- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozó72
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy UMI eMax okostelefont, Android KitKat 4.4 van rajta. Minden megfelelt a mobilon az elvárásaimnak.
Egyetlen problémám van vele: bár OTG-s az USB csatlakozója, nem olvas (üresnek lát) olyan pendrive-okat, amiket az Android 4.2-essel rendelkező tabletem remekül ír és olvas.
Mit kellene beállítanom rajta, hogy írja/olvassa a pendrive-okat?
Várom a segítséget!
Üdvözlettel:
Zozó72
-
zozó72
csendes tag
Egy rövid kis kérdésre keresem a választ.
Kinéztem egy telefont magamnak: Huawei Ascend G620s
Minden paraméterében megfelelne nekem, csak azt az egyet nem tudom eldönteni, hogy a microUSB csatlakozója támogatja-e az OTG-t vagy sem?
Van olyan oldal, ahol ezt biztosan le lehet ellenőrizni?
Köszönettel:
Zozó
-
zozó72
csendes tag
válasz
trebrona #105324 üzenetére
Bocsi, még egy pillanatra zavarnálak titeket...
Ha neadj ' Isten lecserélném a jelenlegi telómat egy olyanra, ami OTG-t is támogat,
Ti mit vennétek most, ha ez lenne az elvárás: Android, Quad Core, 1 GB RAM, lehetőleg HD megjelenítő?
Nem fontos, hogy márkás legyen (Samsung, Sony)... -
zozó72
csendes tag
Bocsi, egy kis technikai helpdeskre lenne szükségem Android/USB témában.
Vettem egy microUSB-USB adaptert, és ezzel egy Symbian típusú mobillal kipróbáltam a kereskedésben egy csatlakoztatott PENDRIVE-ot, és láss csodát, az okostelefon érzékelte a FAT32-es fájlrendszeremet a PENDRIVE-on file-okat foldereket, mindent.
OK, mondom kipróbálom ezt otthon az Androidon, (Overmax Vertis 01) de az nem lát semmit, mintha nem is csatlakoztattam volna a pendrive-ot hozzá. Pedig a számítógéphez csatlakoztatva működik a microUSB port.
Mi lehet a probléma oka?
Várom nálam tapasztaltabbak jelentkezését!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest