- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #660 üzenetére
Lehet így is nézni, persze.
Ezért mondom, hogy ügyes húzás. De csak addig lesz értelme, amíg a többiek nem csinálnak ugyanilyen felbontású képeket. És gyanítom, hogy 2024 erről fog szólni. Hamar elillan majd ez a specifikus előny (amely előny se 12, se 48 megapixelen nem létezik). -
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #649 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből.
Amúgy mivel eleve dupla akkora felbontásúak a képek, nem is igazán igazságos így összehasonlítani, bármilyen másik 12 megapixeles képpel sem a 15P képeit (remélem ez is világos mindenkinek).
Még a saját 12 megapixeles képeivel sem, amik ellenben már garantáltan nem lennének jobbak a Fold képeinél (GSMArena csinált olyan képeket is az új szériával, gyorsan oda is írták, hogy nem érdemes úgy használni őket; pont ennyire lennének túlélesítve azok is, és minden ráadás részlet eltűnne).
Felmehetünk 50 (48 iPhone esetén) megapixelre is, ott is lesz jobb a 15-ös szériánál (csak ugye még nem szokás akkora képeket készíteni).Szóval ügyes húzás ez az Apple részéről (bár kicsit igazságtalan a saját modelljeivel szemben, amik nem kapták meg ezt az új módot).
-
doooo
veterán
válasz
"Ezt nem tudom mire érted, egymás mellett pontosan ugyan úgy van tartva..
"
úgy értem, hogy nem a legjobb kameratelefonként reklámozzák.
Nem úgy értettem, hogy máskép tartottad a kezedben... -
xhege
veterán
válasz
Elit3Zotya #653 üzenetére
Véleményem szerint ebben az összehasonlításban nem nagyon van kérdés.
Ezt viszi az alma.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
A Fold képe sokkal jobb.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Belenagyitva 15Pro,de ha csak siman megnyitom es ranezek a kepre a fold jobb.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
iphone-nál sokkal jobb a mélységélesség, valamint nincs is annyira túlélesítve, mint a samsung.
Egyébként mindkettő teljesen jó kép, de így egymás mellett tényleg látszik a különbség. -
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #620 üzenetére
Szerintem ez, ebben a nagyításban, amit a linkelt oldal felkínál, abszolút "toss-up".
Ami elég meglepő... de mégis.
Ugyanannyi helyen jobb egyik és másik is (a Fold pedig eleve nem is úgy van pozícionálva, mint a "kamerák királya").
Ami feltűnő, hogy hány helyen (ahol mondjuk egy fokkal jobb a részletesség a magasabb felbontás miatt) rosszabb a 15Pro HDR-je (2. és 3. képpár).
Amúgy a vibrant mód be volt kapcsolva a Pro-n, igaz? -
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #622 üzenetére
Teljesen használható. Csak a csúcskategóriában minden jobb, legyen az xiaomi honor alma vivo oppo.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #620 üzenetére
Samsung ellen nem nagy dolog.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #613 üzenetére
nálam egyértelmű a vélemény, az ios mint rendszer továbbra is sokkal jobban a kezem alá dolgozik, viszont már a pletykáknál is tudtam, hogy a sima 5x nem lesz megváltás, és droidon lesznek jobb alternatívák. ami a konkrét 13-ról 15-re váltást illeti: az új gomb pozitív, érdekes módon a kisebb káva is, ezt nem gondoltam volna, a kamerákban van előrelépés (bár szerintem nem akkora, mint sok teszt említi), ami semleges, de inkább negatív: a titán, mert ez a súlycsökkenés számomra negatív, még ha objektíven nézve pozitív is, az usb-c meg olyan, hogy nekem mindegy milyen lik van alul, viszont itthon így ha a családban lévő 14 töltője ott lógott és lusta voltam elővenni az enyémet, akkor csak rádugtam, így ez már nem megy. Ami meg egyértelműen negatív, az az említett térerő, meg a dinamikus sziget, mert használat közben jobban beleharap a tartalomba és nehezebb a noti center elérése. A felkapott hibák közül nálam semmi nem jelentkezett, sem a kopás, sem a törés, sem a melegedés, ez a szokásos gumicsont, minden évben van valami gate, amin csámcsoghatnak a haterek, meg linkelhetik a pc forumos linkeket.
Szóval nálam inkább az a gond, hogy a saját igényeim között nem tudok felállítani egy prioritási listát.
-
gattolino
senior tag
válasz
Durva, hogy ettől is megszabadulsz
Hány telód volt mióta a Vivo-t elpasszoltad? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Engem privátban érdekelne, amelyik megy, illetve a képek is.
-
Snoop27
őstag
válasz
Kiváncsi vagyok melyik mellett döntessz.
-
madkiller
őstag
válasz
Elit3Zotya #570 üzenetére
Én is rámértem most beltér 4g 2es térerő. 67.3/17.5. S22U-n ez 30/10 körül volt.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #562 üzenetére
Köszi nektek, ha mindenben jobb akkor nem is kérdés
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #555 üzenetére
Nekem is jóleső meglepetés volt, amikor az ide migrálásom során ajánlották, mint iTunes alternatívát. Ez már 5 éve is így volt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #552 üzenetére
Igen, lehet. Szerkeszteni is tudod (milyen hosszú legyen, emelkedjen-e az elején stb).
-
válasz
Elit3Zotya #552 üzenetére
Azt nem tudom, de szerintem igen, mert mindent tudsz vele állítani.
Én megvettem X évvel ezelőtt (pár száz ft-ért) az iTunes Storeban jó párat aztán azóta sem találtam jobbakat. -
tothl
addikt
válasz
Elit3Zotya #522 üzenetére
Én világéletemben Droidos voltam nem tetszett az Iphone látszólagos kötöttsége.
Viszont most tettem vele egy próbát és azok mellett amiket te írsz negatívumként van egy csomó csodálatos előnye ennek a rendszernek amiket ha használsz meg fogod szeretni.
Azt, hogy e mellett a Droid darabosnak tűnik és a szép fluid jól kidolgozott appok mellett kőbunkónak azt most hagyjuk.Ami nekem csodás az a wallet ahova egyszerűen tudod reggelni a kártyáidat és tényleg vaj gyorsasággal tud működni az Apple Pay a zöldségesnél, kártyaváltással mindennel együtt.
A banki appok amik minden megerősítéshez kérik az ujjlenyomatot a Face ID -vel szintet léptek, sokkal sokkal gyorsabb egyszerűbb a használatuk.
Nekem Macbookom van (ennek a hatására lett ez a készülék) és nagyon szépen dolgoznak együtt, ez a bármilyen fénykép megjelenik itt is ott is, a doksikkal együtt ez egy nagy szupiság.
Van még számtalan okosság és a felületnek is megvannak a maga kis szépségei, elég jól lehet azért variálni, hogy funkcionálisan praktikus legyen és szép is.Végül de nem utolsósorban sokan szidjátok az üzemidőt, DE nekem a nokiás korszak óta az első telóm ami elmegy 2 napot a normális megszokott napi használatom mellett úgy, hogy még marad benne 30%.
Pedig nem voltak szar telóim soha. S széria és Note. 1 napnál többet egyik sem tudott max ott volt a varia, hogy mennyire bőven bírta azt a napot az adott modell. -
moordavid
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #508 üzenetére
Sokunknak ez sem istencsászár os. Én tökre megvoltam az androidon is, csak van ami jobban bejön itt ami miatt eltörpülnek a - számomra - gikszerek. Ha pl csak egy-egy funckiót néznék, vagy nem lenne ezen kívül semmi almás cuccom amit napi szinten használok már ugranék is rá a Pixel 8pro vonatra. Egyben nézve viszont nálam az alma -nem általánosan nézve jobb - kényelmesebb.
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #528 üzenetére
Nincs hátrányban a miui, meg is lepődtem, hogy mennyire gyors a készülék, semmilyen működésbeli különbséget nem tapasztaltam ebből a szempontból. Azonban a már említett app értesítési jelvények miatt és a PDF-ek bárhol azonnali rendszerszintű megtekintése miatt is jobb az iOS nekem. Mert Androidon a PDF-ek csak letöltődnek, majd meg kell nyitni egy külön app segítségével. Apróság, de munka közben ennyi is számít.
-
SharpSA
veterán
válasz
Korábban Androidon amíg adta a lehetőség, mindenféle számomra minél jobban testreszabható ROM-ok voltak a készülékeken, aztán szép lassan kezdtem leszokni róla, kezdtem sajnálni az időmet erre, mert azért jó sok időt eltöltöttem ezekkel. Most hogy itt volt-van a Xiaomi 13, felraktam ugyan egyéb launchert, de aztán le is töröltem mind (tegyük hozzá azért is, mert a gesztus vezérlés csak a gyárival működik, de amúgy is töröltem volna).
iPhone-on jó lenne, ha az ikonokat szabadon lehetne rendezni, de még jobb lenne, ha 5 oszlopot is be lehetne állítani, mert elférne. Na meg a mappákba rendezett ikonoknál is simán elférne 4-5 sor és a képernyő aljához igazítva, nem középre, hogy a tetejét már ne lehessen könnyen elérni. Ezek mind apróságok, de nekem és szerintem még sokaknak hiányoznak. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Senki sem akar “kinyírni”, ez nem az a topik.
Szerintem ez simán egy normál eszmecsere, például ezért is írtam neked egy mosolygó hangulatjelet a korábbi poszt végére, hogy éreztessem, nem negatív jelleggel válaszoltam, csak egy tényt állapítottam meg.
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
Sajnos én is veled értek egyet. Nagyon pici dolgok kellenének már csak. Például, és lehet erre van megoldás, a parancsok között szerettem volna beállítani, ha szetkapcsol az óra a telefonnal (pl edzés közben én leveszem), váltson át az aod, hogy lássam messziről, jött e valami. Nos órába nincs ilyen lehetőség, Bluetooth eszközök között meg nincs ott az óra a parancsok között. De lehet én vagyok a béna.
Másik, vezetés közben hívtak, úgy hogy a kocsi is meg az óra is csatlakozva volt. Az óra tök néma maradt, nem tudtam elutasitani a hívást az órán. Ezt sem értem, de lehet ez is beállítás.
Harmadik, ha jön egy bejövő, azon szólal meg, amin felveszem, droidon ha volt füles csatlakoztatva, azon szólalt meg, nyilván be van dugva a fülembe, 99% hogy azon szeretnék beszélni csatlakozás közben, hiába a telefonon veszem fel. Plusz az órára nem tudom kirakni a hívást telorol, ha ott vettem fel, csak az órán tudok váltani.
Ez nem panaszkodas, inkább kérdés régi userekhez, van e megoldás ezekre, én csinálok valamit rosszul, vagy nem tudom mi történik.😀
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #511 üzenetére
Amikor végleg átjöttem androidról sokáig én is a hajamat téptem néhány dolog miatt, de egy pár hónap után úgy megszoktam, megszerettem, hogy itt ragadtam. Így egyetértek azzal, hogy megszokás kérdése. Ugyanúgy olyat is sokat olvasok itt a fórumon, hogy XY fórumozó át akart menni droidra több év iOS után, mert nagyon megtetszett neki pl. egy Samsung vagy bármi, de sírva menekült vissza, mert nem tudta az androidot elfogadni. Szóval aki nyitott, mindkét rendszert meg tudja szokni/tud vele élni, innentől kezdve meg már tényleg csak egyéni ízlés/preferencia kérdése. Én sem mondom, hogy soha többé nem lesz androidos telefonom, de most jó ideje nagyon jó és kényelmes nekem az Alma, és sztem még jó darabig maradok is.
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya #498 üzenetére
Pff, menyit szivtam ezzel én is az elején, azóta hozzászoktam.
-
SharpSA
veterán
válasz
Először is én nagyon nem vagyok Apple fan, nekem ezek csupán használható tárgyak, eszközök.
Van nálam egy Xiaomi 13. Jó kis telefon, azon van lehetőség jobbról húzva is visszalépni, amit használtam is, mert kényelmesen, viszont így ott nincs lehetőség előrelépni (ez iOS-on a jobbról húzás). Engem ez nem nagyon zavar. Ami viszont nagyon hiányzik Androidon, azok az állandóan megjelenő értesítési jelvények. Ahogy megnyitok egy appot, azonnal eltűnik akkor is, ha még vannak olvasaltan üzenetek. Ez nekem fontos, mert látom, hogy van ott még teendőm. -
Roland861010
veterán
válasz
Elit3Zotya #496 üzenetére
Nekem ami mindig is húzó dolog volt és mióta egyre jobban fejlődik az a Siri.
Még az én csöves angolom is megérti.
Simán tudok hívást indítani vagy alkalmazást nyitni vele.
Vezetés közben marha jó dolog hogy nem kell keresgélni csak szólsz neki kit hívjon.
Én nagyon utáltam az Apple vackait de már 5 hónapja használom és egyszerűen semmi nincs ami hiányozna Android fronton.
Kell neki egy kis idő mert így ahogy te is csinálod és csináltam én is régen, hogy pár napig használtam csak az nem elég neki.
Azért érzed úgy mert megszokott az Android az otthonos.
Nem rá beszélni akarlak csak hogy adj neki még időt. -
Årpi
őstag
válasz
Honor 20 / Huawei Nova 5T, másodlagos telóként használom, nincs nagy probléma vele amúgy. De ilyet az iOS 12 sem csinál egy 5S-en, ha épp újra akarom rakni. Ha más nem, legalább terelgethetett volna a rendszer, hogy hahó itt-ott frissíteni kellene főnök, de ezt sem tette meg. Persze ez csak egy a sok közül, ami nekem a másik oldalon nem jön be.
Szerintem manapság amúgy mindkét oldal teljesen élhető, az egyéni preferenciák, megszokások terelgetik ide-oda a felhasználókat. Az első okostelóm egy 1.X-es droidos készülék volt, meg minden második évben rá is próbáltam hosszabb távon (3-4+ hónapok) droidra, de mindig visszatértem a harapott almához.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„Nyilván androidos szemmel vizsgálom a dolgokat, de eddig nem sok előnyét látom.
“
Ennek az az egyszerű oka, hogy nem te vagy a célközönség.
-
Årpi
őstag
válasz
Nálam ez pont fordítva van, de érthető, ha valakinek az iOS nem tetszik. Épp a napokban tettem újra a droidos telefonomat, feltettem pár appot, de egyik sem akart indulni, Chrome nem szinkronizálódott stb. Aztán manuálisan kellett néhány gyári appot, meg háttérszolgáltatást frissítgetni stb. Ha ez az androidos szabadság meg felhasználóbarátság, akkor inkább nem kérek belőle
Nyilván az sem mindegy, hogy melyik oldalról érkezik az ember, sok iOS hülyeséget észre sem veszek, mert gyakorlatilag 1.0 óta ezt használom.
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #505 üzenetére
Számok nélkül még talán én is kibírnám, de nem szeretek pötyögni. Sokkal gyorsabban tudok írni csúsztatva gépeléssel, ami jelenleg sajnos angol billentyűzettel érhető el, magyarul nem...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #505 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #503 üzenetére
Van benne haptikus visszajelzés:
és -
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #500 üzenetére
Korábban letöltöttem, kipróbáltam, aztán töröltem is. Nem jött be a Gboard Androidon sem.
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #498 üzenetére
Nem használom a Gboardot, de mi történik, ha hosszan nyomod, illetve a beállításoknál talán van lehetőség annak a gombnak a kivételére.?
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #496 üzenetére
A billentyűzeteknél a legfelsőnek állítsd amit használni szeretnél. Egyszer átváltod arra és azon marad kivéve a jelszavaknál.
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #492 üzenetére
SwiftKey flow írással.
Régóta használom, Androidon is ezt használtam, így sok mindent megtanult már az évek alatt. -
Roland861010
veterán
válasz
Külön be kell állítani a bal alsó sarokban lévő ikonnal és utána úgy marad?
Mi hiányzik neked a gboardbol?
Van magyar nyelv, ajánlás, javítás, sötét mód, swipe!
Hosszan rá nyomsz a fogasra telibe azt kapod amit androidon van. -
No.01
addikt
válasz
Swiftkey
(Gboard utan en megtertem)
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #467 üzenetére
Igen a gyári billentyűzet sajnos fapados (és szerintem is lightosabb a Gboard is iOS alatt), de a diktálás nagyon profi
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #465 üzenetére
Az lehet egy opció, de úgy tudom amikor pl. jelszót írsz be, vissza fog váltani addig a gyárira.
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #463 üzenetére
Sajnos nem.
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya #413 üzenetére
Kiváncsian várom a tapasztalataidat, még a végén meggyőzöm magam, s 15 pm lesz a következő.
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya #357 üzenetére
Használd egészséggel!
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #411 üzenetére
Igen, az ultra akkor is verné, de nem lenne ekkora különbség, és csak értő kezekben verné. Mert az döbbenetes, hogy csak előveszek és lövök felhasználással az Apple hogy le tud faragni szoftveres támogatással a szarabb kamerák miatti hardveres hátrányából képminőséget tekintve.
-
Roland861010
veterán
válasz
Elit3Zotya #394 üzenetére
Egyik sem rossz! De azért az az X6Pro eléggé kivan égve az oszlopoknál a Magic 5Pro megint csak, de nem olyan vészesen és azért a részleteket is mossa főleg abban a verzióban, amiben összevágtad a 3 képet. Ami nekem fura a 15Pro-nál, hogy olyan sárgás…viszont ténylegesen az áll a leginkább közelebb a valósághoz.
Videó terén mindig is jók voltak az iPhoneok. Itt nem kérdés ez szerintem. -
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #398 üzenetére
Amúgy egy pillanatig nem haboznék, hogy a 15 pm-e a legjobb nekem, ha csak simán hozzávágták volna az 5x-et a 3x melé, nem a helyére. Mert akkor olyan pici lenne a lemaradás pár droidos szörnyhöz képest, hogy az ios azért már kárpótolna, mert nekem az jobban fekszik. De ez van.
Még a honoron agyalok, az van itthon rendesen (van b20, nincs korlát mint oppon vivon pl google helyelőzmények, stb), nem a legjobb semmiben kamerában, de mindenben elég jó. Üzemidő is fasza. Csak a ui meg a legrosszabb a többi droidhoz képest. Cserébe óccó.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #396 üzenetére
De sima pro van neked? Oppo uw kamerája hiába a legjobb, az nem uw... a 13 ultra, az igen.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #394 üzenetére
Meglepő, hogy a honor is veri (nálam) az oppot... persze ez csak egy kép. Tudsz majd csinálni köztes zoom összahasonlítást is oppo meg honor mellett 2x,3x, 4x tartományban, hogy mekkora a lemaradása azokhoz képest, akinek 5x alatt van a natív zoom kamerája? Plusz 5x, 7x, 10x szintén ezen a három telefonon. Több kérés nincs.
Ja várj neked csak a sima pro van?
-
madkiller
őstag
válasz
Elit3Zotya #364 üzenetére
Hát a kamera fold 5el szemben szerintem nem kérdés, viszont ha hozzászoktál, ahhoz a mérethez az nehéz dió, de ez egy stabilabb történet.
-
madkiller
őstag
válasz
Elit3Zotya #362 üzenetére
Használt egészséggel! Nekem is a 15 PM lett az első iphoneom, úgy elkapott a láz holnap után érkezik a series 9 is hozzá
-
Årpi
őstag
válasz
Használd egészséggel, én is a feketére csaptam le
-
joey04
titán
válasz
Nekem sem tetszett a kék élőben. A natúr sem. Fekete vagy fehér között agyaltam, végül a fekete nyert nálam is.
-
Joachim21
őstag
válasz
Elit3Zotya #321 üzenetére
Élőben nagyon különleges az a lila. Sajnáltam, hogy idén nem volt izgalmas szín, mondjuk egy burgundi vörös, vagy akár a tavalyi lila is jöhetett volna. Nekem ez a rézgálic kék nem jön be nagyon, a 12-es szériánál sem tetszett és idén is elég borzasztónak találtam, ezért maradt a fehér/ezüst. Végkonklúziónak azért elmondanám, hogy mivel tokban van, így a szín az egyik legkevésbé fontos jellemzője a telefonnak.
-
madkiller
őstag
válasz
Elit3Zotya #315 üzenetére
A natúr titan keretén is van bevonat.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Elit3Zotya #312 üzenetére
És mi a helyzet a kép vagy videó küldéssel? Persze droidra.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Elit3Zotya #294 üzenetére
Hihetetlen milyen szórás van a keretet érintően a véleményekben.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #247 üzenetére
ne haragudj mit nem értesz azon, hogy kevés amit tud kamerában, kevés amit tud üzemidőben, és borzalmasan zavar a gyűrődés a kijelzőn? A kamera és az üzemidő tényadat, hogy gyengébb, mint egy s23 ultrán mondjuk, hogy ne iPhone legyen a példa, mert ez most másodlagos, a gyűrűdést meg tapasztaltam élőben, és rohadtul zavar. Ha samsungot vennék, akkor az s23 ultrát venném, ha drágább lenne, akkor is, mert számomra, az én igényeimhez mérten egy sokkal jobb készülék. Ha veszek egy foldot és egy hónap múlva eladom, mert nem volt elég jó a kamera, nem volt elég az üzemidő, és zavart a gyűrődés, akkor nem írkálsz majd ilyen lenéző válaszokat csípőből, hogy "gondolom mert nem használtad"? Mások a prioritások. Van akit tökre nem érdekel a kamera, az üzemidő is elég neki, a gyűrődés meg nem zavarja. Én tökre elfogadom ezt a véleményt, és nem győzködöm, hogy te figylj már, márpedig ez szar. Tök értelmes vagy, de néhány témában annyira rugalmatlan vagy és nem fogadod el a másik véleményét, hogy az félelmetes. Ami pont azért érdekes, mert a számadatoknak nagyon hiszel, még akkor is, amikor kamut írnak, lásd 13 ultra fényerő, amit minden teszt cáfolt. Mindegy, akkor kerüljük egymást a témában.
-
válasz
Elit3Zotya #247 üzenetére
Most hogy annyira nem nagyon van mibe bele kötni a telefonnal kapcsolatban azért megy az off, hogy másik készülékek miben jók.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #243 üzenetére
Következő mondatot is el kellett volna olvasni...
Nem, valóban nem felel meg. A jelenlegi hajlítós cuccok számomra totál bétás cuccok, igen. -
válasz
Elit3Zotya #224 üzenetére
Ez nagyon pontos!
Én kicsit most hiányoltam már az iOS-t, mert a Fold3 óta többet volt droid nálam és ezért jobb most ez (legalábbis perpillanat úgy érzem jó döntés volt). Ha megteheti az ember jó kipróbálni mind a kettőt aztán el tudja dönteni, hogy mire van éppen szüksége és mit preferál jobban! -
Gubu0101
veterán
válasz
Elit3Zotya #224 üzenetére
En fold 3-rol jottem vissza.Tobbet nem veszek foldot az biztos,max akkor,ha mar meretben lesz akkora ossze csukva,mint most a PM
Na meg lesz vedelem a zsanernak.Nekem az uzemido volt problemas,na meg a zsaner,hogy ha nem vigyazol ra mint a himes tojasra es belekerul egy kis por,mar recseg ropog.Ha irni akartam,egybol nyitni kellett,mert annyira picik voltak a betuk,hogy nem gyoztem vissza javitani,mert feszt felre nyomtam.
-
válasz
Elit3Zotya #156 üzenetére
Köszi mindnekinek, jó is volt ismét elkölteni egy fizetés arat egy telefonra.
Sajnos tesztet most nem tudok csinálni, mert nincs másik készülék. Mind elment a háztól asszony kérésére és, mint a hegylakó esetén csak egy maradhatott.
Egyelore így fel nap használat urán nagyon tetszik, hogy könnyebb picit a ház és a széleken közel sem vágja úgy a kezet, mint az elmúlt években. Akció gomb egyelőre sok mindent nem tesz hozza bár el sem vesz a dolgokhoz. Át állítottam kamerára, mert az sokkal hasznosabb nekem, mint a némítás lenne. Ahhoz képest, hogy PM sokkal kézre állóbb, mint sz eddigiek, de azt nem tudom, hogy a szelek miatt a valamivel kisebb méret vagy ezek összessége váltja ki ezt az érzést.
Egyelore csak belaktam, mert most nem backupbol töltöttem vissza szóval a tegnapi nap az a rendszerezése volt a kamerát meg ki sem próbáltam…De beállítva már be van.
-
gattolino
senior tag
válasz
Elit3Zotya #156 üzenetére
Ilyenkor úgyis borítékolható, hogy a következő szériáig marad majd maximum
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #104 üzenetére
Igen, tudom, hogy ezek az opciók vannak, csak magam sem tudok dönteni
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #86 üzenetére
Igen, kamerában majdnem s23 ultra de még az sem, és még az is kevés lenne. Vissza meg nem akarok lépni kamerában semmikép, a mostani is kevés.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Elit3Zotya #76 üzenetére
„aki nem használta úgy sem tudja milyen igazából, csak elmondja, hogy annyira nem is lehet jó..stb..”
…vagy mint én, a partvonal mellől csendben figyelnek, mert érdekel minden technológiai újítás és várom, hogy iOS rendszerrel is elérhető legyen. Akkor fogom próbára tenni. -
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #79 üzenetére
Ha huzamosabb ideig kell használni, akkor az azt jelenti, hogy megszoktad. Ha nem muszáj, nem akarom. A rosszabb üzemidő is tény. Ahogy a gyengébb kamerák is. Szóval max szubjektíven el lehet dönteni, hogy valakit ezek zavarnak-e.
-
Årpi
őstag
válasz
Elit3Zotya #79 üzenetére
Flip és Fold is volt. Amúgy jó út teljesen, csak még kell pár generáció, mire SZÁMOMRA is emészthető lesz, jelenleg még nekem nem az, de megértem, ha valaki szereti őket már most is.
-
válasz
Elit3Zotya #76 üzenetére
Egyetértek, Fold3 óta használom őket.
-
Årpi
őstag
válasz
Elit3Zotya #76 üzenetére
Tényleg, annyira jó a kijelző közepén tapogatni azt a bemélyedést
-
rizso
addikt
válasz
Elit3Zotya #26 üzenetére
"Az ios 17 gondolom továbbra sem tudja azt, hogy jobb oldalról visszalépni csak baloldalról..?"
Megnyugodtam, hogy ez nem csak nekem akadt be
Többnyire jobb kézzel fogom a telót, kijelző jobb alsó-középső részéről indítom a 'vissza' gesztust, egy 6,7-6,8" kijelzőt át sem érek egy kézzel, hogy balról jobbra húzás legyen a vissza funkció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest