- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Ez nézőpont kérdése,ha ki akarja használni 100%-ban a videókártyát (és mért ne akarná,hisz azért vette) akkor nem elég.Neked se.Nekem 3,4-re húzott procival 3dmark6 12400 kb.
cpu 2900 kb
sm3 6100 kb
sm2 5600 kb
hd3870-el
És húzósabb játékok alatt pl crysis igenis számít és érezni....ha húzod. -
aginor
veterán
Az tény, hogy a dx10 nem a plusz efektekről szól, és nem is közvetlenül a látvány javításáról. A dx10 szerintem inkább arról szól, hogy ugyanazt, de gyorsabban meg csináljuk, akkor viszont adja magát, hogy lehet növelni a részletességet és mégy úgy is gyors, tehát elvileg szebb lesz a grafika. Crysis azért jó példa erre, mivel nem dx10-es a motor(hiába hazudták azt) és láthatod milyen sebességet tud produkálni, és hiába szép, ha diavetítés..
Dx10.1-ről vagy microsoft, vagy még inkább Abu-t kérdezd meg. [link] -
katt777
félisten
Csak a harcban? Ebben bizony nagyot tévedsz! Csak 1 1szerű példa: ha félsz odamenni egy csajhoz, vajon megkaphatod, vagy esélyed sincs rá? Máris vereséget szenvedtél.
Amúgy:
Az élet egy dzsungel, amelynek lakói vagy ragadozók, vagy áldozatok. Ha küzdelemre kerül a sor, nyilvánvaló, melyik győz. A gyenge elpusztul (és ezt sem feltétlenül szó szerint értem). Nem csak az háború, ami annak látszik. Mindenkor, amikor hagyod (akárcsak azért, mert nem éri meg a fáradság), hogy valaki föléd kerekedjen, elveszítesz valamit magadból, és a végén te is egy vágóállat-rabszolga leszel (lásd: szocializáció), aki belenyugszik az állandó megalázásba, kirablásba, és vereségbe, mert úgyis "ilyen az élet". Persze, ha valaki hagyja.
Azt hiszem, ha nyitott szemmel körülnézel a világban, te is megérted. -
Kislányka
csendes tag
Pedig egy-két meleg bárban vannak agresszív melegek is.Ne tudd meg.Amit azok művelnek...cáfolnom kell a véleményedet mert igen is van meleg késelő, persze nem én.Nem akarok a melegekre szégyent hozni hogy elterjedjen rólam hogy késelő vagyok, amikor nem is igaz.Az csak egy példa volt amibe behelyettesítettem magam.Hazugság volt, később írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest