- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Gascan #15358 üzenetére
Igen mert ha azt mondod, hogy 3-8 fps különség van csak két VGA között akkor abból megtudod, hogy mennyire jól fut az adott VGA-n...
Én a különbség kifejezéséről beszéltem, azt akárhogy adod meg (csak a különbséget) nem fog semmi egyéb információt magában hordozni, viszont %-osan van is értelme. Pl. a 3850/3870 (512 verzió mindekettő) között az átlagos különbség ~14%-os, épp annyi amennyi az GPU órajelek közti eltérés.Egész konkrétan mit akarsz súlyozott átlaggal számolni? Merthogy lehet csak a különbséget is újfent így számolni, vagy az elért fps számokat (mellesleg egyiknek sincs sok értelme szerintem), mindkettő teljesen mást jelent. Ráadásul az első esetén ugyanúgy nem tudsz meg semmit az átlagolt különbség értéken kívül, a másodiknál meg a különbségről nem tudsz semmit.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Gascan #15337 üzenetére
nem hangosabb.A GT-nek a ventijét tudtam szabályozni és az amikor nekiállt melegedni játékok alatt, akkor ventije felsüvitett elég rendesen.Szoval rohadt hangos volt annak hütöje,(azon cseréltem is hütöt, VF700Cu-ra,azt meg nem is hallotam szinte a gyári ventihez képest, most is bent a van a fiokban a Vf700)
amugy nekem a Giga is Dx 10-t irt a dobozra.
-
Dr.Én
veterán
-
aginor
veterán
válasz
Gascan #15315 üzenetére
Erre tessék, van benne minden, mi szem s szájnak ingere: [link]
Diablo: szerintem jelenleg két motor van nagyon trágyán megírva a piacon, az egyik a cryengine2(crysis), a másik pedig a lighttech(jericho). Mindkető lazán megfekteti mégy a g92-es kártyákat is, ezt tapsztalatból mondom. Amúgymeg 8x, és vmi advenched smooth a neve.
-
Kelvin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest