Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csakany2001

senior tag

válasz MikeWazowski #4877 üzenetére

Sokszor eljátszok a gondolattal. De a 15 Pro-nál is úgy voltam, hogy rendesen ki kellett nyitni a pénztárcát, mert ilyen tudással ekkora méretben nem volt más.
    Ez most bővült 1-2 modellel(Xiaomi 15, Pixel 9 Pro) de még mindig nem tudnék mondani egyet, amire megérné.

Nagyon erősen gondolkoztam egy S25-n, mert az kevésbé melegszik, jobb az üzemideje, Pro módban a kamera is rendben van, de gyakran használok makró módot ezért nem váltok.

S26-nál pedig Exynos-t mondanak, így látszólag nem mostanában lesz olyan számomra, amire szívesen váltanék.
    Bár az a Honor Magic 7 Mini izgalmasnak tűnik, de a Vivo X200 Mini-t sem nagyon kapni szóval kitudja lesz-e.(meg a Honor messze nem rendelkezik Apple/Samsung szintű ökoszisztémával)

Nekem így 1 év tapasztalat alapján:
    Ha kérdezik nem szoktam ajánlani, inkább 16 Pro-t mert azokban jobb, amiben ez gyenge(üzemidő, melegedés). A kamerája viszont csúcs, nem kell semmit állítgatni és tökéletes fotókat lehet vele lőni, még rossz fényviszonyok között is.
    Az IOS elindult egy nem túl szimpatikus irányba, de még így sem tapasztalatok annyi bugot, mint az androidos időszakomban.
    Néznék vissza a zöld robotos rendszerre, mert összerakták a OneUI-t, de a Samsungnak nincs ilyen kaliberű készüléke, addig részemről ez a kérdés tárgytalan.(de azért reménykedek egy Snapdragonos-os, makró módot támogató S26-ért, hátha)

Új hozzászólás Aktív témák