- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Hát igen, mondasz valamit.
Igazából nem az a baj, hogy nem megy a játék, csak idegesít, hogy ennyit kell miatta szenvedni, ami egy játékban tök alap lenne hogy menjen.
De már ez miatt az MW3-ban is szenvedtem, ott is szar volt már a sebzés.
Mondjuk én nem is tudok kampelni, mindig az adott feladatot csinálom.Stuka20: Sőt volt olyan is nekem, amikor nem számolta hány embert öltem.
-
venom8888
őstag
Komolyan elfogadnam ezt az egeszet,ha nem jatszottam volna a Betaval,es ott ne lett volna 60 fps el tob mint ami most van. Most Minden Low on igy tudok kicsikatni belole 100-120 fps-t. A betaban,minden Ultran volt 160 FPS. Es ugyan ez a procim volt,ugyan ez a jatek. AKkor ezt mivel lehet megmagyarazni?
-
Wans
aktív tag
-
-
-
-
Csokishurka
őstag
Hát de már levettem mindent Low-ra mindent kikapcsoltam, igy a 4gb-ból eszik egy picivel több mint 2gb-ot. Ne csinálja már. Bétában me elég volt? Ott semmi kilépés nem volt. Illetve hétvégén a peccs előtt csak párszor lépett ki akkor se volt semmi gond, egy kis akadás, szaggatás sem. Jah illetve már belőttem a virtuális memóriát is hogy a rendszer állítsa be.
@redingitell
Dehogynem én is úgy raktam fel, indításkor meg rányomsz a nemre és megy a régi driverrel.
Gondolkoztam hogy kettővel ezelőtti drivert felrakni, de ha van akinek megy az új driverrel normálisan akkor lehet fölösleges,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest