- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mivel régen nézelődtél (egy ideje már megvan a CF), nem tudhatod, mit szívtam a 8.3-as driverrel, amúgy van ott már játék teszt, igaz CF-rel még csak a CoJ DX10, mert, gondoltam, legfontosabb a DX10. Crysis kész szívatás, amiatt is szívtam Vista frissítésekkel. Ha időm engedi, természetesen lesznek újabb tesztek is.
Azért 3D06 3D pontszámok elég sokatmondóak, optimalizált játékokkal elég hasonló eredmények jönnek ki (pl. CPU-limit). Amúgy persze engine-enként más és más. -
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Call Of Juarez már kicsit DX10, ott már nem combos az nV.
Jelenleg úgy nézz ki, hogy a Battlefield 3 lesz az első komoly DX10 stuff. Már kopogtattak is az AMD-nél kártyákért és egy kis támogatásért.
Az elkövetkezendő időszakban az összes DX10 játék az AMD-nél fog kikötni, mert csak ők tudnak ilyen technikát adni a fejlesztőknek. -
ftc
nagyúr
DX10-el MS egy egységes szabványt akart ahol nem kellene a programozoknak agyalniuk mitn em használlhatnak...Erre NV mit lép pont azt mit MS nem gondolt...Ati szabványszeritn cselekedett...de NV inkább DX9-re gyúrt rá még...
Egységes szabvány aért lenen jo,mert jobban tudnának afejlesztők optimalizálni
OFF-ba tettem
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem DX10-re. A DX10.1 az egy gyenge MS akció volt, hogy az nV-t rákényszerítse, hogy ne csak elméletben tudja a DX10 újdonságait (értsd gyakorlatban ne döljön ki komolyabb Stream output használattól), az nV meg szart a fejükre.
Amúgy a Gather4 és a megnövelt általános regiszterterületen kívül mindend tud a GF8 is, csak lassan. Az nV nek nem érdeke beépíteni például a Cube map tömbök támogatását, mert bármelyik Kariján 1FPS alatt futkosna, míg a HD3650 is fényévekkel lenne gyorsabb az űberdzsíforsznál. A 3DMark Vantage ugye ezt használja majd a DX10.1-es tesztjében, sokkal jobb az nV-nek ha nem fut le a teszt mint, hogy végig szaggasson. Nyilván a támogatás hiányát könnyebb magyarázni. -
-
Bundás22
őstag
régen még volt különbség de manapság már fej fej mellett vannak képminőségben, lehet az ATI titokban táplálja ezeket a pletykákat, hogy kompenzálják a gyengébb teljesítményt, sok ember meg bedől és maga is elkezdi látni a "különbséget"
nehogymár a világ első GPU gyártója itt tartson, hogy elmosódott, gagyi képet adjon
-
katt777
félisten
Azért a támogatás az esetek 90%-ában már megvan. Az meg, hogy mi igaz a gyártók ígéreteiből, majd elválik. Sajna az ember csak a jelen ismereteiből indulhat ki. Én is szépen megvettem az AMD lapot procival, mert az volt a legjobb, aztán jöttek a Core 2 Duo-k, és a szívás.
-
katt777
félisten
Ahogy nézem, nem sokkal drágábbak a CF lapok (nekem meg már van, és még sok más embernek is, akik a magasabb felszereltségű lappal kapták a CF-et vagy az SLI-t).
Az egykártyás verzióban meg a helyedben nem hinnék, mert mindkét gyártó bevallottan a többkártyás konfigokra hajt rá a csúcs VGA fejlesztés helyett, csak az ATI kínlódik még, hátha sikerül egy felső kategóriás darabot összehoznia.
És ha most van egy CF lapod, 2 3870-nel mindenképpen olcsóbban jössz ki. Legföljebb persze néhány game támogatására még várni kell. -
ulveczkii
tag
Szerintem a CF csak akkor hülyeség ha az ember barózásból akarja összerakni egy vételben
Viszont én is CF es lapot fogok venni valszeg egy 3870-nel és ha mondjuk egy év mulva el kezd kevés lenni akkor ott a lehetőségen hogy addigra relative aáacsony áron hozzájutok egy másikhoz ami dob rajta 50-60-70-80% ot és az azért nem rosz
Fogyasztásilag és energiagazdálkodásilag ezek a kértyák nagyon jól meg vannak csinálva igy a villanyórát sem tekernék le a falról -
katt777
félisten
GTX kb. 130k, 2db 3870 jó esetben már csak 100k, és megy még lejjebb, miközben így is megközelíti az előbbi teljesítményét, és javulóban a driverek.
CF átlag nem 50, mert 50-100% közötti gyorsulást képes produkálni (oksi, ebbe beleszámít a dupla RAM is), szóval azért úgy 65-70 körül átlagban megvan. -
kiss(b)
tag
Ez így van!Nagyon kellene már a PH-s teszt!!
Meg 1 jó ár!!!De az lenne jó ha 8600gts árra tennék be akkor talán kezdő árként olyan 36000-40000között lenne legalábbis a 3850 többet nem ér mert elég sok tesztben lassabb mint a 8800gts 320megás.ÉS az ér szerintem most olyan 40000et használtan.De jó lenne ha a 8800gt is lenne már piacon! csak legyen erős árverseny az a lényeg!!Mert a 256os 8800gt fog kb egy árba kerülni a 3850el és szerintem sok embernek elég a 1280*1024 oda meg a legtöbb esetben elég ennyi ram.És olcsó pénzért szinte csúsckártyát dobálnak majd utánunk én így látom egyenlőre...Csak ez a várakozás őrjít meg mindenkit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Mini PC
- Google Pixel topik
- Ford topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest