- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
IldiH #136782 üzenetére
Eddig ez sem tűnik belepiszkáltnak.
A BV5000 topikjában olvastam konkrétan két hozzászólótól is ilyesmit. [link] [link] A BV6000 esetében valóban nem rémlik, hogy belefutottak volna a topikjában ilyesmibe.
A kérdés az, hogy azokat a funkciókat tudja-e, amit akarsz.
Szerintem a stapabíróságon és azon túl, hogy a jelenlegi CAT B30-nál jobb fotókat tudjon készíteni, nincs igazán elvárása a leendő tulajnak (még akár a szerintem is harmatgyenge hardverű AGM A2 is megfelelhetne, de azt inkább én zárnám ki, hogy évekig elfogadható legyen). A strapabíróság alatt is inkább a por-, karc- és ütésállóságot kell érteni, gyakorlatilag műhelyben tevés-vevést kell kibírnia. Olyan szempont nincs, hogy megfelelő szenzorokkal rendelkezik-e pl. iránytűhöz, vízszintezőhöz stb., erre valószínűleg vannak jobb céleszközök kéznél.
Játék vagy bármi komolyabb 3D képességet igénylő dolog biztosan nem lesz használva rajta.
A Blackview telefonokra jönnek viszonylag rendszeresen biztonsági frissítések?
Köszönöm a segítséget.
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
trebrona fórumtárs javaslatára bedobnám ide is a kérdésemet. Előre is köszönöm az inputot.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
RVR400 #39402 üzenetére
Igaz, csak konkrétan a Defy-kre gondolt a kolléga, és arra válaszoltam.
Kolléganőmnek kb. három hete volt hasonló csere a Defy-jén, ugyanilyen okból.
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy a GG rossz dolog lenne (egyáltalán nem az), de szerencsétlen leejtéstől az sincsen védve.
-
Tim82
félisten
válasz
balazsbence #34855 üzenetére
A 3510i-nek sincsen kamerája, szóval alapból már a kamerával egy mondatban szerepeltetés is értelmetlen lenne. (Amúgy az i volt a színes kijelzős változat, talán a legelső színes kijelzős Nokia, nekem még most is megvan otthon, csak az akkuja halott.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest