Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeNiTTo
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem ami nem teljesen az mw2019 részét érinti de. Activision accountal kapcsoloatos hátha tudna valaki segíteniSzoval anno megvettem a játékot xbox on majd később pc re is külön
A battlenet és a xbox profilom linkelve lettt a activision accomhoz
Most a box os profilomat szeretném szétkapcsolni de mivel korrában már volt szétkapcsolva most 12 honapig nem engedi az unlink et az activision honlapján
Ilyenkor mit tudok tenni?A gond az hogy én pcn használom tesom meg boxon az én régi xbox profilomat és mivel egy acti acc on van mind a kettő igy 1x re nem enged be minket
-
BeeNiTTo
tag
Sziasztok
Xbox :sl1msh4dy1995
Nagyon bejövős ez a rész eddig,remélem lesz egy kicsit több időm kiismerni a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest