Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Használ itt valaki 38xx kártyát Asrock 939 VSTA lapban? Esetleg nem új PCI E szabványú alaplappal. /PCI E 2/
-
zso73
veterán
válasz
Foglalt név #19799 üzenetére
1.2-es patch a krízishez? Az oldalon sem találtam.
-
zso73
veterán
válasz
bakosgabor57 #17578 üzenetére
Nekem is voltak ilyen érzéseim annó, még AMD-m volt. A szar alaplapok miatt nem hozta a teljesítményt a proci. Majd 939 platformon jó volt már minden.
Az itt belinkelt eredmények nem minden esetben mérvadóak. /Herélt drájverek, húzott kártyák,/ A PH toplistát nézd meg. Ott van sok eredmény. Talán ott jobban össze lehet hasonlítani, hogy a 3850 mit megy jobb procival.Kelvin: Persze kell a 100%, hisz kifizettem waze........ Most elbizonytalanodtam a kihajtás, nem kihajtás dologban. PH teszt! /holnap/
-
zso73
veterán
válasz
bakosgabor57 #17569 üzenetére
De mi a gáz? Szerintem az a proci elég oda.
6750-em van, egy 88GT-vel, és 10934 pontot dobott a 3DM 2006.
SM2: 5168
HDR:5036
CPU:2147 !!! Az ára is 2X annyi, mint az 5200+-nak!! /Majdnem./
Nem a markokból kell kiindulni. A valós allkalmazásokra elég, vagy sem. -
zso73
veterán
válasz
PáNtOs PoLáR #17010 üzenetére
Vegyél P5kc-t. Az 2x X16
Dubmaster : Egy játékot kérdezz meg tőlük, hogy melyikben eset szét a kép. És a drájver/freki kombót is kérd el légyszi.
Nekem még nem volt gondom semmivel. HL2--->SOF Payback.
A Black Site Area-hoz kellett új drájver. -
zso73
veterán
válasz
aginor #16411 üzenetére
Valamilyen fórumba ugrottam bele. Ott volt taglalva a DX dolog. Minta fájlok is voltak. Falevelek....... Ott írták a programozók, hogy nem kell. Én nem értek hozzá.
Visszavonva.
Egyébként DX 10.1-re valami van?Tankcsapda :Menyország turiszt!!
Hiába vagy bátor,mint egy római gladiátor.....
-
zso73
veterán
válasz
katt777 #16377 üzenetére
"A félelem egyet jelent a vereséggel."
A harcban. De ez nem háború, és nem ájm Dzson Rambó.
De hallottam a te általad leírt dolgokról. Vannak ilyen emberek, és helyzetek. De nem tudom mi lenne a helyes út. A boltos befenyítése számomra nem járható út.Idáig mindenhol jártak utánam a biztonsági emberkék. Biztos szimpi vagyok nekik.
-
zso73
veterán
válasz
Foglalt név #16369 üzenetére
Jól odavágtál a lovak közé.
Szép!
-
-
zso73
veterán
válasz
Kislányka #16353 üzenetére
De mindent lehet, mert ez a kíber tér. Itt nincs személy, csak betűk.
Na de most tényleg, mi az igazság?
Ha igaz. Te nem félsz ilyenkor, hogy valami barommal futsz össze? Épp otthagyta a kedvese........meglopták.....Csatt agyonvág a szervíz felé a folyosón? Nem is kell nagydarabnak lenni.
Nézd meg a Ponyvaregény c filmet, ha nem láttad volna. Abban vagy egy jó példa erre.Meleg késelőt még nem láttam. De szerintem nincs is. Vagy esetleg szerelem féltésből ölő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest