- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
csabyka666 #114847 üzenetére
No, megoldódott, de volt egy érdekesség, megosztom veletek, mert szerintem nem gyakori hiba.
A Doongle X5-be egy régi, még Westel-es DOMINO kártya került. Ezt a kártyát az én Lumia 820-am egyáltalán nem látta, SIM error-t írt, egy Samsung Galaxy "valahány" látta, PIN-t kért, elvileg minden rendben volt, és ez a Doongle X5 is látszólag kezelte. A kártya ezer meg egy éves, csak 2G-t tudott a telefon használni, és itt jön számomra az érdekesség - ha benne volt a kártya, eldobálta a WiFi-t. Amint kivettük, és offline módba kapcsoltuk be a telefont, stabilan tartja a WiFi-t.
Egy forintot nem adtam volna rá, hogy ez problémát okozhat a WiFi-nél, de hát ma is okosodtam.
Köszi a tanácsot, most már lezárt képernyő mellett is stabil a WiFi, nem kapcsolódik le.
-
@ tahepa, @ Outlander:
Köszi szépen, megpróbáljuk! Jelentkezem majd.
-
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Doogee X5 telefon, most lett vásárolva, 5.1-es droid van rajta. 1 SIM van benne, ezen a mobilnet ki van kapcsolva, WiFi-n szeretnék használni rajta a netet, viszont olyat produkál, hogy ha használatban van, akkor tartja a WiFi-t, de ha egy fél órára lerakják (képernyőzárral), akkor amikor felnyitják, már nincs fenn a WiFi-n, valamiért eldobja. Ezt a WiFi router közvetlen közelében is csinálja. A lefedettség a házban kielégítő, nem az a gond. A router éppen lehet rossz, de lóg rajta két másik droidos teló, azokat nem dobja le...
Azért lenne fontos, mert a Viber és a Messenger így értelmét veszíti hogy nem jelez a telefon.
Arra gondoltam, hogy nincs valami beállítási lehetőség, energiagazdálkodás, bármi, ami miatt eldobhatja? Nem értek a rendszerhez, WP-s telóm van, szóval bízom benne, ti tudtok nekem segíteni!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged