- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #65425 üzenetére
És ez?
"Az Auchan legdrágább mobilját négymagos lapkával szerelik, de ez nem túl izmos, mert próbáim során néhány játék kifogott rajta. Az Angry Birds és a Temple Run 2 még simán futott, de a Pinball Arcade vagy az Asphalt 8 már elég erősen szaggatott a telefonon. Utóbbit kipróbáltam úgy is, hogy a mobilfunkciók ki voltak kapcsolva, és újraindítás után közvetlenül indítottam, akkor már nagyjából játszható szintre gyorsult. A HD-felbontású videók lejátszását is el kell felejteni ezen a telefonon."
MTK6589 van benne állítólag, és HD-t nem tud lejátszani? Akkor felvenni mit tud szerinte? MTK6582-n simán megy az Asphalt 8 és a Pinball Arcade HD felbontáson is, nemhogy qHD-n. Nem is értem.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Dominó85 #65418 üzenetére
Az MT6595 várhatóan az év második felében jelenik meg, tehát valószínűleg ősznél hamarabb nem nagyon lenne belőle kézben tartható telefon, azaz még kb. fél év. Ilyen alapon lehetne várni a 2015-ös modellre is, hiszen valószínűleg az is jobb lesz és gyorsabb, stb. és csak plusz fél év.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Dominó85 #64637 üzenetére
Szia.
Mindjárt lesz egy kis időm, azt lövök vele valamit a kertben.Előrebocsájtom, nem vagyok fotóművész.
Egy telefon kamerája arra való, hogy ha fontos mindig kéznél van.
Te a legendásan sz@r kamerával szerelt Jiayu G3.-i is profi képeket csináltál
Ebből a szempontból nem tudok versenyre kelni Veled
Ám lövök már egy két képetüdv Imre
-
slezakimi
senior tag
válasz
Dominó85 #64631 üzenetére
Azért Neked is van egy kioktató, felsőbbrendű stílusod ám. Észrevetted?
Mindig az a telcsi a legjobb, legszebb, ami Neked van, vagy Te szeretnél venni.
Ár érték arányban az iNew igenis egy remek telefon. (pont van nálam egy ).
Azért mert szúrja a szened nem biztos, hogy sz@r. Békélj már meg, hogy van más is azon kívül amit Te hájpolsz éppen.Minden kínai telcsinek van valami amivel kompromisszumot kell kötni.
Ám melyiknek nincs? Örülünk, hogy örülsz, ám hagyj mást is örülni .Üdv Imre
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dominó85 #64433 üzenetére
Én pedig azt mondom, hogy aki KORREKT hazai supportra és hazai garanciára vágyik, ugyanolyan kínai minőség mellett, mint amilyeneket magánimportból behozunk, akkor bátran vágjon bele a Concorde telefonjaiba! Szinte mindegyik modelljük volt a kezeim között (még a tesztpéldányok is) és semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik kínai modell. A gagyi gyártókat ők is elkerülik, hiszen nem ellenségük a pénzüknek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dominó85 #64402 üzenetére
Nem az egyéb termékről beszéltem, mert abból mindegyik forgalmazó jól áll kétforintos sz@rokkal! Utóbbi évekről beszélsz, és ez egy mobilos topik. A Concorde mobiljai alig egy éve vannak a hazai piacon!.....szóval, nem biztos, hogy sz@rozni kellene valamit csak azért mert átlagos felhasználók írtak róla tesztet. Ha pedig a mobilarénás "hivatalos" tesztekre gondolsz, akkor a magam részéről azokat sem tekintem elfogulatlan tesztnek! Nem csak a Concorde-ról írottakat, hanem mindegyiket!
-
axlfsi
veterán
válasz
Dominó85 #64225 üzenetére
... jó-jó, tudom hát
... csak már pipa vagyok, mert "asszony hatására" (neki lesz) benéztem és elkapkodtam a vásárlást és egy N3 klónt vettünk. Ami őt szerintem különösebben nem fogja zavarni, de én pipa vagyok, hogy lehettem ilyen balf@asz
...aztán még "késik is" itt nekem!
Na mindegy, remélem azért használható lesz. ... itt még senkinek sincs, az biztos(de egy Brazil fórumot már találtam, ahol romolgatják
)
UI.: posta, 17track ugyanaz, ems még csak nem is hallott róla
-
axlfsi
veterán
válasz
Dominó85 #64200 üzenetére
Azt mondod, user error? Nos, nem tudom, de azt igen, hogy nem először vásárolok Kínából, de nem is huszadszor (igaz, Pandától először) és tudom milyen az, amikor megjelenik először a nyomkövetési szám - általában előbb szokott, sőt, ez nem vitás (pláne ha meg is ígérik). Arról nem is beszélve, hogy ha ennyire így a normális, akkor miért azt írják, hogy KÉT nap után már látható lesz és miért nem azt, hogy két HÉT után?
Ha ez már a 2., 3. lépcső (amióta bekerült a tracking systembe), akkor miért csak a tegnapot látom, mint első állomást?
Mindegy, nem akarok itt ezzel offolni, de abból a szempontból nem korrektek, hogy keverik a "napot" a "héttel", mondhatsz akármit is védelmükre.Pl. egy a fasttechen vásárolt termékem egy hete a "Full payment received / Waiting to be Packaged" státuszban van, mert a terméklapon egyértelműen oda is van írva, hogy a vásárlástól számított 7. nap után postázzák csak. Bezzeg a Panda másfél nap után már úgy jelölte meg a vásárlásom, hogy "Shipped". Ha. Ha. Ha ...
-
junkpod
veterán
válasz
Dominó85 #63832 üzenetére
Miért érzed hogy meg kell védened egy terméket? Csak érdelődtem, nem panaszkodtam. 4Ah az rengeteg, gondolom 2 napot nevetve kibír hogy még marad is. Nekem a zte 1600 mAh aksival 1 napot bír (mint az okostelok 90%-a) és most hallottam először ekkora hatalmas aksiról, eddigitt is csak mosolyogtak ha vki talált egy telot 3Ah aksival. A lenovo súlyát nem ismerem ezert kérdeztem.
-
svgyula
addikt
válasz
Dominó85 #63620 üzenetére
Szia!
Hát érdekes dolgokat mondasz! A hátlap valószínűleg pont olyan mint a CUBOT ONE nincs mögötte szinte sehol légrés így lehet egészen vékonyat készíteni de ezt csinálja nagyon sok gyártó hogy legyen belül hely! Csak takarásra szolgál, hogy lefedje a hátulját és nem azért, hogy harckocsival áthajtsanak rajta!
Amit írtál a "szenzorok mondanak csődöt..." ismered ezt a játékot?Minden ilyen játék ha be van kapcsolva infót-segítség akkor kiírja a kezelést. 29.06-nál ott a "learn more"
Semmilyen szenzor összeomlás nem volt ott! Addig amíg a saját kezedben nem próbáltad ki nem kell mindenről lehúzó véleményt mondani. Én sem mondtam egy zoppo telefonról sem véleményt mivel nem volt a kezemben. A formáról, árról meg nem mondok véleményt mert ez csak rám tartozik és senkit nem érdekel, hogy nekem vagy neked mi tetszik, azt az egyének szeme dönti el........
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #63641 üzenetére
Azért ne haragudj meg, de a XIAOMI is the best szöveg, meg minden más szar, meg mindenki hülye, aki nem ezt vesz reklámszöveg már kicsit uncsis...
Neked bejött, megérte, örülünk, de ódákat nem kellene zengeni róla, amíg nincs összehasonlítási alapod, vagy minimálisan kevés, mert hasonló árú és felszereltségű teló még nem volt Nálad ezen kívül. Jah, ahogy látom még igazából ez sem volt a kezedben, de már szuperlatívuszokban beszélsz róla.Másrészt amúgy pont nem érdekel senkit a ???heti??? frissítés, ha a teló tökéletesen működik. Elhiszem, hogy egy darabig érdekes, de rövid úton elmenne a hajam tőle.
Egyébként meg riszpekt!
-
-
diegho
nagyúr
válasz
THL meg olyan gagyi anyagokat használ... W100-nál az a power gomb brutális volt, a hátlap vicc. Maga a telefon jó, de az anyagminőség borzalmas. Mivel senki nem vett még T5S-t, így arról nem tudunk semmit, pedig nagyon jó áron van az tény. Lenovo nem tudom milyen lehet, de az már tényleg feláras, a Zopo viszont piszok olcsó a 6582-es kategóriában. Pl Lenovo S650 kb 50k, ZP700 38k, ZP780 40k, THL T5S, 36k. 25%-ot megérne a lenovo? Nem hiszem.
-
kymco
veterán
válasz
Ha én zopo-t választok, azt a mobil térerő kezelése miatt teszem. Nálam ez a legfontosabb. Sajnos a telefon tesztekben ez nem szerepel sohasem, csak a zopo 980-ról olvastam, hogy kimérve jobb, mint a note2. Ha lenne infóm a thl w200(s) - ről, lehet, hogy kiprópálnám, de addig marad a 8 magos zopo....
-
-
tihibaby
senior tag
válasz
Dominó85 #63587 üzenetére
Én meg felhasználói oldalról közelítettem meg,főleg abból a szempontból hogy mi az ami kapható,és mi az ami majd kapható lesz egyszer majd,valamikor a jövőben.
Persze igen feltételezhetően ezek a megoldások jobbak lesznek,hamarosan (mondjuk a kínaiaknál,a hamarosan az elég tág fogalom,ezt tudjuk).
De persze mikorra kijönnek ezek a cuccok,a konkurenciához képest már lehet megint elmaradottak lesznek.
És persze ki tudja majd milyen vastag pénztárca kell majd hozzá,hogy a tied legyen.
Szal' érted,az a fránya várakozás...
Amúgy semmi olyanról nem folyik a szó,ami pm.-et követelne,ki tudja,lehet pont ez az eszmecsere segít valakinek a döntésben! -
tihibaby
senior tag
válasz
Dominó85 #63573 üzenetére
" MT6592 8x mag, de mind ugyanolyan. Ergo semmi extra, csak 8 mag, semmi
sem használja ki."
Pont hogy bármi kihasználja,ha kell hozzá a kraft.
CPU-Z mutatja szépen,hogy alapjáraton egy mag megy a legkissebb órajelen,aztán szépen kapcsolgatja be a magokat,mihelyst kell valaminek az erő.
Amúgy várni lehet,sőt még esetleg érdemes is,de meddig,mindíg ez a kérdés,mikorra lesznek ebből a procikból kézzel fogható végtermékek?Apropó kézzelfoghatóság...
Az a kérdés merült fel bennem,fogtál már a kezedben bármilyen nyolcmagos telefont?
Mert nagyon más ám leírni dolgokat,amiket igaznak gondolsz,vagy megtapasztalni,milyen használat közben.
Lehet meglepődnél... -
Baritone
tag
válasz
Dominó85 #63332 üzenetére
jól van ne akadj ki! nem akarok vitát gerjeszteni, csak a véleményekre voltam kíváncsi.
Amire egyébként használnám gps, munkalevelezés,gyors rövid doksik szerkesztése, felhő használat le-fel, kevés játék, de nem durvák, böngészés, videó nézés, gpshez kapcsolódó appok... -
Maximum1
őstag
válasz
Dominó85 #63325 üzenetére
Ez így igaz, kivéve hogy a Qualcomnak annyira nem fog bekavarni.
Mondjuk az egészből csak karácsonyra lesz valami a kínaiakat ismerve.
Ezért én nem várnék a telefonvásárlással. -
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #22217 üzenetére
" Az meg becsülendő, hogy addig nem jönnek ki a készülékkel (jelen esetben G4), amíg mindent jól le nem ellenőriztek."
Nyilván ezért volt a G3 első szériájának kijelzőgondja... Meg a G2-nek is voltak típushibái, ha jól emlékszem.
Nem, a háttérben itt a kis gyártókapacitás és a 13MPx kamerék korlátozott száma áll, így a többiek belepakolták a telefonokba a hegyekben álló 8MPx kamerákat, és piacra dobták, a Jiayu meg egy helyben toporog, ahelyett, hogy kihozná a G4 "standard" verziót 8MPx kamerával.
És nem megvárja, amíg a többiek kijönnek, hanem elcseszi. Az az üzleti modell, hogy "majd én megvárom, amíg a többeik kijönnek a csúcstechnikával, majd amikor már mindenki lefölözte a piacot, én is kiadok egy hasonló modellt csak drágábban", halálra van ítélve.
Amit te leírsz, az még marketingdumának is rossz.
Azt meg ne gondold, hogy a Jiayu jól állna a kínai eladások terén, mert hiába jó a telefonjuk, ha nem tudnak mennyiséget gyártani, ráadásul a modellválaszték is elég halovány. -
hunaqua
addikt
-
kymco
veterán
válasz
Dominó85 #21050 üzenetére
Nem vagyok mai csirke a PH-n. Megéltem egy-két dolgot, bár engem csak egyszer tiltottak ki rövid időre, mikor még volt PH!olitika topic.
Azóta nincs velem gondÉn nem a moderátorok miatt vagyok it és még csak nem is a feljelentgetők miatt, hanem azért mert vagy adni tudok másoknak segítséget vagy pedig kapok... Ezért nekem megéri... És remélem neked is.
Sajnálnám, ha ezért szüneteltetnéd a jelenléted. Nem miattuk vagy itt te sem... -
Peaceliker
addikt
válasz
Dominó85 #21008 üzenetére
Sajna a(z) világ/élet már csak ilyen...tudni kell ezeken túllépni, nem foglalkozni vele és csak azt magadra venni, amiről tudod, hogy jogos (ez viszont fontos
).
A "sértődött menekülés" (persze ezt most ne gúnynak vagy bántásnak vedd)min segít? Ha van miért itt lenned maradj, a hülyékkel nem kell foglalkozni, azok mindenhol lesznek...
...bocsi a BIG offért...(#21010) FatalEror
Na igen, de mire tényleg lesz x2 meg g4 még azok is lehetnek drágábbak (aztán lehet nem, csak megint összeesküvés elméleteket gyártok
). Illetve azoknak kisebb a kijelzője (mmint g4,x2 nek)... mondjuk arra kíváncsi is leszek, hogy az milyenre sikerül, mert a nagyok (samu, sony stb) sem hiszem, hogy véletlen csinál 5"+ telókat FHD-val, kisebbet lehet macera lenne, vagy technika "kicsi" még ahhoz... vagy csak tényleg fölösleges.
-
Ghostdog77
tag
-
csibe1
addikt
válasz
Dominó85 #20612 üzenetére
"Csakhogy azt a "másik személy"-t előbb a baráti és családi körben keresi meg az akinek van esze,"
Elméletileg.A tabletes topikban is olyan "webshopokat" bírnak előásni,hogy csak pislogok néha.
Ránézésre is ordít róluk,hogy kamu,de nem baj.Pár embert gondolom így is sikerül berántaniuk.
Újabb "gyöngyszem". -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #20612 üzenetére
Nem mindenki olyan mint itt a legtöbbünk.Ez még nem jelenti azt hogy buta,csak nem érdekli annyira a netezés és ezért fogalma sincs sok dologról.
Sokszor tapasztalom ezt amikor a telefonomat meglátva érdeklődnek hogy honnan van.
Sokan csak ámulnak hogy egyáltalan lehet kinából egyenesen rendelni ilyet.
Ezek az emberek ha rákattintanak egy ilyen oldalra mint pld az emlitett,akkor rendelnek onnan,hisz nem is tudják hogy másképp is lehet.
Ezért élnek meg a vaterán is azok akik ezzel foglalkoznak. -
Peaceliker
addikt
válasz
Dominó85 #20596 üzenetére
Nyugodj meg a gorilla glass-t is össze lehet karcolni
Ismerősöm most járt így egy LG-vel...minek a GG re fólia, úgyis karcálló...hát nem, csak nehezebb összekarcolni...nekem GG-n is vt fólia, nem véletlen. Ha vigyázol a telódra mind1 mi végi a kijelzőt, ha ölöd akkor is. -
sasa311
veterán
válasz
Dominó85 #20523 üzenetére
Öööö miért, te mit hittél? Hogy ezért 2 gyártószalagot csinálnak?!
CSAK 6589 chippeket gyártanak, majd automata teszteli őket. Amelyikben van 1 vagy 2 gyenge vagy hibás mag abban a gyárban letiltják azokat a magokat, marad 2 jó és puff, duál kór!
Ez amúgy nem új keletű, a chipgyártásban mindig is ez volt divat. Még emlékszem, mikor sorozat szám alapján keresték itt a PH! apró-n az ilyen olyan procikat, mert az xxxxxxxxxx sorozatszámú szériában tökéletesek voltak a lekapcsolt magok, csak nagyobb volt az igény az "olcsó, 1 vagy 2 magos" chipekre és nem volt annyi hibás, így a hibátlan 4 magosokból csinálták a 2 magosokat és ezt otthon valahogy vissza lehetett állítani 4 maggá.
-
Saccco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest