- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #121292 üzenetére
Szia! Szerintem azért mert ez a SOC szinte ingyé
van. De lehet, hogy valahol készletkisöprés volt ebből a cuccból és ingyé adták
Nem lett akkora áttörés mint amire számítottak
Így nem akarták kidobni mert igaz kicsit szar de nekekik még jó lesz(meg aki itthon megveszi)
Azt hitték ha az MTK6582-öt átalakítják és beleraknak egy-két dolgot azzal mekkora üzletet csinálnak
de nem jött össze, legalább is az ára miatt nem egy "csúcsmodell SOC"
-
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #121236 üzenetére
Köszönöm. De az 1GHz-es csak kevesebbet eszik nem?
Az Infocus M560 nekem több mint tökéletes lenne, csak akksiban nem igazán lenne előrelépés, úgy meg nem váltok. Azt azért nem tudom elképzelni, hogy az újabb MTK SoC-ok varázslatra képesek és feleannyit egyen a teló, mint a 6582 korában, plusz úgyis a kijelző lesz a fő zabagép gondolom... Az Oukitel k4000 (Pro) nincs olyan húdeszuper áron a nevéhez képest az EU-ból...
-
törölt tag
válasz
b0bcat #121090 üzenetére
Hát....van 1 általános hangbeállítás, amit használok, én vagy jól vagy inkább tökéletesen hallom a hívót vagy hívottat és még senki sem panaszkodott arra, hogy nem hall jól. (ugye nem mindegy h.a hívás "E" vagy "G" megy, szándékosan nem írom mit jelent a két betű)
ez egy p6000 pro 3 gb...mérnöki módban pl vagy valamilyen appal gondolom még lehetne állítgatni, zenét nem hallgatok mobilon, minőség miatt sem...
-
-
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
b0bcat #120829 üzenetére
"Low-budget B20" kategóriában (110-120 USD) nekem is ez maradt az egyetlen jelöltem, a THL 2015A a GPS-e miatt esett ki - pár helyen jól lehúzták - kamerában, akkuban kb. ugyanott van a kettő. Volt tulajként lenne esetleg némi megosztandó tapasztalatod a nagyérdeművel?
-
Cyborg
őstag
válasz
b0bcat #120829 üzenetére
Nekem nem tűnt fel az ára, ha jól emlékszem, olyan 110-120USD körül volt újonan is, tehát nekem jó árúnak tűnt, figyeltm is sokáig, de nem terjedt el. Azért egy Zopo "Nekem" valahogy nevesebb, mint a Doogee, régebbóta létezik a számomra, persze attól még lehet jobb a Doogee.
-
-
ans1980
tag
válasz
b0bcat #120622 üzenetére
Nekünk a párom cubot x9-ével volt (van) ugyanez a probléma. Használat közben szinte nem merül az akksi, ha nem piszkálod, egy óra alatt merül kb 10-15 százalékot. Az derült ki hogy alvás helyett felpörög a proci maxra. Amúgy fórumokról kiderült hogy ez sok x9 tulajnál így van, valamit elcsesztek a software-rel, de a frissítések sem javítják. De rájöttem a megoldásra: feltöltés után ki-bekapcs, és már meg is áll az aksi merülés. 2-3 napot bír normál használattal. Ha nem kapcsolod ki töltés után, akkor egy éjszaka lemerül kb 60-70 százalékot. Valószínű a töltésnél megkattan valami a kis agyában
Próbált ki, hátha Cubot betegség
-
kmarci25
veterán
válasz
b0bcat #120652 üzenetére
Ha root-olt a készülék, akkor a wakelock detectorban látod a system app-okat is, illetve bővebb statisztikát ad. Feleségem Doogee F5-jén is ez volt, ahogy már írták korábban a prevent pocket dial okozta, folyamatosan figyelte a proximity szenzort. De ez Doogee saját cucc, ezért nem találod, és egyébként sem az alkalmazások között, hanem a beállítások menüben van. Szerintem nálad is ilyesmi lehet, valami folyamatosan pörgeti. Wakelock detector képernyőképet linkelj, hátha rájövünk...
-
nyisziati
veterán
válasz
b0bcat #120647 üzenetére
Szerintem ezek nem is rossz értékek. Én a két kezem összetenném, ha csak ennyire merülne a telóm. Nálam 2,5 óra nyomkodás után kb. üres az aksi... (1.900 mAh).
Ha meg system appokat akarsz fagyasztani Greenify-jal, akkor Xposed alá telepítsd és a Google Play-ből vedd meg a donation pack-ot. Kb. 600 Ft, de vastagon megéri.
-
KTU
addikt
válasz
b0bcat #120622 üzenetére
Ha még nem laktad be nagyon, ha igen akkor is,
amennyiben nincs jobb ötlet.
Factory reset, figyel,
aztán sorba rakod fel az alkalmazásokat és figyel.
De lehet épp valami frissít, vagy x alkalmazás frissebbet kapott és az épp nem jött össze.
stb.Root nincs ha jól gondolom?
Alkalmazások fagyasztása, sorba kiolvasztás.
Esetleg Greenify -
-
-
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #120223 üzenetére
Minidealen nincs találat a Hero-ra.
-
-
-
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #120063 üzenetére
Neked befutott már a Cubot Note S? Ilyenen agyalok most én is, mert a kis akksikból elegem van, de a kijelző és akksin kívül nagyon nem számít más egy mobilban, ahogy rájöttem számomra. Mondjuk ha a kamerája teljesen hasznavehetetlen az nem jó... de ennyiért beleférhet
-
zolipapa66
tag
válasz
b0bcat #120015 üzenetére
Ezek mind olyan procisok és nincs panasz rá
Ami még kizáró ok volt az a kijelző gombsor.....fúúúújjjjj
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz
b0bcat #119903 üzenetére
Miattad vettem, és nem is hiszem, hogy eladom, mert nagyon tetszik. Csak lenne rajta egy ujjlenyomat olvasó, és tökéletes telefon lenne számomra. 2 dolog zavart a telefonban, az egyik a noti led hiánya, azt megoldottam vibration notifier-el, valamint a gombok háttérvilágítása, azt meg Pie controllal. Annyira bejöttek ezek az alkalmazások, hogy már minden eszközömön ezt használom, annyira kényelmesek!
-
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #119759 üzenetére
szia! Hát megnéztem kíváncsiságból a specifikációját és nem értem őket
Mi a sz@rnak tesznek egy ekkora telóba ilyen gyatra elavult SOC-ot? Ahogy a többi gyártónál látszik az MTK6735 különböző verziói is igen "occók" ja és azok is kezdenek elavultak lenni. Kíváncsi lennék melyik okostojás gondolta azt, hogy ezzel "robbantani" fognak a "piarcon"
Lehet, hogy a két vagy inkább három évvel ezelőtti MTK6582-es legendájára építettek?
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #117138 üzenetére
Szia! Az egy régi "markpetting" fogás a szifontól! A 6-os telót ezzel reklámozták. Aztán amikor kijött kiderült, hogy ezt a videót a Star Trek filmhez készítették
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #116641 üzenetére
Szia! Akkor ez az X6 olyan mint az egyszer használatos fényképezők ugye?
Lejár a kártyán levő pénz és megy a kukába a telefonnal együtt
Én már egy MTK6578-as SOC on sem csodálkoznék amibe beleraknának és vagy mellé egy LTE chippet és az lenne az új "codda". Persze két mag az is mandulából nehogy sokat fogyasszon.
-
GIJoe
addikt
válasz
b0bcat #116497 üzenetére
Elephone M3-ban elvileg MTK P10 van már, combosabb Mali-T860el...
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #116442 üzenetére
Szia! Igazad van! Ráadásul az erős hardver egy rosszul optimalizált rendszernél lehet, hogy csak azért nem akad mert mindent erőből oldanak meg "hisz bírja az" csak az akkumulátort horpasztja be idő előtt. Aztán jön a nagy "ccoddálkozás", hogy egy 3000mA-es aksi délutánra sír a töltőért
De még a luzer erorról nem is beszéltünkAmikor a papírforma olvasása után televágja minden "íngyé" letölthető apk-val mert ugye az nekem mind "kőll" mert nem tudok élni sem nélküle
és ezzel azt a rendszer is hazavágja ami amúgy még az elfogadható kategória lett volna. Mert ugye sokak szerint az okostelefon az "mindenható". Pedig nagyon nem az és igen vannak korlátok amiket figyelni kell egy olyan eszköznél ami nem "madzagos villannyal" üzemel és a méretei is szűk keretek között mozognak. Ezek a kezelhetőségben, működésben csak helyettesítik az asztali pc-t vagy laptop-ot.
Ja és az android már hardver igényeivel messzire túllőtt a célon. Túlszárnyalta a pc-k hardverigényeit. Mert ugye egyszerű és nagyszerű -
PanUser
tag
válasz
b0bcat #116419 üzenetére
Tényleg jó ára lesz: jan. 27-28.
Persze ez egy alsó kategóriás telefon. -
beg
veterán
válasz
b0bcat #116407 üzenetére
Nem pletyka, a két brand ugyanaz, csak a star már...khm...megkopott
pl: Star/Ulefone U5
Star Ulefone U69
Star UleFone U7
Star Ulefone P92
Star Ulefone Be Touch 2stb.
-
-
-
fotosjani
aktív tag
válasz
b0bcat #116146 üzenetére
"ahol indokolatlanul sok memóriát zabál a rendszer" és itt fogtad meg a lényeget szerintem.
Van nálam most egy 2Gb-os Lenovo K3 Note, a rendszer 0,9Gb-ot foglal a további appok 1-200Mb-ot
és van egy 1Gb-os Cubot X12-es telefon amin a rendszer csak 160Mb-ot foglal.
Mind két telefon új még kevésbé van belakva, és mindkettőn kb. ugyan azok az app-ok vannak felrakva.
A 2Gb-os telón 730Mb a szabad hely van az 1Gb-os telón 580Mb szabad hely van.Tehát csak azt akartam kihozni hogy vannak nagyon jó 1Gb-os telefonok, és vannak kevésbé jól optimalizált 2Gb-os telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest