Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Szia, ezt nem csak neked írom. Az MT6589-es platformról még nagyon nincseneke átfogó tesztek. Gondolok itt az ilyen procival szerelt telefonokról való visszajelzésekre. Mérlegelni kell, hogy bevállal-e az ember így (ennyi pénzért) egy teszteletlen készüléket. Én például tuti megvárnám a H7500 IPS + capacitive + HD kijelzőjéről az infót, vajh mi védi? Mert ha mezei "plexi", akkor tuti nem venném meg. (az én ZTE Blade-em makulátlan kijelzős, mert fóliáztam mindig, de láttam olyan Blade-et amire "Áh nem kell arra" és milyen karcos is lett). Nem is beszélve az anyaghasználat milyenségéről (hátlap, oldalak, csúszás stb...). Persze úgy is fel lehet fogni, hogy füsti fecske, azaz bátraké a szerencse.

Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest