- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz Szergej0818 #1138 üzenetére
De, ki lehet kapcsolni:
Egészség app - Alvás - Saját ütemezés pontban a szerkesztést kiválasztva, ha OFF-ba teszed a kapcsolót, csak a következő ébresztést kapcsolja ki. -
M1995
aktív tag
válasz Szergej0818 #1144 üzenetére
Elhúzás közben másik ujjal a kijelző felső sávban (ahol óra, akku ikon stb. van) megérinteni és felugrik, így több ezer képet ki lehet jelölni. Ez a felső sáv felugrás kb. mindenhol működik, weboldalak, hosszú listák. A scroll bar is hosszú nyomásra “megfogható” úgy meg gyorsan lehet oldal aljára jutni. A home bar swipe lapoz appok közt. Mail app vagy más pl. két ujjal lefele húzod a levél listán, akkor kijelöli a sok levelet gyorsan. Érdemes a rendszerben hosszan nyomni mindent, pl. CC-ben vezérlő ket, ikonokat. Shortcuts parancsokkal sok hasznos dolog, automatizálás. Spotlight kereső nagy királyság jegyzetekben, levelekben mindenhol keresni. Reminders nagy királyság.
Sok ilyen tipp van, csak a fő iPhone és iOS alkalmazások topikban inkább, hiszen ezek inkább iOS kérdések.
Ébresztés ütemezést a Health appban egyszer kell beállítani, utána a Clockban is elérhető már. Fent az ütemezett “sleep mode” alul egy sima alarm: [kép]A bedtime lock screen mutatja az ütemezett ébresztés idejét, ha rányomsz felkínálja a skip opciót holnapra: [kép]
-
M1995
aktív tag
válasz Szergej0818 #1138 üzenetére
Több száz fotót kijelölök pár mozdulattal. Health app egyszer kell beállítani mi legyen a sleeping schedule alvás módban és esti záróképernyőn van skip holnapi ébresztőre.
Osztott képernyőt inkább ne várj, mióta vannak tepsi iPhone-ok, de az iOS nem nagyon követte le a nagy méretet. Fix ikonrács azóta is. Safari címsáv alulra került, kb. ennyi könnyebbség. -
rizso
addikt
válasz Szergej0818 #1106 üzenetére
Nem baj, a szándékot is értékelem
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Adee_91
aktív tag
válasz Szergej0818 #1089 üzenetére
Nincs erre lehetőség.
-
csacsi67
addikt
válasz Szergej0818 #1091 üzenetére
Hogyí lenne mind1 párositsd óra töröld az órát a telenból.
-
csacsi67
addikt
válasz Szergej0818 #1089 üzenetére
Milyen óráról van szó pontos tipus?
-
veterán
válasz Szergej0818 #784 üzenetére
Day1 óta azt használom, de sosem töltött még a billentyűzet...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
SharpSA
veterán
válasz Szergej0818 #685 üzenetére
Gondolom a Chrome-ot használod böngészésre, más böngészőkkel is ez a tapasztalatod? A google news-t nem ismerem, nem használom, a widgeteket meg ily módon végképp nem.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
madkiller
őstag
válasz Szergej0818 #521 üzenetére
Tudom miről beszélsz én is 3 hete használom az iost. Felvettem a hívást a telefonon a budson és a telefonon szólt. Aztán másnap turtam a beállításokat, mert én az a fajta vagyok mindenen végig megyek egyesével az elején többször is hátha elsiklon valamin és találtam egy beállítást nem is emlékszem rá mi volt, de automatán volt és átállítottam blre. Azóta, ha felveszek egy hívást és a fülemben van a füles (egyenlőre még a Samsung buds pro), akkor azon szólal meg a hívás Arra jöttem rá sok minden megoldható csak máshogy kell gondolkodni. Persze egykét ficsőr nekem is hiányzik, de jó lesz ez az ioses történet.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
-
senior tag
válasz Szergej0818 #546 üzenetére
Ja, hogy vezérelni szeretnéd a TV-t.
Azt passzolom.Szerk: App storeban rákeresve van egy pár ingyenes app. Kipróbálni sajnos nem tudom, mert melóban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Szergej0818 #542 üzenetére
Airplayt tudja a TV? Ha igen, akkor nem kell app.
-
addikt
válasz Szergej0818 #521 üzenetére
Amiket leírtam, azok bizony hátrányok szerintem, pl egy 6.7"-es 13 ultrát kényelmesebb használni, mint a 6.1"-es 15 pro-t.(pl a kezdőképernyőre direkt rakok ki felesleges nem használt appokat, hogy az általam használt alkalmazásokat kényelmesebben eltudjam érni, mert nem lehet lentre rendezni őket. + így a háttérképnek is annyi.
És nem azt írom hogy rossz lenne, mert nyilván nem az, de megvannak a hátrányai bőven a másik oldallal szemben.
Én minden evő vagyok, és azt is tudom ezek amiket leírtam, az itt lakóknak nem újdonság, de azért még is leírom a tapasztalataim, hátha valaki esetleg most váltana és jó ha ezekkel tisztában van.
Ahogy más telefonok esetén is találok hibákat, azokat is megszoktam osztani.
Persze azt is látom régebbi típusoknál, hogy mennyire stabil még mindig pl 12-es széria.
És ha kivan építve az apple ökoszisztéma, akkor egy atomstabil rendszert képezhet, bár ezt nem tudom tesztelni.
Ne nyírjatok ki srácok, próbálom megszeretni továbbra is de szerintem ez sem fog tovább megmaradni, mint az összes többi márka sem tudott huzamosabb ideig.
Ez már csak az én problémám, mert minden új teló érdekel kb..OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
7Heads Drago
veterán
válasz Szergej0818 #234 üzenetére
Csak ennyi bajod vele sok évnyi android után? Nekem több van/volt.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
István971
tag
A megoldás a problémára :
Honor magic 5 pro... -
nozs23
addikt
Van rajta szamologep. Visszalepni pedig balrol jobbra huzassal tudsz lepni. Gomb nem lesz hozza soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest