- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #105425 üzenetére
Sony IMX214-es kamera van benne, ami nem egy rossz darab, sok telefonba van ilyen, felső kategóriába is. Persze ez még magában nem garancia a jó képekre, de elég biztató azért, ha szoftveres oldalon jó lesz akkor minden esély megvan a minőségi fotókra (tesztből majd kiderül).
-
-
törölt tag
válasz
nimfas #105153 üzenetére
A fullHD nem ügy. Azt még az enyém is símán viszi. 4k -nál lehetnek problémák. A linkelt topikban, pont az utolsó oldalon olvashatsz ezzel kapcsolatos véleményeket. Itthon a 220V -nál is körülnézhetsz. A topikban Lifeforce a 220V -s kontaktunk.
Tudomásom szerint, az ékezetes karakterek problémája a hálózati médiaszervereknél fordul elő. A miniPC -s Kodit viszont símán, hálózati megosztáshoz (SMB, CIFS) kapcsolod és mindent a kliens csinál. Én nem tapasztaltam felirat hibát. De én nem vagyok ebben igazán kompetens, mert a médialejátszás nálam nem elsődleges szempont. A hang mehet HDMI -n, analóg kimeneten, USB -n, vagy optikai kimeneten. -
törölt tag
válasz
nimfas #105146 üzenetére
Itt nézz körül!
AML S802 miniPC topik. -
-
válasz
nimfas #104844 üzenetére
Kérdezz rá az akkura a topikjában.
Szerintem egy napot normál használattal hozhat. -
-
-
-
s4tch
veterán
válasz
nimfas #95713 üzenetére
A ZTE V5 Red Bull tényleg klassz. A minap vettünk egyet egy kollégámnak, volt már több a kezemben, és ismét kifejezetten jó benyomást tett. Méretben minimálisan nagyobb, mint a Hongmi (van az is itthon), nagyon szép a kijelzője, korrekt a sebessége, és bár a gyári ROM nem teljesen magyar, van rá néhány magyarított főzött ROM. Azonos árban elgondolkodnék azon, hogy a Hongmit vagy a V5-öt vegyem-e, de úgy, hogy a minideal 110 dollárért tartja a ZTE-t, nem is kérdés, melyik éri meg jobban.
A Redmi 2S-t nézd meg esetleg, az kompaktabb ezeknél, nagyobb az akksija, mint a Hongminak, és már $150 körül lehet itt-ott kapni. De az sem lesz egy ideig jobb vétel, mint a V5.
-
TedThomas
aktív tag
-
-
válasz
nimfas #86820 üzenetére
Köszönöm a választ
A sima MTK-snak is jó a GPS-e?(#86819) mrfrakk: ez most mi is akart lenni?
(#86822) aytukabozs: Köszönöm
. Nézegettem azt is, de gondoltam hátha kapok több javaslatot is, amiből lehet válogatni. Kezeli már mindkét SIM foglalatot? Igazából a két kártya miatt kellene telefont cserélnem.
-
BullZeye
veterán
válasz
nimfas #81691 üzenetére
Pesti webshop rendel 1000 egységet, siófoki rendel 10 egységet, pesti sokkal nagyobb engedményt fog kapni, mert arányaiban több pénzt hoz sok engedménnyel is a nagykernek, míg egy siófoki nem igazán, na meg a siófokinak hetente fel kell mennie Budapestre az árúért.
1000 egységnél ha csak 5% haszna van nagykernek az is 50, míg siófokinál 10 egységnél 3 haszna van csak 30%-os haszonnal.
-
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
nimfas #79365 üzenetére
Hajrá CM, kezdetnek valóban biztató, bár a kompromisszumokat látva - Known bugs: One SIM card only (3G), Camera not working, Bluetooth not working, Mobile Assistant bug - a bétánál azért kicsit arrébb raknám a görög abc-ben.
Erre alighanem ők is rájöhettek, az utolsó komment alapján: "as far as I know the development for CM on Redmi has stopped. the Chinese developers found too may bugs, but if things change you guys will be the first to know."
-
Zeki
nagyúr
-
-
sajtjani
tag
válasz
nimfas #76416 üzenetére
Szevasztok!
Szerintem nem az érintö van rosszul szerelve. Pihen nálam egy N9330 érintő cserével és ugyan ez a jelenség. Ott a gebasz, hogy az alulról, az akksi alatt felmenő szalagkábelt képtelen vagyok pontosan csatlakoztatni az alaplap alján lévő ponthoz, a hülye kialakítása miatt, már százszor szétszedtem összeraktam, de nem mennek az alsó érintők, meg a hangerő gombok. Arra a csatlakozóra kell figyelni összeszereléskor! -
MAC72
tag
válasz
nimfas #76011 üzenetére
G4S-ből csak 2/16-os csoportosról tudok.
Én Jiayu G4S 2/16-ot vettem. Maximálisan elégedett vagyok vele. (eddig)
GPS szépen működik, igazán nem lehet rá panaszom. Nagyon gyors telefon. Szép is jó is, mi kell még?
Szerintem a kamera is jó, elfogadható. Tesztképek -
gyuszito
senior tag
válasz
nimfas #73306 üzenetére
Hali!
Látom bizalmatlankodsz antelife.com-mal kapcsolatban! Gondoltam elmondom, rokonom 2. alkalommal küldi vissza a telefonját nekik (saját dolgok... elsőre úgy szét romolta, hogy rommá lett, de szerencséjére annyira, hogy semmi nem keltette életre, így nem vették észre, hogy user probléma volt, most pedig mivel már 10-15x kiesett zsebből/kézből a szalagkábele lazulhaott meg, de éppen ideje alaplapot cserélni.. idézem: "Csoda, hogy él még ez a telefon") Megrendeléskor relatíve gyorsan érkezett a készülék, az volt, amiről szó volt, átverés, csalás nélkül. 2. alkalommal sem szóltak egy szót sem, csak azt, hogy hova kellene küldeni.100 szónak is egy a vége. Ajánlom!
-
aytukabozs
addikt
válasz
nimfas #71965 üzenetére
Ha első körben fizettél áfát rá akkor sztem nincs baj, ha nem akkor lehet szívás.
Mindenesetre dokumentálni kell kifele a CN22 nyomtatványt mert úgy tudom abból nálad nem marad, mert ráragasztják a csomagra...Másrészt digitizer csere jóesetben csak kis kézügyességet igényel, asszony hua y300-át legalábbis trékom 20k-ért cserélte volna, én meg rendeltem hozzá kettőfélért kijelzőt, és youtube tutorial segítségével kicseréltem, azóta is tökéletesen működik....
w8-hoz is van tecsőn sok szétkapós videó. -
-
válasz
nimfas #71962 üzenetére
Mivel idehaza kb fél marék ember , HA szedett szét ilyen telefont, így nem biztos, hogy béta-tesztelni kéne a GSM boltban. Ők sem istenek, általában szerződött partnerhez viszik a cuccot..
Lehet jobban jársz, ha visszküldöd. Vagy nem tudom, de itthon kínait nem hinném ,hogy szervizel hivatalos helyen bárki.
Inkább Hardveraprón nézz szét, hogy csinál-e vki ilyet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
nimfas #48180 üzenetére
Boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech
kellemes nézelődést! -
válasz
nimfas #47729 üzenetére
Pl a ZTE v967s jobb volt GPS tekintetében, mint a Qualcomm 8225Q-s Faea F1-ben. Persze ez lehet, hogy egy telefon esetében volt csak igaz és általánosságban nem így lenne - hamarosan megjön a másik ZTE? akkor majd tudok kétszer annyi tapasztalat alapján nyilatkozni
Még valami:
Ez a telefon brutálnak látszik...
Nagy akku, kis méretű, de nagy felbontású kijelző, ellenálló darab -
DJGABI
addikt
-
smkb
őstag
válasz
nimfas #47760 üzenetére
A SoC-on kívül azért még elég sok alkotóelem van azokban a telefonokban, ami miatt aztán pont, hogy nem elág pofára. Pl kamera, kijelző, háttértár, memória, akkumulátor, dac, stb... és ahány egyéb komponens, annyiféle rom, amit ezerféle képp képesekl elcseszni a gyártók, így a rendszer gördülékenysége is erősen eltrő lehet egy egy modell esetében.
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #47760 üzenetére
A processzor MT6589 esetén Cortex A7-es és GPU pedig GSX544, nincs MTK processzor, az maga a chip már.
6577 esetén Crtex A9-es van már és SGX531 a GPU.
Meg kell nézni a leírásban mi van benne, van néhány gyengébb Snapdragon is kínaiak közt, de akad még Snapdragon S4 is köztük, igaz nem sok. Nagyrészt MT6575 MT6577 MT6589-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest