- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulveczkii
tag
Én csak azt szeretném megkérdezni hogy van e már valakinek tapasztalata ezzel a karival vagy a 3 hőcsöves 3850es kistestvérével? Értem ezalatt azt hogy mennyire melegszik egy jól szellőző házban? Illetve hogy hogy lehet elférni a hátrahajló bordától?
Ugye elfér a memóriák felett?(ondjuk ekkora hibát csaknem követnek el bár szemre csalóka) -
ulveczkii
tag
Az árcsökkentési hullám lassan eléri európát is.
Csak azt nem tudom hogy mennyi volt a régi ára hogy tudjunk viszonyítani mert a szma átszámítás sajna nem mindíg célravezető de ha azt vesszük alapol akkor 40 alatt lesz a 3870.
-
ulveczkii
tag
Azért 480SP 1050Mhz-n és 1giga gddr5 2200 Mhz-en hajtva nem lesz rosz
Jó lesz ez az rv770
csak azt a 2200 Mhz-t nem értem, nem kevés az egy kicsit ahoz márten hogy ddr5? -
ulveczkii
tag
Sziasztok
Bocs ha már kérdezték valahol de megtudná mondani valaki hogy mi a különbség a
Sapphire PCIE HD 3870 512MB DDR4 és a
Sapphire PCIE HD 3870 512MB DDR4 Sapphire Edition közöt?
Sapphire PCIE HD 3870 512MB DDR4 Sapphire Edition lenne az az egy szlotos hűtős? -
ulveczkii
tag
válasz
csusza` #9878 üzenetére
Az 52 sok érte még mindíg de mondjuk már javulgat a hejzet.
A jó éllátottság alatt azt értem hogy nam kell keresgetni meg postai utánvétellel kinlódni meg semmi ilyen kókányolás, hanam hogy bemegyek vidéken (mondjuk debrecen) egy kiskerbe és aztmondom hogy nekem ez kell és vagy van azonnal vagy ha váletlen nem akkor 2 nap mulva lesz. -
ulveczkii
tag
Nagyon bejön a kari. Hajszálnyira van a 3870-től
Bárcsak normális mennyiségben elérhető lenne már
Node reméljük hogy januárban felduzzadnak a raktárkészletek az árak pedog leapadnak -
ulveczkii
tag
A tápkábelről jut eszembe
Ha PCIe2-s lapot veszek és abba rakom ezeket a karikat akkor kell a tápkábel vagy csak bedudhatom de felesleges?
Mennyi wattot ad le a PCIe2? -
ulveczkii
tag
Lesz még valaha PH-es teszt a kariktól?
-
ulveczkii
tag
sziasztok
P35ös lapot akarok venni és csak azt szeretném megkérdezni hogy szerintemetk a 4xes PCIe elég CF rendszer építéséhez?
A mostani lapomon van egy nyilt végő PCIe 2x foglalat amibe beleraktam a 6600gtmet és a megszokott kőkemény(3dm06) 14xxpont után adot olyan 7xxpontot
Érdekelne hogy mit nyújt a 4xes
Ha van valakinek olyan lapja akkor megtehetné hogy átteszi abba a 38x0es kapiját és leteszteli megköszönném -
ulveczkii
tag
-
ulveczkii
tag
Help
Meg lehet nézni valahogy hogy mennyit pörög a gyári venti egy 3870 en?
Nem százalékosan hanem "databszámilag".
Akkor lenne valami viszonyítási alapm a hangszintre mert ezek a dB értékek semmit nem mondanak -
ulveczkii
tag
válasz
Tuco Ramirez #6123 üzenetére
szerintem januárban lesz csak ármérséklődés, a karácsonyt már biztos kihúzzák ilyen árakkal
Úgyhogy én várok januárig -
ulveczkii
tag
És ha jól tudom akkor az R700 egy eredendően több magos chip lesz
úgyhogy valószínőleg a játékok is jobban lesznek optimalizálva és a driverek fejlesztésénél is több hangsujt fognak ráfektetni -
ulveczkii
tag
Szerintem a CF csak akkor hülyeség ha az ember barózásból akarja összerakni egy vételben
Viszont én is CF es lapot fogok venni valszeg egy 3870-nel és ha mondjuk egy év mulva el kezd kevés lenni akkor ott a lehetőségen hogy addigra relative aáacsony áron hozzájutok egy másikhoz ami dob rajta 50-60-70-80% ot és az azért nem rosz
Fogyasztásilag és energiagazdálkodásilag ezek a kértyák nagyon jól meg vannak csinálva igy a villanyórát sem tekernék le a falról -
ulveczkii
tag
Én csak azt nem értem hogy hogy férnek el a memóriák az alaplapan ha a dimmek már a PCIe meghoszabbított vonalára egyből merőlegesen kezdődnek is
Attól a nyagy bordátol szerintem nem férnek elegyébként valaki tud nekem mondani fordulatszámot mondani 3870 referencia hűtőről?
mindenki azt mondja hogy csendes csendes nade mennyire?
terheletlenűl remélem nem forog többet 1500-1700nál -
ulveczkii
tag
Lenne egy nem feltétlen a topikhoz kapcsolódó kérdésem
hogy lehet a Crysis ben lefuttatni a benchmark-ot?
köszi -
ulveczkii
tag
Gigabyte PCIE ATI HD3850 256MB 49 284.- Ft
Gigabyte PCIE ATI HD3870 512MB 62 340.- FtHát nem mondanám éppen olcsónak
Mondhatnám úgy is hogy rohadt drága
Ennyit nem ér -
ulveczkii
tag
Itt egy szimpatikus kértya
Csak lehetne már kapni -
ulveczkii
tag
Nem semmi hűtés lessz a 3870x2-n csak azt nem értem hogy miért r680 mikor egyszerűne csak kér rv670
-
ulveczkii
tag
Én arra lennék kíváncsi hogy a P35-ön lévő második PCIe foglalat ami négyszeres az teljes mértékben ki tudja e hajtani a 3850-t ha neaggyisten idővel cf-re kerül a sor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest