Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rizso
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Gubu0101 & syles:
szerintem én is szépen egyesével telepítgetek, és így tényleg nem viszek át olyan fölösleges alkalmazásokat, amiket amúgy sem használok.Biztonság kedvéért még egy darabig azért marad az S21U is, ha valamiért földhöz akarnám vágni az iphone-t
Hiába, nagyon régóta (szinte) csak Samsungot használok, át kell állnia az agyamnak az új rendszerre... -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szerintem jó funkció, csak tudni kell, hogy a szám az nem azt jelenti, hogy új korához képest hány %on áll most az akkumulátor, hanem, hogy a "hivatalos" kapacitáshoz képest hol áll...
Nagyon nem mind1, mikor veszel használtan egy készüléket, hogy 90% felett van, vagy 80% alatt.. -
rizso
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Persze, normál töltés éjjel tiszta sor. Ugyanakkor pl nálam nem egyszer volt már olyan, hogy napközben nem nézegettem hogy áll a töltöttség, bejött valami sos ügy, el kellett mennem valahová, töltöttség viszont nagyon alacsony volt. Na ilyen szituban egy igazi gyorstöltés 5-10p alatt csodát tesz.
Fasza USB C töltőm van meg vezeték nélküli Samsung töltőm is van, de utóbbi szerintem elég lassan fogja töltő a 15PM-ot, be kell majd szereznem egy normális magsafe töltőt is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.02
- Iphone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába, nagyon régóta (szinte) csak Samsungot használok, át kell állnia az agyamnak az új rendszerre...