- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én nem írtam sehol, hogy nem éri meg minőségi házat venni. Smiley volt ott amellett, hogy "nem éri meg +2k", nem véletlenül. Alacsonyabb árfekvésben is vannak jó házak, a CodeGen-ek ilyenek. Tudtommal táp nélkül is léteznek, viszont nem tudom, Mo-on is kaphatóak-e. Az én tápom Chieftec 550W CF. Már a régi házat is táp nélkül vettem (kérésre kiszerelték, és odaadták annyival olcsóbban), meg ezt is. Online rendelésnél persze ez nem megy.
-
diablo1984
veterán
valahogy a biosban tiltják le, hogy 857(azaz 860 lenne, de lefelé kerekit)-nél egyszerűen csak fekete képet adjon! és ezt lehet egy bios frissitéssel, vagy módositott biossal eltávolitani! utána látom is majd, hogy mi fér ki a kártyából teljesen!(jah, és HERR Z példáján alapulva, valszeg referencia kariknál van ez, mert powercoloréknál nincs ilyen, igaz ott a bios sem éppen úgy műxik)
-
diablo1984
veterán
közben utánanézetm, és 07.11.07-es bios van rajta, megvan a neten is, ezek szerint az 1,327V-ot kap a mag! igy a 11.27-ei biost biztos nem teszem fel, mert az csak 1,3V-ot ad neki! kutatni kell, mostmár legalább kiindulópont van!
nektek sem ismeri az everest>megjelenités>gpu része a vga-t? nálam üres....
-
commanDOS
senior tag
Passz...
Ezek vannak jelenleg, megpróbálok utánanézni, hogy milyen hűtés van rajtuk.
Viszont ennek most nagyon megörültem, itt számolgatom, hogy hogy tudnék kijönni olcsóbban, erre...ATI RADEON HD 3850 512 MB PCI-E GIGABYTE DDR3
ATI RADEON RX 3850 256 MB PCI-E GIGABYTE
ATI RADEON RX 3850 256 MB PCI-E ASUS
ATI RADEON RX 3850 512 MB PCI-E ASUS -
Kelvin
őstag
-
aginor
veterán
Hát a sima 512mb-os 3850-ek is olyan 43-49 környékén mozognak, én ebből következtettem a várható árra.
Itt a fórumon mindegyik 3870 ment 850-en, tizstességes hűtéssel jóval többet is(az iceq-k mindehyike megy 890 körül), tehát egy leheletnyi plusz fesszel lazán meg lenne a 900MHz, akkor meg durván lehervadt volna az nv fanok arcáról a mosoly amikor lealázta volna a 8800gt-t. Ekkora ziccert kihagyni, és még monjátok, hogy az amd nem önmaga ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest