- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
honda23 #37380 üzenetére
nálam a 8.9 nem volt a legjobb ... 8.10-et próbáld meg , és a 8.7-et , ha egyikkel sem megy ... akkor utána kell olvasni részletesebben. Biztos vagyok benne ,hogy van valami megoldás. Egyébként az sp-ket nem viccből találták ki ...
a RivaTunerrel nem hiszem hogy összeakad ..... de abból is van újabb, a ventit meg ne piszkáld , majd magától szabályozza
-
Májsztró
addikt
-
hakos1987
őstag
válasz
honda23 #37353 üzenetére
de massa nem szolgált rá, viszont ham.... nagyon.... massa az év első futamán kiesett, volt műszaki hibája, így szerzett annyi pontot, mint h...., aki minden futamot befejezett! Ráadásul emlékezzünk csak hogy érkezett meg a forma1-be.... a világbajno F. Alonsó csapattársaként fogalma sem volt, mi az a respect, nem jól kicseszett alonsoval, ezek után meg a nagyképű nyilatkozatai után nem tudom mit vár... komolyan mondom, mindenkit szeretek a mezőnyben, és egy nagyon jó ,,csapat" lenne, ha ez a kis homok nem kerülne a gépezetbe
-
-
zozoz1
aktív tag
válasz
honda23 #29736 üzenetére
Hát igen, még jó hogy vagyunk itt mi ATIsok, akik ezt értékelik. Hardverben már jobb az ATI. Ugyan abban az árkategóriában képtelen jobb karit csinálni az Nv, hiába vesz meg minden játékgyártó céget. Ez a nagy dolog.
katt777 mail....
szerk: Nem egy olyan játékról szóló cikket olvastam ahol gyöngybetükkel oda volt írva, hogy az Nv (közreműködésével).
-
zozoz1
aktív tag
válasz
honda23 #29728 üzenetére
A Nv túl nagy, túl erős cég, hogy ne neki írják a játékokat. Megvesz az mindenkit kilóra. A faxom televan, hogy mikor betölt egy játék, szinte mindenhol ott pörög az Nvidia logója. Tisztelet a kevés kivételnek.
Amit renkívűl tisztelek az ATI-ban, hogy örökös hátrányból, így tudja hozni az Fps-eket, és igen csak szorongatja az Nvidiát. Csak a csúcskártya a kivétel az Nv-nál, (ami nem alternatíva a tömeges felhasználóknál, az extrém ár miatt). Inkább csak presztis... -
katt777
félisten
válasz
honda23 #28554 üzenetére
Nem is olyan sok, csak pár másodperces betétek vannak. Persze lehet, hogy másnak ez sok, én addig pihentetem az ujjaimat.
Ha megnézed - ami sajna a képmentéseken annyira nem látszik -, a vizek, ködök megvalósítása is elég jól sikerült, az égről nem is beszélve, illetve szerintem jó a hangulat a barlangokban is (párás-nedves-fülledt-csöpögős). Nem úgy értem, hogy buli van, hanem hogy kellően borzongató abban a világban. Részemről inkább legyenek kicsit elnagyoltak a textúrák, mint gyönyörű a játék, de lényegében játszhatatlan. A Turok hangulatát szerintem eltalálták (főleg, miután igazán ráérez az ember, és belelendül, ami nekem a katonai bázis után sikerült), ha meg szép grafikára vágyom, majd nézek Vantage-et EQ beállításokkal.
Egyébként DX-ek közti különbséget illetően elég megnézni Oblivion egét nappal és úszó felhősávokkal, meg a Crysis-ét. Nincs sok különbség (igaz, Oblivionon fent vannak a látványjavító modok). Igyexem majd képet csinálni róla, de egy grafikus ismerősöm nézte, és ő is azt mondta, C a DX10-zel mehet a sunyiba. Szóval ahogy Carmack atyánk mondá vala: DX9-ben is lehet szépet alkotni. Majd meglátjuk a Rage-ben, ha megérjük.
FeRRaR1: Nekem sem ér ide valahogy Red Towerből az állítólag pénteken feladott csomagom. Manapság megint minden átmegy a III/3-on...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
honda23 #28552 üzenetére
Hát nekem meg *** nem tetszettek, kimi már meg előzte a *** hamiltont, erre durr ki üti, hát *** meg, kubica mondjuk meg érdemelte már de akkor is....
Verseny előtt ki jelentette h ő fogja nyerni Vicc mit képzel?? ***, az tetszett mikor a ferrari dolgozó mondta h az alma nem esett messze a fájától, mikor hamilton apja meg 1 porschet tört össze
FeRRaR1 k erőssek voltak ez a lényeg, majd a francián meg mutatják... Így is kimié volt a legyorsabb kör
A magyar kommentátoroknak meg a ***, Monacoba is mi volt?
-piquet miért nem engedi el őket már hát a mindenségit (3 körrel késöbb ja ez verseny helyzet-Úr isten hamilton 40 körig nem tankolt (45 kör után le esett h az elején rá tankoltak)
*** mind1ik főleg a palik, inkább ne beszélnének semmit szívesebben nézném, ha csak a kocsikat hallanám
Off vége
Accelerót még mindig nem hozták pedig 2 körül kapom ált a netes rendeléseket
[ Módosította: Thrawn ]
-
katt777
félisten
válasz
honda23 #24708 üzenetére
Ez márpedig nagyon video codecnek hangzik. Játék videók használják, vsz. azért dobnak ki egyből pl. bik-esek. Csak ki kell venni a csomagból a hibát okozó kodeket, vagy KMPlayert használni video lejátszásra. Nekem az van fent, máshoz meg az AVIVO pack, és mindent lejátszik a gép, míg a játékok is futnak.
-
illusiON
őstag
válasz
honda23 #24708 üzenetére
csöcs,
alátámasztatlan a kijelentésed nálam cod2től elasto maniaig () minden megy szépen gond nélkül, AMD+ATi combo 8.4 catalyst vista ultimate .. szar a géped vagy fenetudja
(#24705) TomBoy1986: és AMD-k mennyire bírják ha megráncigálják őket? gyári hütés nem maszlag? én nem hallottam sok jót etéren AMDről
bár leeht hogy nem ez a legjobb hely ennek a kérdésnek
-
fuzik
aktív tag
válasz
honda23 #24708 üzenetére
Ez már súrolja ismerős szintjét, aki mikor megkérdezték tőle, hogy milyen motorja van csak kerek szemekkel nézett, majd kibökte, hogy "Mivel motorom van, Hondám van!" .....
Szóval gratula. Talán fordulj szakemberhez, aki megkeresi, hogy mi a baja a vasadnak....
ollie:
Nem lenne jobb? -Állj fel kisfiam, és húzzál ki az óráról!
-
Bundás22
őstag
válasz
honda23 #24251 üzenetére
nem vágom nekem az XP elég gyorsan fut a gépemen azzal nem foglalkoztam és soha nem is kerregett a vinyó
vista--->futtat---->sevices.msc
itt kell megtalálni és kikapcsolni, de a vistás topicba menjetek van a google leírja néktekillusion: picit lassab a 3850-es mert kevesebb a ram rajta, de minimálisan, viszont sokkal civilizáltabb(halkabb kevésbé melegszik, és netezés közbe levszi az órajeleit)
-
rollins
őstag
válasz
honda23 #21187 üzenetére
Ez régebbi picit, de Vistán (32 bit) hogy a fenébe lehet 3870 X2-vel 28 fps 1280x1024 -en? Vagy rosszúl látok?
Múltkor néztem 256-os 3850 -en Win. Xp-n ezen a felbontáson 2x aa -val maxon a demóban a tankvédős csatában, extra textúrával avg 36 fps volt fraps szerintKicsit tuningolva a vga-t: 41 fps az átlag, de minimum az maradt olyan 25, 26 fps ami csak ritkán fordult elő. Ha textúra nem extrán volt, akkor megvolt az átlag fps 54 is kb.
-
Pala
veterán
válasz
honda23 #11927 üzenetére
Az normális eredmény, én is annyit kaptam (proci 2.6GHz-en, pontosabban csak 2587MHz-en
; VGA 700/1800).
A Crysis működését nem hiszem, hogy befolyásolja a videodriver. Legalábbis a patch által okozott bugokért szerintem nem felelős. Inkább próbálj meg egy reinstallt és a 7.12-es drivert, nekem így tökéletes fut. 1.1-es patch-csel és anélkül is ment. -
Pala
veterán
válasz
honda23 #11875 üzenetére
Még egy kérdés: 3DMark05-öt te mértél?
Amiatt kérdem, mert ugyebár hasonló gépünk van, és nekem az alap futás 14000 pont alatt ad valamivel, és nem tudom hogy ez most jó-e, rossz-e, én valahogy többre számítottam, főleg hogy láttam húzott 7900GTX-eket meg X1950XTX-eket is ilyen eredménnyel. -
-
-
Pala
veterán
válasz
honda23 #11873 üzenetére
Én is felraktam azt a patchet még tegnap, de nálam teljesen hibátlanul fut a játék, mentések is működnek, és semmi bugot nem tapasztaltam, sőt, még gyorsult is a játék 2-3fps-sel. Nem tudom min múlik ez, mert több negatív tapasztalatot is olvastam, ahol elküldték a fejlesztőket melegebb éghajlatra. Néhány embernek meg korrektül működik, engem is beleértve.
Én mondjuk 7.12-es drivert használok, de nem hiszem, hogy ennek köze van hozzá.
Ha majd kijön a 8.1, én legfeljebb csak azért fogok váltani, mert ennek a drivernek van egy olyan (egyébként működés szempontjából lényegtelen) bugja, hogy a windowsban (XP) bizonyos betűk alatt piros árnyékok jelennek meg. Nem túl zavaró, csak picit idétlenül néz ki.
A hozzászólásod utolsó részére sajnos nem tudok mit mondani, bár az adatlapodon lévő tápmárkát még életemben nem hallottam. Hogy őszinte legyek, én visítva menekülnék előle.ui: egyébként miért baj az, hogy windsor magos a procid?
Enyém Brisbane, de nekem aztán tökmindegy milyen nevű mag van a prociban. -
Pala
veterán
válasz
honda23 #11871 üzenetére
Sapphire nekem is. Tök ugyanolyan, mint a tied. Nekem 75-től van csak porszívó hangja, legalábbis szerintem. Félig-meddig szubjektív a dolog, mert függ attól, hogy ki mit tart hangosnak és/vagy zavaróan hangosnak és attól is, hogy milyen egyéb ventik vannak még a gépben.
mod: ja most 700/1800, de nekem bírta simán az 1900-as ram órajeleket is. GPU-ban meg 730-ig néztem egyelőre. Csak azért nem azon használom, mert nem látom sok értelmét, mivel procilimit van. Picit biztos gyorsabb lenne, de nem akarom feljebb venni a ventit, mert az már nekem is hangos.
mod2: most nézem, teljesítményben nagyon hasonló gépünk van.
-
oliba
őstag
válasz
honda23 #11836 üzenetére
Na látod én ezt még nem olvastam, mert eltántorít az, hogy két hét alatt tudtok 50ezer hozzászólást csinálni és ha folyamatosan nyomkodnám a frissítést, mindig lenne friss hsz és egész életemben nem akarom ezt olvasni
Visszavettem az órajeleket, mindent defaultra, de akkor sem állt már vissza az órajel 300-ra. Sőt ez a nyamvadt driver még azt is írja, hogy mikor tuningoltam fel.
Megnézem akkor a ccc-ben
szerk.: megakadtam. Honnan lehetne letölteni
-
TTomax
félisten
válasz
honda23 #10548 üzenetére
bizony hogy mennyire prociéhes...bizony....szerintem még nekem sincs kihajtva a 3150-re huzott E2180-al mert kulföldi forumokon azt látom pl 3D06-ban egy E6850-el 5000pont felett SM 2.0/3.0-át csinál a kártya nálam meg alig több mint 4000et ez hatalmas difi.Bár én is érzem a dolgot ha 3,4GHz-re huzom a CPU-t sokkal "simábban" mennek a játékok,alig várom hogy egy Penrynre tudjak váltani akkor meglépek egy CF-et is rögtön...
Ui:Tudom nem 3DM-al játszunk,nehogy valaki leirja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest