- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubu0101 #651 üzenetére
A fold képe facebook és insta kompatibilisebb.
Nekem jobban tetszik a természetesebb színű és kevésbé élesített kép, de kinek mi..#652Fuxosbömis
Szerintem sem rossz, de több sebből vérzik, de mint írtam kinek a pap kinek a paplan. -
-
rizso
addikt
válasz
Gubu0101 #453 üzenetére
Gubu0101 & syles:
szerintem én is szépen egyesével telepítgetek, és így tényleg nem viszek át olyan fölösleges alkalmazásokat, amiket amúgy sem használok.Biztonság kedvéért még egy darabig azért marad az S21U is, ha valamiért földhöz akarnám vágni az iphone-t
Hiába, nagyon régóta (szinte) csak Samsungot használok, át kell állnia az agyamnak az új rendszerre...
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Gubu0101 #349 üzenetére
Szerintem jó funkció, csak tudni kell, hogy a szám az nem azt jelenti, hogy új korához képest hány %on áll most az akkumulátor, hanem, hogy a "hivatalos" kapacitáshoz képest hol áll...
Nagyon nem mind1, mikor veszel használtan egy készüléket, hogy 90% felett van, vagy 80% alatt.. -
rizso
addikt
válasz
Gubu0101 #257 üzenetére
Persze, normál töltés éjjel tiszta sor. Ugyanakkor pl nálam nem egyszer volt már olyan, hogy napközben nem nézegettem hogy áll a töltöttség, bejött valami sos ügy, el kellett mennem valahová, töltöttség viszont nagyon alacsony volt. Na ilyen szituban egy igazi gyorstöltés 5-10p alatt csodát tesz.
Fasza USB C töltőm van meg vezeték nélküli Samsung töltőm is van, de utóbbi szerintem elég lassan fogja töltő a 15PM-ot, be kell majd szereznem egy normális magsafe töltőt is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged