- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
csabyka666 #114853 üzenetére
Mint írtam nálam az energiafelhasználásnál lehet megadni milyen módot használjon a telefon! Itt több lépcső van és mindegyikkel változik a telefon üzemideje. DE ezzel a háttérben futó alkalmazásokat is korlátozza.
-
svgyula
addikt
válasz
csabyka666 #114848 üzenetére
Szia! Azontúl, hogy a Wlan beállításnál be van kapcsolva ez a "mindig" funkció az energiatakarékosság ha(?) nálad van ilyen ezt az opciót simán felülbírálja! Sőt ha jól működik egy bizonyos töltöttségi szint alatt minden funkciót a telefonon kívül lekapcsol! Legalább is a Honor 6-nál! Ezzel a telefon üzemidejét kitolja több órával! De ilyenkor csak telefonálni lehet és nincs mobil net, wifi, háttérben futó ezer apk.
-
cs.zs.
veterán
válasz
csabyka666 #114848 üzenetére
-
válasz
csabyka666 #114847 üzenetére
No, megoldódott, de volt egy érdekesség, megosztom veletek, mert szerintem nem gyakori hiba.
A Doongle X5-be egy régi, még Westel-es DOMINO kártya került. Ezt a kártyát az én Lumia 820-am egyáltalán nem látta, SIM error-t írt, egy Samsung Galaxy "valahány" látta, PIN-t kért, elvileg minden rendben volt, és ez a Doongle X5 is látszólag kezelte. A kártya ezer meg egy éves, csak 2G-t tudott a telefon használni, és itt jön számomra az érdekesség - ha benne volt a kártya, eldobálta a WiFi-t. Amint kivettük, és offline módba kapcsoltuk be a telefont, stabilan tartja a WiFi-t.
Egy forintot nem adtam volna rá, hogy ez problémát okozhat a WiFi-nél, de hát ma is okosodtam.
Köszi a tanácsot, most már lezárt képernyő mellett is stabil a WiFi, nem kapcsolódik le.
-
Outlander
addikt
válasz
csabyka666 #114843 üzenetére
Nem dobja el, hanem csak kikapcsolja, mert így van beállítva.
Wifi / speciális vagy beállítások ... "tartsa bekapcsolva a wifit alvóüzemmódban" itt a mindigre állítsd és jó lesz.
-
tahepa
senior tag
válasz
csabyka666 #114843 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest