-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
Jelen pillanatban egy Galaxy s3-at nyúzok, de kellene egy olyan telefon amibe 2 sim megy és mind a kettő működik együtt.
A meló miatt 3 telefont cipelek magammal és ezt már meguntam.
Az s3-nál nem lehet semmit a memória kártyára telepíteni. Ha betelik a 11,8 Gb szabad hely (a 16-ból ennyi használható) akkor onnantól kezdve nem lehet mit telepíteni.Ezeknél a telefonoknál ha 4gb a belső memória és belerakok egy 16-os kártyát akkor arra is tudok telepíteni programokat ?
Lampard19
És a G3S is használható így ?
-
-
geza844
aktív tag
Oké, de a gyári ROM-al volt wifi. Azóta feltettem kb 10 ROM-ot, és egyikkel se...
Lehet, hogy van baja a tolónak is, de ha esetleg tud valaki adni nekem gyári ROM-ot, azt megköszönném!
Jiayu G2 MTK6577 - 512MB
Esetleg annak is örülnék, ha valaki leírná, hogy hol találom meg a pontos típusát, mert én G2L-re tippelek (az elvileg a G2 Plus vagy mi...) de ez csak tipp.
Valaki már írta, hogy valami fájlban is meg lehet nézni, csak azt nem írta, hogy hol találom meg azt a fájlt...
-
-
-
-
-
gaben1117
senior tag
Azt elfelejtette biztos írni a kollega, pedig én is tőle tudom a logout topikból, hogy ezen az angol nyelvű verzión nincs gyárilag Google Play sem. Ami azért sokaknak meglepetés lehet, ha még az angol nyelv nem is okoz gondot. És elvileg a gapps csomagot sem fogadja el, ha telepíteni akarná az ember.
-
Ájvé
veterán
Jó igen, akku az nagy bennük, de fényképezés is lényeges.
Ja magyar nyelv is fontos az kihagytam, ezekbe speciel van, szóval nem neked szól, hanem ha valaki még ajánlana készüléket arra az esetre.
Árat nem írtam még, 200é körül megállna az nem lenne rossz, esetleg kicsit több lehet még, P780 már sok, de köszönöm, tudom nem írtam eddig és nem tudtad milyen árban keresek. -
-
Atomcsirke
aktív tag
Remélem, addigra lesz már valami olyan készülékem, ami feljogosít a részvételre!
Amúgy a 120 dolcsis ZTE-vel majdnem beletrafáltál, a V970-el kezdtem a nézelődést, de sok panaszt olvastam az akku kapacitására, úgyhogy ugrottam egy kategóriát. Most a V987-et nézegetem, annak csak a méretétől tartok kicsit, minden más klappol, a kamera kiváltképp.
-
BullZeye
veterán
Akkor ne legyen választható a HK post, pont emiatt választottam a HK postot, semmi köze nincs az SG posthoz és az ottani tűzhöz.
Úgy amúgy, ezekhez a telefonokhoz milyen headsetet kell keresnem? Gondolom Nokia fülesek kiesnek, mert azok nem túl nagy kompatibilitással bírnak. Samsung headsetek pl jók? Amit alapból adtak az elég béna.
-
Atomcsirke
aktív tag
A Honor+ az a U8950, aka. G600. Nézd már meg a dátumot a cikkben...
-
Atomcsirke
aktív tag
-
-
Ebben biztos voltam már régen is.
De nem csak ez, hanem gyakorlatilag szinte minden manapság. A dízel, a wifi, a bt, a mikró-sütő, stb...
Nekem még volt vibra-clip-em, amikor még nem volt egyetlen mobiltelefonban sem rezgőmotor.
Ez akkor rezgett, amikor hívás érkezett.
Nos, amikor közel voltam egy mikrohullámú sütőhöz, akkor is beindult.
Hiába no... elektomos/mágneses hullámok között élünk és tengetjük napjainkat. -
Biztos vagy te benne, hogy a 28-55 éves korosztálynak adják el a LEGTÖBB okostelefont?
Én pl a saját környezetemben a felnőtteket úgy ismerem, hogy használnak okostelefont, de kb 2-3 évente cserélik. A tinik meg évente.
Vagy nem, és használnak Samsung Monte meg egyém fantasztik-fónokat?Már nem vagyok tini, de magamból kiindulva fél-1 évente cserélek...
(#40368) iMaverick
Én meg BKV val járok, és a dugóban jó DUal Sim topikot olvasni(#40376) GIJoe
Rák....Ne menk ki az utcára, mert mindenkinek van.... -
GIJoe
addikt
-
Krinyo
senior tag
Sajna nem mindenki lakik nagyvárosban, ahol mindenhol talalsz valami free wifit. Itt videken nemhogy free wifi, de meg a mobilnet is csak mutatoban van, mateszalkatol nyiregyhazaig tarto fel ora alatt sokszor egy weboldalt sem tudok betolteni, mert nemhogy 3G, EDGE sincs, a GPRS meg nem mukodik. Neha halozat sincs, szuper T, koszonjuk.
-
Atomcsirke
aktív tag
Értem én, tehát nem tréfli, kössz a zinfót!
Mondjuk hogy ez mi a cikornyás istennyila, nem vágom! Illetve a szavak jelentése világos, de ilyesmiről még nem hallottam...
"
Model ROOT Need Unlock Password,So We Have To Take 2-3days to Apply to The Password In HUAWEI Website.So For These Phones, If You Choose Rooted ,Shipping Have To Delay 2-3Days(Except Weekends).
Need Password Device300, G510,G600/U8950D, G330D/U8825D
Apply Password Website:http://www.huaweidevice.com/cn/servicePolicy.do?method=toApplyUnlock
" -
Atomcsirke
aktív tag
Amúgy ez a http://www.mixeshop.com milyen kóserségi fokú beszerzési forrás? Eddig még nem botlottam beléjük.
-
Krinyo
senior tag
Szerintem a 90% nem fedi a valosagot, a legutolso felmeresek szerint tobb mint 3 millio mobilinternet-elofizetes van itthon, amibol kb. 2,5-et hasznalnak, tehat szamszerint es altalanositva kb. az elofizetok 25%-a hasznal mobilnetet.
Mondjuk en nem ertem mi ertelme egy okostelefonnak mobilnet nelkul. Felkaru rablo.
-
Krinyo
senior tag
Regen nem volt Chrome, meg egyeb egyre ramzabalobb appok. Ha valaki hasznalja is az okostelefonjat, eleg csak bongeszgetnie, esetleg tobb tabon, hogy a droid teljesen kipakolja a memoriat miatta. 512 ram mar 4.0 ala is harmatos, ha hasznalod is a telefont. Ha nem, csak telefonkent hasznalod, az alaprendszer futtatasara valoban eleg annyi memoria. De en pl. nem ezert veszek okostelefont. Emellett ra kellett jonnom, hogy valoban az 5" az idealis meret, minimum HD felbontassal...
-
tehát szerintem simán működik 512RAMmal egy 4.0 android
+1 A korábbi hsz-ban említett Haipai i9377 is 512MB ram-mal és 4.1-gyel volt és sebesség problémáim nem voltak vele. Azért a Droid memória kezelése eléggé pöpec.
Namost nyilván ha valaki "párhuzamosan" játszik két játékkal és taszkolgatja őket, akkor az nem lesz OK.
Krinyo: Ha minden nagyobb program inditasa utan latni akarod ahogy ujratolti a launchert, akkor biztosan eleg.
???? Most játékokra gondolsz? Ezt a látványos launcher újratöltögetést annó a Samsung féle Touchwizz-es launchernél láttam... "Normális" luncher-nél nem feltűnő... (Hozzáteszem, nekem elegendő 2 munkaasztal is, szóval nem használok valami sok widget-et.)
-
Atomcsirke
aktív tag
-
-
fPApi
őstag
A "tilos" szerintem is túlzó én azt mondanám, hogy mivel az 1 G RAM nem sokkal drágább, már érdemes inkább azt venni. Egyébként meg gondolj az XP-re, az elvolt 256 G RAM-al, 512-vel meg már lubickolt. Ehhez képest pl. a WIN7-et illik 1 G RAM-al indítani (512-vel csak-csak elvan, de 256-al már halott). Tehát a válasz a kérdésedre a szoftver, a fejlesztések egyre több RAM-ot igényelnek. Így teljesen normális, hogy ami egy éve jó volt, az újabbaknál már kevés lehet.
-
-
-
-
CoolBoy323
nagyúr
egy idő után? azonnal! vagy besárgul a kijelző kb 10 perc után (ami a jobb eset, mert gariba cseréli az a valóban remek szerviz) vagy pixelhibás, ami nem 1-2 pixelből áll, hanem jó párból, és azt meg nem cserélik gariba valamiért... (haveromnál épp megy a rinya emiatt)
de nem rossz telefon az SP, 40ért meg főleg, ezt aláírom... ha IPS kijelzője lenne, nem is lenne kérdés...
Döntsd el kedves chab7 kolléga, h mire van szükséged
sarkítva: sok csecse-becse vagy nagy akksi -
gaben1117
senior tag
Ezt akarom onnan rendelni: Haier W910
Jó kis telónak tűnik.
-
anonym1s
őstag
Hali.
Azt kerted mutasson valaki olyan telefont, amihez adnak 4000mah akksit, a lenovo p780 aranal 50$-al olcsobban. En mutattam olyat amihez adnak 7600mah-t.
Erre a reakciod olyan mint egy 5 eves kisgyerek, akitol elkvettek az oltoztetos katonajat
Szamomra a lenovo (mint telefonmarka!) ugyanolyan mint a star, jiau, mizo, cubot, meg a tobbi kinai szutyok.Tortenetesen en a star n9599+ nevut rendeltem, mert szamomra ez volt a legmegfelelobb adatlap szerint, es kulsore is rendben van. Ettol fuggetlenul, lehet hogy mar masnap hirdetni fogom amint megerkezik, mert nem vagyok elfogult, de ez csak lehet! Az viszont biztos, hogy a p780-at nem rendelnem meg, mert a szepsege ellenere gyengebb processzor van benne, kisebb tarhely, kisebb kijelzo, es joval dragabb mint az n9599+.
-
chab7
addikt
A 4000-es akkura ott a nemrég belinkelt battery teszt amit találtam róla
Akit érdekel olvasta, vagy visszakeresi
Mellesleg nem hülyeség a fórumot követni aki infókat akar. Én pl már szinte mindent belinkelgettem a P780-ról, már lassan doktorálok belőle mire olyan árban lesz hogy megvehetem
Aki nem követte a beírásaim magára vessen, pedig direkt mindig gondolsan beírom hogy P780, hogy kereshető legyen.
Szerintem aki erre nem veszi a fáradtságot hogy utánolvasson az hadd vegyen valami ócsót, aztán majd szidja itt. Ne akarjunk mindenkit jó útra téríteni
-
anonym1s
őstag
Mutatok en, tessek: Star N9599+ 220$. Bar ebben sem 4000mah van hanem csak 3800, visdzont abbol kettot adnak, ami egyutt 7600mah
Ez meg a Lenovo P780 300$ ugyanabban az uzletben.
A kulonbseg 80$, 12gb tarhely, 1" kijelzomeret, es combosabb processzor az n9599+ javara
Oke, azt elismerem hogy a p780 szebb, elegansabb, magasabb minoseget sugall, de az n9599 sem tunik osszeganyolt szemetnek, es a fentebb emlitett elonyok tobbet ernek szerintem. -
weinmaker
őstag
Zseblámpának leginkább. Nem muszáj amúgy 150-et elköltenem, ha tudtok olcsóbban is
Igazából csak telefonálásra kell, meg néha navi, és totál alap dolgok. Játszani nem játszok, és netezni is ritkán netezek telóról, ezért gondoltam, hogy elég lenne valami 2 magos. Persze nem hulladék kéne. A fényképező részt használom sűrűn, az nem ártana ha jó lenne, bár mindenhol azt olvasom, hogy az nagyon gyenge szinte mindben.Ami fontos:
-jó hangminőség telefonáláskor
-megbízható (jó kijelző, nem széthúlló...stb)
-elfogadható fényképező
-jó gps (ezt futáskor is gyakran használom- endomondo, runtastic)Nem fontos:
-játék
-hatalmas képernyő (ne legyen tepsi, már az evolve fx420 is eléggé az)Ha két árfekvést nézünk, mondjuk 100 dolcsi és környéke, a másik pedig max150, akkor mi lenne amit ajánlotok a fenti szempontok alapján?
-
Sőt, a kuponnal 111USD.
Szerintem is nagyon jó, nem csak tűrhető - első gondolat helyesebb volt..
csampei
Aki facebook-ra, telefonra, sms-re, alap dolgokra akarja használni, de nem akar egy szolgáltatótól vásárolni 35-40k-ért venni feltöltőkártyásan hasonló mennyiségű rammal venni telefont két maggal, annak ez pont jó lenne.
w100 az most +8,5k HUF. Akinek nem kell a plusz teljesítmény, annak épp jó ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged