- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Luser2000 #837 üzenetére
Úgy sem megy
Érdekes, mert látszólag csatlakoztatva van, AI life alkalmazáson belül tudom állítani a Huawei hangerejét, kommunikál vele, de mintha nem hangszóróként kezelné, hanem valami más eszközként.
AI life nélkül Bluetooth eszközök között megjelenik, rányomok, de azt írja, hogy pairing unsuccessful. AI life telepítés után alkalmazáson belül simán látja és csatlakozik, utána eszközök között is írja, hogy connected, de ahogy írtam, mintha nem hangszóróként kezelné.
Jabra Elite 85H, Sony WF1000XM3, Harman Onyx Studio 7, Samsung Q930C gond nélkül mennek vele. És mint írtam, a Huawei gond nélkül ment az előző telómmal (Samsung) és a Windows-os laptopommal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Powerbank topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Formula-1
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest