
senior tag
válasz
birorichard #3545 üzenetére
En szerencsere mar megtanultam rajta jatszani, de ettol fuggetlenul otvar egy palya... De meg mindig 5x azon mint 1x a bridge.... Palace jo palya lenne ha nem lenne kib**zott nagy.
Remelem meg csinaljak a keresot legalabb olyanra hogy valaszthato legyen melyik palyakon akarunk jatszani mert ez WoT feeling se ott nem volt jo, se itt nem jo :d -
weri
senior tag
válasz
Csokishurka #3395 üzenetére
Az M4 sztem meg talan kicsit op is, de M13 utana mar jobb.
A 725 meg igen, az egy unbalance fos. Annak a deagle fele lassu fire rate-et meg reload-ot adnek minimum + legyen fele akkora szorasa, igy nem lesz olyan konnyu hitelni vele.
-
weri
senior tag
Nem tudom. En mar betaba is offoltam oket. Kell a fenenek a legalis aimbot...
Ettol fuggetlenul kb. naponta jonnek a fixek a jatekba ami szerintem jo
Remelem nem lesz kapufa es azt a 725-ost is nerfelik + legyen benne KS es perk nelkuli mod :d Nagyon dijjaznam, foleg S&D-ba
-
weri
senior tag
válasz
jozefgucci1 #3140 üzenetére
Nem olyan serverre dob be amire kisebb pinged lenne :d
-
weri
senior tag
Akik NAT Type Moderate problemaval szembesulnek: [link]
-
weri
senior tag
válasz
DrTechnoid #3064 üzenetére
Probald meg mashova telepiteni, ismerosnek igy jo lett.
szerk:
Ezt talaltam meg. [link] -
weri
senior tag
Nem tudom mit hasznal a VLC player, de akkor tudom reprodukalni a random exit-es bugot amit sokan itt irtok ha azt letalcazom es jatszok :d Lehet hogy egy ilyen jellegu program akasztja a klienst.
-
weri
senior tag
válasz
Csokishurka #2887 üzenetére
Kevés Vram miatt dobálgat ki szerinte, amire kell hogy legyen majd egy fix a játéktól. Csak azzal hogy textura high és textura filter high, 7GB Vram-ot zabált. Egyébként nálam ilyen bugok szerencsére nem jöttek elő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest