- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Gubu0101 #453 üzenetére
Gubu0101 & syles:
szerintem én is szépen egyesével telepítgetek, és így tényleg nem viszek át olyan fölösleges alkalmazásokat, amiket amúgy sem használok.Biztonság kedvéért még egy darabig azért marad az S21U is, ha valamiért földhöz akarnám vágni az iphone-t
Hiába, nagyon régóta (szinte) csak Samsungot használok, át kell állnia az agyamnak az új rendszerre...
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Gubu0101 #349 üzenetére
Szerintem jó funkció, csak tudni kell, hogy a szám az nem azt jelenti, hogy új korához képest hány %on áll most az akkumulátor, hanem, hogy a "hivatalos" kapacitáshoz képest hol áll...
Nagyon nem mind1, mikor veszel használtan egy készüléket, hogy 90% felett van, vagy 80% alatt.. -
rizso
addikt
válasz
Gubu0101 #257 üzenetére
Persze, normál töltés éjjel tiszta sor. Ugyanakkor pl nálam nem egyszer volt már olyan, hogy napközben nem nézegettem hogy áll a töltöttség, bejött valami sos ügy, el kellett mennem valahová, töltöttség viszont nagyon alacsony volt. Na ilyen szituban egy igazi gyorstöltés 5-10p alatt csodát tesz.
Fasza USB C töltőm van meg vezeték nélküli Samsung töltőm is van, de utóbbi szerintem elég lassan fogja töltő a 15PM-ot, be kell majd szereznem egy normális magsafe töltőt is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest