Új hozzászólás Aktív témák
-
Essien
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4805 üzenetére
Akkor az én környezetemben az összes iPhone hibás
Részemről téma lezárva .
-
Essien
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4802 üzenetére
Azért ha kicsit visszaolvasol látható hogy a beltéri képeket a szifon sem oldja meg olyan jól főleg ha bekerül a képbe valami fényforrás
azóta kipróbáltuk még másik két iphone-nal a szitut és mind ezt produkálta. Samsung s szériás telefonom i is volt és valóban jobb képeket készít összeségében az iPhone ,de beltérben nem jó megvilágításban mindkettő elvérzik.
Viszont a videók minősége az ver minden mást .
-
Essien
aktív tag
Valaki csináljon már valami hasonló képet
. Szoba ,valami erősebb fény a háttérben és fókuszban személy vagy tárgy
Az a fura hogy tényleg csináltunk i14 pro-val is ugyanazt produkálta.
-
Essien
aktív tag
Az csak egy konyhai LED világítás
de inkább pl ahogy a kolléga is írta a pixelt miért nem zavarja annyira . Ma még próbálkozom , egy átlátszó vastag tok van a kamerák és az érzékelők közt hátha az zavarja meg vagy nem tudom . Egyébként nem csinál rossz képeket de ha nálam bevilagít így valami akkor mind ilyen homály .
-
Essien
aktív tag
Köszönöm a válaszokat , nem piszkos és védő sincs rajta. Nekem úgy tűnik hogy ha valami erősebb fényforrás bekerül a háttérbe akkor csinál rossz képeket. Kíváncsiságból teszteltük egy 14 pro -val is hasonló képeket és pont ugyanezt produkálja.
-
Essien
aktív tag
Sziasztok! Hozzá jutottam egy 15pro-hoz , pixelem van most. Segítséget szeretnék kérni hogy lehetne beltérben kicsit jobb képet csinálni . Pl
i15 pro után a pixel. Lehet valamit állítani hogy jobban kezelje a fényt? Egyébként tetszik a telefon de ez a dolog kicsit elkeserítő. Köszönöm a segítséget! Mendketto tejesen automata módban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest