- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi25
tag
Akinek van Cubot GT99 telefonja találkozott már azzal a problémával, hogyha rosszabb a térerő az RF modul "belecicceg a mikrofonba"? Hívás esetén a másik fél szinte alig hall valamit, meg olyan hang jön át mint amikor egy rádió mellé odateszed a telefont.
-
sipi25
tag
válasz
CoolBoy323 #48929 üzenetére
Asszonynak útban van kínából ez a Doogee DG100, én sem találtam ennyi pénzért jobbat!
Az lenne a kérdésem, hogy root-olt-e? Ha nem, akkor mivel lehet rootolni? Nem láttam semmi féle infót hogy az-e! -
sipi25
tag
A heti Tesco-s újságban van egy 5"-os MTK6577-es, 512MB memóriás telefon 39900 Ft-ért, ICS van rajta. Így már nem biztos, hogy megéri kínából rendelni, izgulni a vám miatt, stb. Itthoni garancia van rá, meg vásárlás elött meg is lehet nézni élőben...
-
sipi25
tag
A pandawillnél most van happy Hour-ban a ThL W1+ 173-ért!
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=monday&force=yes
-
sipi25
tag
válasz
fi:zi'k #7254 üzenetére
Azért a DHL-el nem árt vigyázni, mert ők alapból minden csomagot vám elé állítanak... Szóval, ha DHL-el rendelsz szinte biztos lehetsz az áfafizetésben. Ha meg nagy értékű a cucc, akkor még a vám is!
Én tavaly rendeltem egy tabletet a aliexpressen keresztül 160$ után fizettem több mint 10 rugót még! A fő pech meg az volt, hogy a tablet is hibás volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest