- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskaresz21
csendes tag
Umi Iron-ról valamit valaki?
-
kisskaresz21
csendes tag
1. Emberek segítségre lenne szükségem. 2 darab telefon vételén gondolkodom, az egyik egy Meizu M2 Note, a másik pedig egy Umi Iron. Szeretném a véleményeteket kikérni, hogy melyik érné meg jobban, vagy inkább, hogy az umi jó-e, mert a meizu tudom, hogy jó, de az umi jobban tetszene. Ha valakinek vannak tapasztalatai, leginkább az umi-ról, azt nagyon szívesen meghallgatnám.
2. Ha ezen az oldalon megrendelem az alább linkelt telefont, akkor milyen plusz költségekre lehet számítani? Úgy tudom, hogy EU-s raktárról nem kell fizetni áfát. Ha ez nem olyan oldal, akkor tudnátok olyat ajánlani, ahonnan megrendelem, és nem kell semmi mással vesződnöm? A válaszokat előre is köszönöm.
[link] -
kisskaresz21
csendes tag
Üdv. Nem akarok most többszáz kommentet végigolvasni míg az adott telefonról találok valami infót szóval felteszem a kérdést. Az iNew i7000-ről amit a mobilaréna oldalon is hírdet a pandavill mindössz majdnem 100 dolcsiért, az milyen telefon, érdemes megrendelni, vagy nem véletlenül ennyi az ára? Kérlek segítsetek. Ja és ez a 4 GB-os verzió, bár nem hiszem, hogy valamit számítana, ide be is linkelem.
http://www.pandawill.com/inew-i7000-smartphone-50-inch-hd-ips-screen-android-42-mtk6589-1gb-4gb-3g-otg-gray-p89928.htmlKösz a segítséget.
-
kisskaresz21
csendes tag
És ha játékos is vagyok?
-
kisskaresz21
csendes tag
Nem egészen, mert mindenféle szoftverfrissítésekről beszéltek, és nehéz közüle kiszűrni, hogy melyik hozzászólás szól igazán a telefonvásárlásról, nekem pedig egyenlőre telefonra van szükségem, nem szoftverfrissítésre.
-
kisskaresz21
csendes tag
Érte. De akkor azon belül sem kell nézni a fajtáját, hanem csak az órajelet?
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Szeretném a segítségetek kérni. Szeretnék, egy ilyen kínai telefont venni, max. 35 ezerig, amiben legalább van legalább 4.5-5" kijelzővel, nem tudom miért de nem nagyon bízom az MTK procikban, de ha valakinek van valami ajánlata, és tapasztalatból, vagy más forrásokból biztos benne, hogy az MTK proci nem szarakodik benne, akkor annak nagyon szívesen megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest