- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Perennis #138353 üzenetére
Hm, ha nem írod nem is vettem volna észre, hogy már nincsen a True Phone...
Pedig már régóta ezt használom, jelenleg is ez van a telómon.
Az XDA-n valami olyasmit láttam ezzel kapcsolatosan, hogy a Google új szabályai nem engedik, hogy a hívások, és az SMS kezelését más progi végezze mint a gyári alapértelmezett...
Ez egy újabb korlátozás mint a hívások rögzítésének tiltása a GDPR miatt? -
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kis segítség kellene, jött a telómra (Lenovo s860 2gb) OTA frissítés, le is töltöttem, de a telepítésnél újraindulás után a TWRP-ben kötött ki a dolog. Gondolom TWRP miatt nem tudja felrakni...
Van valami mód hogy manuálisan telepítsem a frissítést? -
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79309 üzenetére
Én az ExDialer-t használom, az nem adja át a gyári tárcsázónak, legalábbis nálam nem. Viszont az igaz hogy egy kicsit fizetős...
-
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79292 üzenetére
Ezért nem biztos hogy romot kell cserélni, a Play áruházban lehet találni tárcsázó programokat.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
cappa72 #50113 üzenetére
Próbáltuk a hangerő gombokat is de nem csinált semmit, csak a bekapcsolóra reagál, úgy hogy újra indul.
Érdekes egyébként, hogy root sem volt a telón, azt megcsináltuk, de nekem olyan mintha még se lenne jogunk változtatni a dolgokon, és ezért nem tudjuk az IMEI-t sem beírni. A mobileuncletools indításkor viszont kiírja a bal felső sarokban, hogy root. Lehet, hogy még se jó a root? -
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség egy BEDOVE HY5001 készülékkel kapcsolatban.
Az elsődleges legnagyobb baj, hogy IMEI vesztése van. Hogy ez hogy történt fogalmunk nincsen…
Az alábbi leírással próbálkoztunk:
[link]
De a szám beírása után a SEND AT COMMAND gombra kattintva fail-t ír kiA másik probléma, feltettünk a Mobileuncle MTK Tools-al CWM-et, elméletileg sikerült, legalább is a visszajelzések szerint minden ok. Aztán amikor újra indult recoverybe az alábbi kép fogadott:
A bal alsó sarokban ott van a recovery kiírás de nem lép be, a bekapcsoló gombbal újra indul a teló.
Kérlek segítsetek mert elakadtunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged