- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenit73 #4396 üzenetére
Az igaz, hogy aki ilyen telefont tud venni, az könnyebben félvállról veszi az akku csere gondolatát és az kevésbé fájó dolog, ha 100-ra van töltve a telefon, de szándékosan meríted 1% mindig?
Olyan üzemidővel bír a telefon, hogy amikor kritikus töltöttségre kerülök, addig kb 100x van lehetőségem töltőre rakni vagy rátölteni
Azt rosszabbul tűri az akksi, mint a teljes feltöltést, de itt megint eljutunk oda, hogy egy 15PM user-t végülis nem kell, hogy érdekeljen az akksi. -
-
joey04
titán
válasz
zenit73 #2952 üzenetére
Nekem az ablakok kezelése, az egér kezelése, mozgása nagyon nem jó, külsős appokkal finomhangoltam, de így sem az igazi, a mostani (számomra) tökéletes monitorom képe egy okádék sajna, a sajátos dpi kezelés miatt, képek kezelése sem az igazi, plusz meglepő módon vannak alkalmazások, amik meglehetősen lassan indulnak el windowshoz képest. Az sem tetszik, hogy elvitték a kinézetét iOS irányba. Telefonon szeretem, asztali környezetben nem.
De az összedolgozás az órával és a telefonnal brutálisan jó. Ha csak egy laptop kéne, akkor tuti macbook lenne, de így nem.
-
csakany2001
senior tag
válasz
zenit73 #2926 üzenetére
Én használtam iPhone 11-en, meg 15 Pro-n is a 17-t és nem tapasztaltam semmi problémát vele. Sokat nyomkodom és tényleg semmi beröccenés vagy bug nem volt.
Vaj-sima az egész, nem mintha egy S24 ne lenne az például vagy egy Xiaomi 14, ezek mind olyan gyorsak hogy kb. semmit megállás vagy lagg nem tapasztalható.
Bár való igaz én nem a megjelenéskor vettem, hanem pár hete de sokat használom(5-6 óra SoT megvan naponta) szóval nem kímélem.Tényleg nem tudok mondani bosszantó tényezőt, itt nincsenek olyan hibák sem, ami a 11-nél előjöttek.(ott a kijelző simán életre kelt a zsebemben, itt szó sincs ilyenről)Enyhe melegedést tapasztaltam, amikor belaktam. A 80-as limitet teszteltem pár napig de úgy olyan keveset bírt, hogy inkább kikapcsoltam(Pro Max-nál lehet van létjogosultsága).
Ezeket leszámítva nem tudok belekötni, tökéletes telefon.(sima 15 Pro, nem a Pro Max)
Üzemidő most teljesen okés, ha sokat nyomkodom le tudom meríteni 1 nap alatt, vegyes használattal viszont lazán kibír másfél napot de este mindenképpen töltőre teszem.
Ha tényleg meglesz az 1000 ciklus(80% körüli értékkel) akkor 3 évet tökéletesen meglesz aksi csere nélkül. -
válasz
zenit73 #2621 üzenetére
Régebben lehet jobban tartották az árukat, de azért 500-ról 440-re való ár mérséklődést fél évvel a megjelenés után nem nevezném beesésnek. Egyébként meg mihez képest… S24U is 600-on nyitott, tele volt az apró hivatalos garanciás bontatlanokkal 470-ért már a megjelenés pillanatában, mert széjjel lehetett kuponozni. Egyébként sosem érdekelt annyira, mennyire megy le, használni vettem, nem eladni. Az meg, hogy évente cserélek, pont nem jó, megtartani érné meg tovább, ha nézném az anyagi oldalát. Ha lesz is olyan, hogy nem védtem meg az újat, az inkább amiatt lesz, mert felesleges. Egyébként az utóbbi években pont most éreztem jobban, hogy 14pm-ről 15PM-re nem sok értelme volt váltani.
-
válasz
zenit73 #2611 üzenetére
Bár igaz, hogy a zsebben, vagy pl. lefelé fordítva a közelség érzékelő játszik szerepet a kikapcsolásban, ott van még az ambient light sensor, ami az auto fényerőhöz is kell. Ez figyeli, hogy mennyi fény van épp. Így ha napközben fullba sötétítem a szobát, egy idő után akkor is kikapcsol az AOD. Ehhez még hozzá jöhet az is, amit mondasz, hogy a napszakot is figyeli, meg minden mást is, amiből adatot tud kinyerni, mikor épp mit csináljon.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
zenit73 #1981 üzenetére
Véletlenül nem Telekom vezetékes internet wi-fi-hez csatlakozol Yettel, vagy Vodafone SIM-kártyás telefonnal?
Nálam ugyan rendben működik, Telekomot használva, viszont olvastam (talán a Yettel topikban), hogy yetteles telefon+Telekom vezetékes internet esetén bizony előfordul ilyen (többen is írtak emiatt). Valamiért ez a párosítás nem igazán működik a Wi-fi Hang esetén.
-
SharpSA
veterán
válasz
zenit73 #1543 üzenetére
Parancsokban új parancsot készítesz: jobbra fent +, majd művelet hozzáadása, beírod AOD, ráböksz a megjelenő "Mindig bekapcsolt kijelző beállítása"-ra, majd a "kapcsolása" helyett kiválasztod az "álváltása"-t . Felül átnevezed amire akarod, ikont adsz neki.
Rányomsz alul a megosztásra, majd a "Főkényernyőhöz adás"-ra. Ennyi az egész. -
válasz
zenit73 #1518 üzenetére
Nem!
Amúgy a sima iPhone topikban is mindig csak csodálkozom - nyilván nem rád értem -, hogy hányan vannak, akik beírnak 1-1 bugot, de eszükbe sem jut legalább újraindítani a telefont, vagy 1-1 appot újrarakni, stb. Csak állnak és néznek, hogy akkor most mivan, meg beírják a fórumba. Nem is értem.
-
válasz
zenit73 #1479 üzenetére
Úgy néz ki a billentyűzetet végre javították, és nem írja át, miután space-t nyomsz akkor se, ha ki-X-eled, amit felajánl. Ez egy rohadtul idegesítő bug volt. Kicsit gyorsabban merül, de ez ilyen "tizedesjegy" verziófrissítésnél normális, pár nap és beáll a régi fogyasztásra.
Az animációk gyorsabbak, simábbak, bár előtte sem volt vele problémám már. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
zenit73 #1435 üzenetére
A felesleges személyeskedésed miatt nem megyek bele a technikai részletekbe, egyelőre te kérdőjelezel meg egy technológiát amit minden nagy gyártó hosszú évek óta használ (már az iphone X is tologatta az akksi és antenna ikont), nem tudom miért nekem kéne ügyvédként védenem egy működő technológiát és nem neked kéne érvelni aki megkérdőjelezi azt
-
-
válasz
zenit73 #1423 üzenetére
Igen, biztos vagyok benne. Bár a saját tapasztalatom alapján ugye nem ég be, így igazából nem is érdekel, mi a mögöttes megoldás rá.
A fényerőt szabályozza, ha túl sötét van, kikapcsolja. Még lehet rajta finomítani, de mikor először bejött, ahhoz képest már most sokat igazítottak rajta.
3 napot AOD-al biztosan nem fog elmenni, max akkor ha hozzá sem nyúlsz a telefonhoz. -
madkiller
őstag
válasz
zenit73 #1414 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek, mert a 17.0.3 verzió óta nem laggol a 17. Esetleg próbáld meg fríssiteni, ha a 17.0.2 van fent. 17.1.2 most legújabb. Egy funkció volt benne, ami bugos volt, de elvileg javították bár nálam azóta is ki van kapcsolva. Beállítások - > Főképernyő és appkönyvtár - > Keresés ->Megjelenítés a Főképernyőn ez legyen kikapcsolva. Ez megszüntette a mikro lagokat az első verziókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged