- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikee868
tag
válasz
Sickboy25 #42443 üzenetére
Üdv!
Megvan a 3850-em de win7-en nem jó valami mert ha elindítok egy játékot kis idő múlva megfagy az egész és kiírja a win7 hogy a driver nem válaszold de ezután helyreállt 3Dmark-nál is ugyan ez. Gondolom túlmelegszik. GPU-z 0%-on megy a venti és tényleg alig pörög. XP-nél tökéletes bár elég melegnek találom azt a 80 fokot a venti meg kb 40%-on emgy akkor is esetleg biosmoddolva volt a kari?
Win7-re mi lenne a megoldás mert megszerettem azt az op rendszert és azzal is szívesen használnám a karit. -
szumo
senior tag
válasz
Sickboy25 #40341 üzenetére
Nekem semmi hibázás nem volt egyik 3Dmark alatt sem.
A CCC ben max 825/1250 volt amit el tudtam érni, és a 3Dmark szét is esett.
Az a baj, hogy nem vagyok benne annyira, de a ccc máshogy éri el a GPU/MEM -et, mint az ATT. Ráadásul, az ATT túlhajtásban a másik fülön vezérelheted a ventilátort és ha nem zavar, akkor a fordulatszám megemelésével akár hűvösebb is lehet a kártyád. -
szumo
senior tag
válasz
Sickboy25 #40311 üzenetére
Huh így másnaposan kicsit nehéz a fejem, de gondoltam, hogy belinkelem nektek ezeket a képeket.
Az E8400-as proci 3,6GHz-en jár, a videókártyámat pedig 860/1346 ra állítottam, amit az ATT 857/1341 re átállított. A GPU üresjáratban így 41-44 fokos. Elindítottam a 3Dmark06-ot és a 3Dmark vantage-ot is. A GPU az ATT szerint 53-55 fokos volt maximálisan.Ha nincs meghúzva a videókártya, akkor 33 fokos a hőmérséklete az alapórajel pedig 777/1126
Remélem nem cseszem el a linkelést.
-
plaszy
őstag
válasz
Sickboy25 #40308 üzenetére
Köszi, nekem is van Twin Turbo-m, rajta is volt az előző VGA-mon, csak most, hogy jönnek-mennek gariba a 3870-ek, így még nem tudom, melyik marad itt véglegesen.
Most kaptam meg a GLS futártól az új HIS 3870-et cserébe, ez nem ciripel, igaz, hogy a teljesítménye sem 850, hanem 775 MHz, tehát a sima órejelű, dehát ez van. 11600 pont körül így is hozott 3DMark06-ban 4,2 GHz-es proci mellett, igaz eléggé forrt ez a kari, olyan 75-80 fokon ment le, valószínű, hogy erre fogom rátenni a Twin Turbo-t. -
katt777
félisten
válasz
Sickboy25 #40244 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérni; azért írtam, hogy mert sokszor láttam, hogy fórumtagok következetesen ismételnek tévedéseket/elírásokat (és németesek pl. rutinból pont a markt-ot mark helyett, noha semmi közül egymáshoz), és aki ilyesmit tesz, azt nem mindenütt veszik komolyan.
Másik topicban pl. valaki következetesen WRM-ezett...
-
WesTM
őstag
válasz
Sickboy25 #39950 üzenetére
1. acc s1. :[link]
twin turbo: [link]
gfx chilla : [link]2. Itt sok mindent megtalálsz a 3870 hűtésbeállításáról : [link]
Én cf rendszerbe semmi képen nem ruháznék be, sokkal inkább egy erős 1 kártyás rendszer. (az x2 is két kártyásnak számít)
Nem azt mondom hogy add el, mert még erős kártyának mondható a 3870, de ha cserélni szeretnél 1 kártyás dolgot ajánlanék. -
commanDOS
senior tag
válasz
Sickboy25 #13676 üzenetére
Bocsi, nem láttam, most néztem meg. Olcsónak olcsó, csak postával/futárral együtt már minimális a különbség, mivel a gigabyte 512mb 3850 helyben 42kiló.
Bár való igaz, hogy a gyengébb hűtéssel. Asus lenne talán egy ezressel drágábban, előfordulhat, hogy az jobb, de még nem tudtam megkérdezni a típust...
Jah igen, lehet, hogy hülye érvek, de nekem jóval egyszerűbb, bevinni az esetlegesen elromlott cuccost a helyi boltba, mint postázgatni pestre+ vissza..
futár ugyan csak egyszeri költség, de ha lehet elkerülném. -
válasz
Sickboy25 #13649 üzenetére
Holnap megpróbálom, ma "borba folytom bánatom"! Nagyon el lettem keseredve, komolyan! Még ha tuningolni akartam volna, akkor azt mondom, OK, nem megy és kész! De én nem értek a tuninghoz, alapon ez szerintem Qrva nagy gáz! Addig is köszi minden tippet és segítséget!
-
Szirti
tag
válasz
Sickboy25 #12718 üzenetére
ilyen sakktáblás mókát nekem kapásból előadott 8.1 telepítő után Bioshock-ban. Legyalultam az összes ati-s cuccot a gépről, és "szűzen" felraktam a 8.1-et, azóta megy, de a színbug megmaradt windowsban. Nem adtak ki erre valami hotfixet, vagy valamit? (legalább csináljanak úgy mint aki dolgozik
)
-
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Sickboy25 #11559 üzenetére
Miért is jobb a 3870 50E FT-ért mint a 2900Pro 33E-ért,azért mert a 2900Pro kártyából bőven 3870 szint feletti teljesítményt tudsz elérni?
Hát akkor vedd meg a 3870 50E-ért.
Ja és az új 256bites 2900Pro hűvösebb mint a 2900XT,valahogy nagyon jól eltaláltál ezt az új kártyát,van több tulajnak is nagyon meg vannak vele elégedve bestbuy most. -
válasz
Sickboy25 #11347 üzenetére
Én minden tesztet le szoktam futtatni, hogy rendesen meg legyen nyúzva a kártya (stabilitás, szemetelés miatt). A RAM-okat pl. úgy néztem meg, hogy a demo-ban figyeltem, hogy jelentkezik-e szemetelés.
Biztos, hogy a több teszt, több pontot eredményez?
Ha ez így van, akkor nem túl korrrekt a program, mert józan ésszel azt várná az ember, hogy több tesztből jobb közelítő eredmény születhet.De akkor majd lefuttatom default-on is és meglátjuk, hogy mi lesz.
-
pisti
őstag
válasz
Sickboy25 #11378 üzenetére
Valóban nem igaz amit írtál. Az összesített pontszámba az sm2.0, sm3.0 és a cpu score számít bele, a dokumentációban leírják pontosan a képletet is amivel ki lehet ezekből számolni a végső pontszámot.
Rover meg... Nekem is szólt már be így, moderálás lett a vége.
Te jobban bírod eddig.
-
munky
őstag
-
wid22
aktív tag
válasz
Sickboy25 #7552 üzenetére
A 3Dmar eredmény is egy összehasonlitási eredmény egyszeröbb az mint a játék.
PL. Crysis 18-35 FPS akkr melyik a jó? Milyen pályán milyen beállitásokkal ? Vagy az Infernal 32-124 FPS akkor? Most mejyik? Nemn jobb egy konkrét szám? Nem az alapján veszek kártyát de érdekel. Már eldöntöttem hogy 3850 st veszek nem a 3Dmark alapján. -
törölt tag
válasz
Sickboy25 #7552 üzenetére
Szerinted hány gamer vesz autocad és maya alaján VGA-t? Kemény nagyon...
Ha tudnád, hogy a legtöbben a Mark pontok alaján ítélnek még mindig vásárláskor...
Jóval kevesebben vannak, akik veszik a fárdaságot, és olvassák a neten fellelhető ingame teszteket, és azokból próbálják leszűrni maguknak a lényeget.
Komoly grafikai progikhoz komoly kártyák kellenek, nem ilyen olcsójancsi játékszerek, mint a GT, vagy a HD3870. Milla felett kezdődnek a renderállomásokba való kártyák. -
Manitou
veterán
válasz
Sickboy25 #7493 üzenetére
Már minden hely foglalt
De ahogy nézem kintről inkább 8800GT-t érdemes hozni, árban nem nagy a difi a 3870-hez képest. A 256-os 8800GT meg szintén csak vagy 8k-val olcsóbb az 512-estől. Akkor már 512-es jobb vétel nekem, mert nagy monitorhoz lesz.hol kapok itthon 53K-ért azonnal?
Azt nem tudom, ha itthon vennék, akkor tuti most még várnék a vétellel, nekem annyira nem sürgős. -
MaSzKa
senior tag
válasz
Sickboy25 #7493 üzenetére
67eFt-ért nem kapsz akkor 53eFt-ért mit kapnál
-
Manitou
veterán
válasz
Sickboy25 #7479 üzenetére
Én 53-ért tuti nem hozatnék, az nem olyan jó ár szerintem
Ha már hozatás, én is gondolkozok ilyenben, csak nem németből, hanem USA-ból.
Mostanában mindig lesem az ottani árakat
Amin gondolkozok, az 512MB HIS Radeon HD 3850 ICEQ3 Turbox 735MHZ/1.96 GHz Ezen gyárilag faxa hűtő van.
Illetve nem sokkal többért van 3870-es is, De ha már itt tartunk akkor 8800GT is volna majdnem ennyiért.
Tovább bonyolítja a dolgot a 256MB-os 8800GT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest