- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Sokszor eljátszok a gondolattal. De a 15 Pro-nál is úgy voltam, hogy rendesen ki kellett nyitni a pénztárcát, mert ilyen tudással ekkora méretben nem volt más.
Ez most bővült 1-2 modellel(Xiaomi 15, Pixel 9 Pro) de még mindig nem tudnék mondani egyet, amire megérné.Nagyon erősen gondolkoztam egy S25-n, mert az kevésbé melegszik, jobb az üzemideje, Pro módban a kamera is rendben van, de gyakran használok makró módot ezért nem váltok.
S26-nál pedig Exynos-t mondanak, így látszólag nem mostanában lesz olyan számomra, amire szívesen váltanék.
Bár az a Honor Magic 7 Mini izgalmasnak tűnik, de a Vivo X200 Mini-t sem nagyon kapni szóval kitudja lesz-e.(meg a Honor messze nem rendelkezik Apple/Samsung szintű ökoszisztémával)Nekem így 1 év tapasztalat alapján:
Ha kérdezik nem szoktam ajánlani, inkább 16 Pro-t mert azokban jobb, amiben ez gyenge(üzemidő, melegedés). A kamerája viszont csúcs, nem kell semmit állítgatni és tökéletes fotókat lehet vele lőni, még rossz fényviszonyok között is.
Az IOS elindult egy nem túl szimpatikus irányba, de még így sem tapasztalatok annyi bugot, mint az androidos időszakomban.
Néznék vissza a zöld robotos rendszerre, mert összerakták a OneUI-t, de a Samsungnak nincs ilyen kaliberű készüléke, addig részemről ez a kérdés tárgytalan.(de azért reménykedek egy Snapdragonos-os, makró módot támogató S26-ért, hátha)
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Sorozatok
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest