- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
válasz
s.Oliv3r #1661 üzenetére
Az exynos tévút. Ezt már számtalan generáció megmutatta. Teljesítményben nem sok eltérés van, de energiatakarékosság, melegedés és hálózatkezelés szempontjából ég és föld. Ez az S24 vonallal se lesz másként. A másik meg a kamera. Kompakt kategóriában ugye vagy galaxy S sorozat vagy iphone pro modellek jöhetnek szóba. A sima kis S series galaxyk meg elég elmaradottak lettek kamera téren. Így egyértelmű az iPhone előnye. Ég és föld a fotókban a különbség, bár hozzáteszem a videóban is rengeteget fejlődött a Samu, de a túlélesítés.... Az nem jön be. Itt is jelen van, viszont a raw-al meg brutál fotókat lövök. Látszik, hogy jó a szenzor, nagyobb is, mint az S sorozatban. Egy perc utómunka és csodálatos.
-
nVIPER
senior tag
Hát.... Én a kezdetek óta android-os (samsung) voltam. 15 Pro az első Apple eszközöm, amit tetszene is. Gyünyörű fotókat (raw-ból) lehet vele csinálni, tök jó lenne egyébként a rendszer, de azért vannak olyan bugok, hogy az agyam eldobom tőle. Kocsiba megy bluetooth-on a youtube music, kezembe veszem az eszközt és elkezd szaggatni a music amíg fel nem oldom, mondom wtf?
. Karácsonykor családi videó készítés és egyszercsak megfagy a camera app felvétel közben. Soha ilyet nem csinált, azóta se, de azért nah..... Te jó ég. Szokatlan ez, pláne egy ilyen kaliberű eszköztől. Értesítésekről ne is beszéljünk, az nálam is olyan, mint a kutya vacsorája, hol van, hol nincs.
Androidon az utóbbi 2-3 évben semmilyen problémát nem tapasztaltam, ami ehhez hasonló lett volna. -
nVIPER
senior tag
válasz
supershape #1532 üzenetére
15 pro, Yettel e-sim, Telekom normál sim, net a yettelen. A váltást a kettő között ki van kapcsolva. Eddig nem tapasztaltam hibát én sem.
-
nVIPER
senior tag
válasz
mindthecrap #1366 üzenetére
Próbáld ki a Kingston Datatraveler Max pendrive-ját. Attól disk bench teszten nekem 900MB/s felett olvas és 800MB/s felett ír. Megy vele a LOG felvétel is. Van type c verzió is (fekete színben) és az ára is elfogadható.
-
nVIPER
senior tag
válasz
Stauffenberg #1215 üzenetére
Ez engem is érdekel. Hogy is kell ezt beállítani? Van esetleg linked hozzá?
-
nVIPER
senior tag
Tegnap este lőttem pár videót LOG-ban Blackmagic-el. Ég és föld a különbség a gyári apphoz képest, persze ez nem agyontömörített verzió. Egész jó eredményeket lehet belőle kihozni, de lehetőség van más formátumokra, H265 pl, ami szintén jó lehet. Egyelőre ki kell mondani, hogy elveri az összes telefont videóban, de azt nagyon. Már 1,5 hete nálam van a 15 pro, egyébként akkuban egész kellemes csalódás, rosszabbra számítottam. Egész nap nyüstölöm, regeteget telefonálok, több e-mail fiók folyamatos szinkronja, youtube music, és youtube videó. Munkám miatt lövök pár képet is. Reggel 5-től este 22-ig 20-30% marad az akkuban, úgy hogy dual simmel használom. Melegedésnek nyoma sincs. Sztem nem sikerült rosszul.
-
nVIPER
senior tag
Én sima S23-ról váltottam, már a D600-as Samsung korszaktól márkahű voltam, több, mint 10 év droid múlt után. Múlt péntek óta van meg a 15 pro. Hááát,, negatívan álltam neki, de összességében kellemesen csalódtam, meg kell szokni, itt totál más minden, mint droidon. Lényegében minden appom megvan, ami megvolt a droidon is.
Pozitív:
Face ID (nagyon féltem tőle, hogy milyen lesz, de eddig kellemes csalódás, szinte bármely pozícióból felismer).
Kameránál nincs agyonélesített kép, videóban verhetetlen.
Szerintem jó akkuidő (dual simmel használóm), napi átlag 2 óra telefon és 5-7 óra SOT, 3 e-mail szinkron, mellett is bírja a napot. S23 mondjuk ebben nem volt rosszabb, nagyon takarékosra sikerült. Térerő terén hasonló a két teló.Negatív (megszokást igénylő dolgok):
Tárcsázó és telefonkönyv..... Nos, ez valami fertelmes. Amit Samsungon megcsinálsz 2-3 érintésből, az itt a duplája. Nehézkes, keveset tud.
Billentyűzet: Nem az ékezetes karakterek barátja, megszokást igényel. Droidon Swiftkeyt használtam, ide is felraktam, így már sokkal vállalhatóbb, viszont kevésbé testreszabható, mint az androidos varjánsa.
A görgetés droidon sokkal gyorsabbnak hat. Ezt meg kell szokni.
Csengőhangok és értesítések hangereje, állíthatósága korlátozott.
Értesítési sáv lehúzása csak fentről megy, egykezes használatnál macerás.
Érintés pontossága itt valahogy máshogy van, mint droidéknál, talán nem olyan pontos, nem tudom. Szövegkijelölés is kicsit másabb, nehézkesebb.
Widgetek és ikonok elhelyezése korlátozott,, (de legalább van mappába rendezési lehetőség). -
nVIPER
senior tag
Nekem se volt még iphone. Egyébként tök jó az s23. Nagyon jó az akkuja, bőséges térerő mindenhol, fluid a rendszer, viszont a kamera képei elég gyengén sikerülnek + jövőre visszatér az exynos hányadék. Mondom ezt úgy, hogy 17 éve vagyok Samsungos. Szóval jó lenne valami biztosabb dolog. Persze tudom, hogy apple-nél is van jobban és gyengébben készült sorozatok.. De nah, ez a samu küszködés.. Nah meg ott az okosóra pontatlansága (pulzus), a headsete meg nagyon jól szól, de folyamatosan kiesik az ember füléből (az airpods száras headsete stabilabb).
Szvsz szívesen kipróbálnék egy 15 pro-t, de jól enne tudni mire számíthatok akku, térerő szinten. -
nVIPER
senior tag
Van itt olyan, aki sima s23-ról váltott 15 pro-ra? Akku, térerő hogy alakul?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest