- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordEVO
tag
Hali
Ha valakit érdekel egy 2900-es kártyákra szerelhető thermalright HR-03 + venti akkor írjon privátot. -
lordEVO
tag
-
lordEVO
tag
Ennyiért se érdekel senkit?
[link] -
lordEVO
tag
Hi
Nem érdekel valakit 60e-ért egy 2900XT kiskergaris hr-03-as hűtővel felszerelt kártya??Mióta megvan az xbox-om ott porosodik a polcon valaki elvihetné szegénykét
-
lordEVO
tag
Sziasztok
Hátha érdekel valakit: [link] -
lordEVO
tag
Egy 10-essel elírtam, fasza, köszi
Javítottam.
-
lordEVO
tag
Akit érdekel egy fasza hd2900xt az ide nézzen be
Eladom az egész gépet úgy néz ki veszek egy ps3-at.
-
lordEVO
tag
Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan tudnék kicsit több feszt adni a vga-nak?? Mert akarok egy tesztet csinálni 3dmark-al hogy 900-on megy a mag. A hűtés megvan hozzá szal csak a volt emelés kéne
-
lordEVO
tag
El akartam adni a 2900xt-met de meggondoltam magam.. Minek még?? Majd max ha jön az R700.. Így is van rajta a hr-03 ami hűvösen tartja adok majd neki egy kis voltmodot aztán hagy mennyen 900/1800-on
Na meg nincs is más olyan kártya ami 512bites...
Inkább alaplapra meg procira költök.. Egy phenom meg egy RD790FX-es alaplap most jobb lenne
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8669 üzenetére
Kéne egy kis help feltudsz venni msn-re?
evo_t3@hotmail.com -
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8665 üzenetére
EDlmész a picsába
Ma án is felhúzom 900-ra
De nekem anyiba jó hogy faja hűtő van ami 40fokkal hűvösebben tartja a kártyát mint neked
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8632 üzenetére
Neked nem csinál grafikai hibákat a crysis ha felhúzod a kártryádat?
-
lordEVO
tag
válasz
Gaboman #8582 üzenetére
Köszönöm szépen de nekem nincs fent xp.
Egyébként erről azt olvastam hogy azért csináltak ilyet a crytek-esek mert amikor még nem volt dx10 akkor valahogy szimulálni kellet dx9 alatt is és ezt alkalmazták.
Inkább levettem az árnyék részletességet és már elfogadható a sebesség
Azárt mégegyszer köszönöm -
lordEVO
tag
Csak a catalyst-ban lehet felvenni az AF-et vagy a játékban is.
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8543 üzenetére
Na majd megnézem én is 820-on... Köszi
Most tesztelétem egyébként a kártyát 3dmark-ban 880/1900-en de a 2. tesztnél kifagyott a gép.. Azt hittem a hr-03-al bírni fogja de nem..
-
lordEVO
tag
Valaki tudna abban segíteni hogy ha felhúzom a vga-t 840/1800-ra akkor miért keletkeznek grafikai hibák a crysis-ban??? Más játékban nem csinál ilyet.
-
lordEVO
tag
Ugorjunk eggyel feljebb, vagyis nézzük a felsőkategóriát! Az R680 -- mely gyakorlatilag két darab HD 3870-es összekapcsolását jelenti -- gyakorlatilag már elkészült, azonban az AMD visszatartja a tesztpéldányokat, mivel még nincs hozzá jól működő meghajtócsomag. Amint a programozók fel tudnak mutatni valami érdemlegeset, az új csúcskártya is útjának indulhat - ami legkorábban januárban következhet be.
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8467 üzenetére
Tessék:
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8458 üzenetére
Nekem van rajta hr-03 plusz r600 hűtő egy thermaltake 2600rpm-es ventivel és 40 fokkal hűvösebb lett a kártya terhelés alatt.
Ha felhúzom a kártyát 850/1800-ra akkor 55 fokig melegedik. Fasza hűtő de drága is.
-
lordEVO
tag
Hellosztok!
Lenne egy kis problémám. HD2900xt-m van és nemrég vettem rá egy hr-03 r600-as hűtőt meg egy fasza ventit rá... De ha felhúzom a vga-t pl 840/1800-ra akkor a crysisban grafikai hibák keletkeznek... Ez miért lehet mert más játéknál nem csinálja csak a crysis-nál... -
lordEVO
tag
Sziasztok
Mikor kijött a hd2900xt akkor egyből vettem is egyett de azóta se találok rá faja léghűtést valami thermaltake vagy ilyesmit. Ti nem tudtok véletlenűl valami faja hűtást rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest