- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simbio
csendes tag
Sziasztok! Nekem Presigio 5517 Dual Sim telefonom van. Segítséget kérnék, mert szerintem valami rendszer hiba lehet, vagy valamelyik app játszik az életemmel. Már megvan ez a telefon elég régóta, majd fél éve. Nem minden nap, de majdnem... pontban 0.02 perckor a telefon kikapcsol és pár perc múlva újraindul magától. (csoda hogy nem vágtam eddig a falhoz...) Közben nem reagál semmire, tehát gombnyomásra nem tudod újra beindítani, csak ha aksi ki és vissza, utána azt teszi amit akarsz. Viszont elég frusztráló úgy ébredni majdnem minden este 0.02-kor hogy üvölt ez a fostalicska a kezdőszövegével. Ilyen szívás még sosem volt buta'telefonnal, csak ezzel. Nem találtam semmit, amit állíthatnék a szoftverben ezzel kapcsolatban. Nem rootolt készülék, nem értek hozzá. Csupán telefonálni, böngészgetni, olvasni, gps-kedni és írni akarok vele, mint normál halandó. Nem vagyok buherátor, de ezért a problémáért megküzdenék vele. Amúgy van hogy napközben is megáll nála az élet, s egyszerűen néhány percig nem reagál gombnyomásokra és érintésre sem, aztán mintha sose lett volna ilyen, megy tovább. A mikrofonja gyenge, sokan panaszkodnak, hogy alig értenek. De a legégetőbb az éjféli újraindulás ezer hangerővel... (titititáááá ...."édes szőke női hanggal" pestigggiiiioooo...wááááá
) segítsetek ha tudtok. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Medence topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged