- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Tuco Ramirez #16283 üzenetére
A kiégésbe simán beleköthetnek, mert egyrészt nem hiszem, hogy be tudnák vizsgálni, túlhajtás okozta-e a hibát, másrészt nagy valószínűséggel ennek fogják betudni, és a 3 nap nem erre vonatkozik. Ezért jobb előbb a fogyasztóvédőknél érdeklődni. Ja, és online szállításnál 8 nap az a 3.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #16098 üzenetére
Annyi bajom is van még, hogy az X2 egyelőre úgy néz ki, hogy hamar le lesz váltva a pirosak oldalán is, várhatóan nyár elejéig. Csak akkor már lehet mondjuk a pirosaknak száll majd el az arcuk, aztán az R700-at adják majd szemtelenül 600 euró körül/felett is akár.
-
Kislányka
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #16078 üzenetére
De akinek most GTX/Ultrája van és lecseréli egy X2-re kb. 16-18k-t kell rádobnia.Ez a nem túl nagy összeg pedig megéri figyelembe véve hogy egy hamarosan felső-közép kategóriából lépett ismét a csúcsra, mert ha a 9800 sorozat 2 hét múlva kapható lesz normális áron akkor minimum 20k bukás lesz a mostani felső kategóriában, és 10k a közép kategóriában.Ha jókor adsz és veszel kevesebbet bukhatsz.Aki pedig most adta el, adja el a G80 kártyáját csak nyerhet.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #16078 üzenetére
Azért is mondom azt aki extrém körülmények között akar játszani,lehet hogy akkor kicsike felbontást mondtam.
De úgy is tudod mire gondolok!
Magamnak én sem vennék ilyent már pedig egy időbe nagyon be akartam szerezni 1db-ot.
Csak aztán nagyon keveset játszom és ahoz meg elég a 2600XT-m is. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #15130 üzenetére
Ez így van,az X2 talán 1280x1024-ben DX10-ben AA/AF nékül jó fogja vinni.
Már az is szép eredmény lenne. -
cssandor
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #15021 üzenetére
Ha már így felhoztad a GTX-et, azon sakkozok hogy 3870-est vagy 8800GT-t vegyek-e. A tápot nem akarom cserélni.
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez #6791 üzenetére
X38 lap felért kap ólcsó 790x-es lapot 2x8-as CF-el.
(Tudom, tudom a C2D az überalles.) -
rento
őstag
válasz
Tuco Ramirez #6791 üzenetére
Biztos h az x38-as lapokra gondol. Nagyon nem éri + a cf rendszer. sokkal jobb az 1 kártyás.
-
rento
őstag
válasz
Tuco Ramirez #6746 üzenetére
hát lassan azt kéne
közbe +néztem a crysist. a 7.10-es driverrel, kegyetlenül szakított cfbe, single karival már nem is néztem, mert ráadásul még a kép is össze vissza villogott, szal szar a driver hozzá, most +nézem újra a 7.11-et.
-
rento
őstag
válasz
Tuco Ramirez #6737 üzenetére
Igen igen az lesz, hnap reggelre, +lesz a teszt a játékokkal is. 1 karival 05-ben: 15500, 06-ban: 10200-at.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #6721 üzenetére
Pedig reménykedtem benne hogy összejön a dolog!
De sebaj talpraállok és kihúzom magam jó lesz az januárban is! -
ulveczkii
tag
válasz
Tuco Ramirez #6123 üzenetére
szerintem januárban lesz csak ármérséklődés, a karácsonyt már biztos kihúzzák ilyen árakkal
Úgyhogy én várok januárig -
tarti19
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #6123 üzenetére
Nálunk nem fogalkoznak úgylátszik az AMD parancsával hoyg árcsökkentést kell véghezvinni
ezekena vidkarikon
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5206 üzenetére
Attól még nem biztos hogy annyin is ment... ha meg annyin ment, akkor egy kalap kaki a hűtése.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5204 üzenetére
Itt azt írják hogy bugosak még a kártyák, mert nem engedi állítani a ford.számot, és végig 30%-on megy a venti, azért ilyen forró.
-
katt777
félisten
válasz
Tuco Ramirez #5166 üzenetére
Esetleg program-error, nem CF. Valószínűbb persze, hogy a dupla RAM okozta az extra sebessgénövekedést.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5156 üzenetére
A táp egy 550W-os is megteszi majd,mivel a 2db 3870 fogyasztása kevesebb mint a 2900XT-nek.
És nekem egy 550W-os tápon megy az XT. -
katt777
félisten
válasz
Tuco Ramirez #5156 üzenetére
Viszont a max gyorsuláa nem egy esetben 100% fölött is volt (én is meglepődtem), és nem kevés a 80 és 100% közötti eredményjavulás sem.
-
katt777
félisten
válasz
Tuco Ramirez #5147 üzenetére
Én akarok. Csak először 3870 kéne épeszű árban (nem iponosban, ahol a 3850 kerül még többe, mint ami reális lenne), aztán meg lóvé 2 karira.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5147 üzenetére
Én így nem hogy alaplapot is kellene cserélnem.
Ezért várom inkább az új X2-es csúcskártyát! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5142 üzenetére
Nem rossz meglátás,ne ehez nem tudok hozzászólni mert nem ismerem az okát!
dinka.86:Hát a GTX-nél a legtöbb esetben egy jóval erősebb rendszert kapna.
Ha működik a CF akkor ott közel 30-50% lenne a 3870 előnye a GTX-el szemben! -
barnam_
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #4786 üzenetére
Nekem 2600XT van, a 7.11-el 1024x768-ban 4xAA-val megy maxon a COD4; míg a 7.10-esel csak AA nélkül tudtam játszani. De AA nélkül is jelentősen gyorsult nálam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Tuco Ramirez #4775 üzenetére
Olvass mar bele a 2600XT topicba, hozott is mindenben minimum 25%-ot, COD4-ben 70%....
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #4709 üzenetére
Tudom nem is most akarok venni,majd januárban addig meg úgy sincs mivel játszani,ami volt azt meg már kivégeztem!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #4706 üzenetére
Nem teljesen,hanem az X2.
-
AMD Power
titán
válasz
Tuco Ramirez #4240 üzenetére
Én lebontanám a boltot.
-
grimetime
tag
válasz
Tuco Ramirez #4153 üzenetére
62+áfa volt pixtől de ebbe 5k az expressz szallitas szal 57 alapbol. nem olcso, de nem tudok varni
-
Maotun
őstag
válasz
Tuco Ramirez #2815 üzenetére
BOCSÁNAT SENIOR
[link] én vagyok a marha a linkelt utolsó oldalt nem olvastam mert az elötte lévő oldal alapján de hagyjukjobb a 8800 gt
ati hívőként ilyet köllött megérnem rajtunk már csak a 7.11 ? 12 driver segíthet
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tuco Ramirez #2263 üzenetére
azonos tranzisztorszám mellett is 70%-a lenne a gpu.
-
he7edik.
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2263 üzenetére
Úgy tudni hogy az RV670 mag előállítása
45%-al olcsóbb mint a G92 előállítási költsége -
laci06
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #2261 üzenetére
Elvileg azt számolgatták itt nem olyan rég, hogy a G92 magmérete majdnem kétszer akkora mint az RV670....
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1964 üzenetére
azt legalább lehet élvezni
amúgy nem visz el több zsét mint 1 nő
...ismét meginspirált haver 230lovasa...akkora driftet nyomtunk ma....ááá ez nekem sokkkk
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1929 üzenetére
-
leviske
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1906 üzenetére
Szerintem még a 70 is megéri CF-be.... de majd meglátjuk. Azért elszomorító, hogy nem növekedtek sokat az XT-hez képest, sőt csak a 70 növekedett teljesítményben...
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1804 üzenetére
jaja, sok boltba csak kiírják hogy van....aztán majd rád sóznak vmi mást
-
rocket
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #1756 üzenetére
Szerintem az osszes postjat toroltek HWSW-n, B3D-n ugynezem megvannak meg
-
hétalvó
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1724 üzenetére
200dodó, 250 a GT ami kb 10k-s különbség. Jó lehet az csak 40k de mire ideér a gt-k is olcsóbbak lesznek a zűrzavar után. 35-40-s árat reálisnak érzem. GT 45k körül megáll karácsonyig. De lehet tévedek és mindenhez hozzájön még 5k
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1724 üzenetére
Egyenlőre EU-s online shopokban 199 euro és 249 euro árak jelentek meg megjelenés elött, ez nem biztató, az is igaz nem jelent semmit, eddig új kártyáknál az előárazásnál +/- 50 euro eltérés is szokott lenni ...
-
válasz
Tuco Ramirez #1139 üzenetére
viszont lehet majd kapni
-
munky
őstag
válasz
Tuco Ramirez #1139 üzenetére
én is kb arra számítok.
mondujk én valami 40-45K-s jó ár/teljesítmény arányú karira vágyom.
-
FragMaster
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1133 üzenetére
hát nemtom, mire megérkezik a 88gt emberi mennyiségben addigra már kintvan az atitól kezdve az új gts-ig minden és lehet csemegézni
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1133 üzenetére
Amúgy mindketten késtek, a kártyáknak úgy kellett volna kijönnie, hogy karácsonyi szezonban dömping legyen belőlük. (októbertől decemberig!)
Most a 8800GT nagyon szuper, csak ahogy nézem elég kevés készül belőle, és november az már szezon közepe. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #1085 üzenetére
Szerintem nem felső kategóriás hanem felső középkategóriás mint a GTS640,annak idején is a GTS640 ellenfelének szánták nem pedig a GTS és Ultrának.
És azzal kb egy szinten van,hol az egyik hol a másik jobb! -
varga911
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1085 üzenetére
Lehet hogy a 2900XT a csúcs Radeon, de a konkurencia közép-felsőkategóriás termékeivel nagy jóindulattal mondva is csak egy szinten van... Az ára meg magasan.
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1008 üzenetére
De legalább következetesen Q6600 procit tesznek a 8500GT alá.
-
Interceptor
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1008 üzenetére
igen az is átbaszás.Ott húzzák le cserencsétlen lamereket ahol csak tudják.ez az rugjunk még beléjük...
-
Interceptor
addikt
válasz
Tuco Ramirez #985 üzenetére
Itt most nem erröl van szó ő ezért nem bűnös, nem mindenki hardverbuzi mint mi.Nem várhatod el töle hogy értsen hozzá,ő csak játszani akar és ennyi.Annyiért szeretné megvenni amennyit valójában ér.
-
válasz
Tuco Ramirez #980 üzenetére
Magyarra fordítva:
Az RV670XT olcsóbb lesz
Friss információt kaptunk, amiből megtudtuk, hogy az RV670XT kártya, amely a Radeon HD 3870 nevet kaphatja, 199 USD-be fog kerülni induláskor.
Az Nvidia 249 USD árra számított az új RV670XT-vel kapcsolatban, de az Ati rájött, hogy a G92/D8M jobban teljesít, így árat kellett csökkentenie, hogy versenyképes maradjon.
Az Ati nagy előnye az, hogy a chip kisebb és a gyártása olcsóbb, de ez nem fog segíteni, ha nem tudnak belőle sokat eladni. Azt gyanítjuk, hogy karácsonyhoz közeledve ez a 199 USD ár még lejjebb mehet, még nagyobb nyomást gyakorolva az Nvidiára.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehát Fuad azt állítja, hogy az Ati már tisztában van vele, az RV670 nem lesz olyan jó, mint a G92. Mondjuk ezen nem is csodálkozom, látva a 8800GT teljesítményét a 2900Pro/XT kártyákkal szemben.
Azért hajrá Ati (AMD)!
-
7600GT
senior tag
válasz
Az benne az aggasztó, hogy azért csökkentik a kezdő árát, mert tudják, hogy a 8800GT teljesítménye alatt lesz... Ez nekem aggasztó.
Ribi: Nem viccnek szántam... Mi ebben a vicces? -
Interceptor
addikt
válasz
az hogy a teljesítménye még a GT-hez képest is kevés lesz,nem nehéz kitalálni.
-
Interceptor
addikt
válasz
Tuco Ramirez #978 üzenetére
Ez átvágás, mivel a delikvens nem elég tájékozott mert ha tudná mi a helyzet nagy valószínűséggel nem veszi meg!Gondolom te sem örülnél annak ha késöbb kiderülne hogy az a cucc amit megvettél fele annyit sem ér.Hogy reagálnád le?szerintem szétvágna az ideg.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #909 üzenetére
Persze 7.10-es drivert használom én is és mégis jobbak az eredményeim!
Én ennek csak örülök! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #906 üzenetére
Igen!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #903 üzenetére
Nár leírtam több tesztemet is Crysis,Q4,FEAR,amiben eltérés van!
Ez sajnos így van az ATI nak nem úgy vált be ez a GPU ahogy szerette volna!
De nekem ettől még jó,amig minden gammel jól lehet vele játszani addig nem érdekel hogy a másik 5-10FPS-el jobb. -
7600GT
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #901 üzenetére
Hát igen... A remény hal meg utoljára. Egyébként meg mire ez az architektúra megmutathatná az erejét, addigra kevés lesz... Kicsit túllőtt a célon az AMD.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #398 üzenetére
Hát igen, meg egyelőre a ,,normális'' karikhoz sincsen rendes driver még akkor nem is kell ecsetelni hogy mivan a dual gpu-sokkal
-
Bagira01
veterán
válasz
Tuco Ramirez #396 üzenetére
Már csak ha azt nézzük mennyi a dual gpu-s x1950pro akkor elgondolkodtató
-
7600GT
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #360 üzenetére
Erre egyébként megvan az esély bár nem túl nagy.
Egyébként az Rv670 sokkal gazdaságosabban előállítható mint a G92.
194négyzetmilliméter vs kb 270 négyzetmili.aginor: Tényleg... Hogy nem jutott eszembe...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #341 üzenetére
Hát igen talán olcsóbb az előállítása és ezen is akar nyerni az ATI at NV vel szemben hogy jobb áron is adja a karit!
-
Gorneck
legenda
válasz
Tuco Ramirez #341 üzenetére
Olcsóbb gyártás technológia...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #312 üzenetére
Mondom én a 256bit végett aggódom most is!
Nem véletlen tett az NV-sem a G80-ra 384bites memókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Drón topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest