- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem lenne baj, ha nem lenne mindenki lusta 5 mp munkára, azaz beírni a keresőbe a kérdést.
Kicsit uncsi sokadszorra válaszolni, szerintem ezért hanyagol más is.
23231
De itt egy Limited Sapphire Edition, sztem ez a legjobb, ha beszerezhető. Ált. ez szerepel Sapphire Edition néven, csak most már a ref. hűtőseket is így árulják. Meg néha a kéket. Ált. webshopból is különböző jön ugyanolyan megrendelésekre, sóval a legjobb személyesen vásárolni.danntora: Hát, drivert telepíteni tudni kell.
Eltávolítás Catalyst uninstall ALL-al, aztán a biztonság kedvéért driver sweeper, esetleg reg pucolás. Nálam felment a 8.7, hogy mást ne mondjak, utána még a tweakforce driver is.
-
fLeSs
nagyúr
tudom, hogy milyen konzolparancsokkal kell felvenni és lejátszani, de te ezt kipróbáltad már?
csináltam egy demót (meg kértem egyet mástól, szal két demóm is van), konzolba beírom, hogy demo demónév, és azt írja ki, hogy demo not found. de nem csak nekem, hanem másnak is. -
aginor
veterán
Olvass viassza, ezt a kérdést Abu már egyszer kifejtette részletesen..
Csak az AA leképzési módját szabványosították, nincs szó kötelezően alkalmazandó minimum szorzoról, és az amúgy is csak dx10.1 driverrel, kártyával és játékkal jöhetne szóba(reálisan végiggondolva ez nem túl meglepő). -
bernyo
csendes tag
Még én se láttam árat.
Meg aki venni akar, annak drukkolok hogy karácsony előtt ideérjen, mert azért kb. 2 hét mire szerencsétlen end-user átveszi, onnantól, hogy megrendelte nagyker listából. Márpedig, ha a jövő heti nagyker listákban nem lesz, akkor utána már erősen csak a karácsony előtti héten érkezik. Ha jól számolom. Persze biztos lesz pár szerencsés akinek jut raktárról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest