Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Ti meg sosem vagytok restek kritikát megfogalmazni egy Nvidia kártyával szemben, de ha egy Ati kap kritikát, akkor az egyből hiszti-ként van értelmezve.
Ez egy valós probléma. Nem offolás.B@zmeg offold le 1X, abból is megértjük hogy neked nem tetszik meg leszarozod...
De te már 2napja megállás nélkül magyarázól a kariról! szerinted ki kiváncsi rád??? ezek után már senki ikább húzz át nvidiához és tedd a párnád alá aludj vele fürdesd tejben vagy akármi csak húúzz eLLL innnnen!!!!!srácok bocs a kemény OFF-ért! (de a hócipöm telivan már vele)
-
hakos1987
őstag
2900 XT-mre gondoltam amúgy... megjelenése után csúcskategória volt... ez nem kritika... a 88-asoknak is van gondjuk a hűtéssel... tuningra meg pl. nem sok gyári hűtő alkalmas! Így aki tuningolni akar, márpedig mért ne, az előbb-utóbb hűtőt cserél... én amúgy december végén két ünnep közt vettem a karim..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)