- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #508 üzenetére
Sokunknak ez sem istencsászár os. Én tökre megvoltam az androidon is, csak van ami jobban bejön itt ami miatt eltörpülnek a - számomra - gikszerek. Ha pl csak egy-egy funckiót néznék, vagy nem lenne ezen kívül semmi almás cuccom amit napi szinten használok már ugranék is rá a Pixel 8pro vonatra. Egyben nézve viszont nálam az alma -nem általánosan nézve jobb - kényelmesebb.
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
Sajnos én is veled értek egyet. Nagyon pici dolgok kellenének már csak. Például, és lehet erre van megoldás, a parancsok között szerettem volna beállítani, ha szetkapcsol az óra a telefonnal (pl edzés közben én leveszem), váltson át az aod, hogy lássam messziről, jött e valami. Nos órába nincs ilyen lehetőség, Bluetooth eszközök között meg nincs ott az óra a parancsok között. De lehet én vagyok a béna.
Másik, vezetés közben hívtak, úgy hogy a kocsi is meg az óra is csatlakozva volt. Az óra tök néma maradt, nem tudtam elutasitani a hívást az órán. Ezt sem értem, de lehet ez is beállítás.
Harmadik, ha jön egy bejövő, azon szólal meg, amin felveszem, droidon ha volt füles csatlakoztatva, azon szólalt meg, nyilván be van dugva a fülembe, 99% hogy azon szeretnék beszélni csatlakozás közben, hiába a telefonon veszem fel. Plusz az órára nem tudom kirakni a hívást telorol, ha ott vettem fel, csak az órán tudok váltani.
Ez nem panaszkodas, inkább kérdés régi userekhez, van e megoldás ezekre, én csinálok valamit rosszul, vagy nem tudom mi történik.😀
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„Nyilván androidos szemmel vizsgálom a dolgokat, de eddig nem sok előnyét látom.
“
Ennek az az egyszerű oka, hogy nem te vagy a célközönség.
-
Årpi
őstag
válasz
Nálam ez pont fordítva van, de érthető, ha valakinek az iOS nem tetszik. Épp a napokban tettem újra a droidos telefonomat, feltettem pár appot, de egyik sem akart indulni, Chrome nem szinkronizálódott stb. Aztán manuálisan kellett néhány gyári appot, meg háttérszolgáltatást frissítgetni stb. Ha ez az androidos szabadság meg felhasználóbarátság, akkor inkább nem kérek belőle
Nyilván az sem mindegy, hogy melyik oldalról érkezik az ember, sok iOS hülyeséget észre sem veszek, mert gyakorlatilag 1.0 óta ezt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest