- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
Köszönöm. Régóta le akartam cserélni a telefonomon a gyári rom-ot (Elephone P6000) egy agyondicsért VIBE UI 2.5-re, és más okból kifolyólag már raktam TWRP-t a telefonra, gondoltam lecserélem a rom-ot. De közben találtam itt [link] egy olyan hasonlóan VIBE UI 2.5-ös romot, amihez külön melléírták az oroszok, hogy TWRP változat. Tehát ezért kérdeztem, hogy akkor TWRP-vel kimondottan arra készült romot lehet csak felrakni ezek szerint...
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
Olvasd vissza a rivjúmat, és csodálkozz!
Segítek:
Ez a 10 napos üzemidő az alábbi formában jött össze:
- végig be volt kapcsolva a készülék
- be volt kapcsolva az energiatakarékos mód
- a wifi és a bluetooth végig be volt kapcsolva*, a mobilnet és a GPS nem
- egy SIM kártya volt a készülékben
- automatára volt állítva a fényerő
- több mint 5 órát ment a képernyő (ebből max. egy órányi használat lehetett intenzívebb, a többi csak nyomkodás, böngészés)
- több mint 3 órát telefonáltam -
RVR400
veterán
A szofiszikált megnyilvánulásod miatt megint végigolvastam, de nem kellett volna... A szakmaiságról nem beszélek, mert az oké, hogy megy, hogy a 64 a 32-vel milyen arányosságban van (számszakilag, mert a sebességes megnyilvánulást nem értettem, meg úgy az egészet), de amikor valaki az octa core után még azt gondolja, hogy rá lehet kontrázni, mert jön a hexa core, akkor van baj. Nem kicsi.
-
-
Felőlem próbálhatod, de ezzel a hsz.-el megint ástál egyet magad alatt. Az sd áthelyezéses dologgal.
"Ha én világ életemben csak és kizárólag piros rózsával találkoztam, nem fogom elhinni egy jött-mentnek, hogy csak sárga létezik."
Vannak furcsaságok, amik megszokottnak tűnnek, ha csak azokkal találkozik az ember. És a végén az válik furcsasággá, ha mással is összefut. Én azt mondtam, amit eddig tapasztaltam. Nem volt még olyan droidom, ami így viselkedett volna. Lehet, nálatok ez a megszokott, nálam ez a fura. Csak a körülmények mások...
-
Már nem azért, de azok az éntőlem ellopott képek!
Nézd meg a keletkezés dátumát! Az az azstal az én íróasztalom, befotózzal az egészet?
LOL! Hogy lehet egy ember ennyire ostoba!
A cikkben is említettem, hogyösszesen ez a második, aminek netről vannak a képei. Max a nyitóképet szoktam leszedni hozzá!
LOL! Ez már tényleg elmebeteg gondolkodás! -
punky10
addikt
A gizchina-rom esetleg olyan téves infók,amik a "tesztben" is elhangoztak:18 megás hátlapi és 8 megás előlapi kamera...A Gearbest,a Geekbuying,és jopár oldal,amelyiknél még nem lehet kapni,tudja,hogy valójában 13 és 5 megapixelesek a kamerák.Én pl még ezeket az értékeket is fenntartással fogadom...
De mindegy...Azzal egyetértek,hogy ezért a "tesztért" kár volt gép elé ülni,és belinkelni.... -
svgyula
addikt
Szia! Ha lemész a lap aljára (nem védek senkit!) akkor láthatod, hogy április 30.án már volt visszajelzés. Az, hogy jó vagy rossz nem derült ki de a "presell" már régen nem igaz! Ez kb olyan mint nekem anno' a Cubot x6 annál is az összes EU szállító hitegetett, hogy majd ekkor majd akkor aztán az alinál az eladó jót derült a kérdésemen! Azt írta "igen ott nincs és nem is lesz mostanában mert tőlünk kapják
".................
-
Beni2360
félisten
Hát ezért kérdeztem-kézhez- és a mai árfolyamon is 56900 Ft (nettó). Ez így egy ámítás.
Az én telómat - Bluboo Xtouch - meg végre sikerült úgy belőnöm, hogy nem merül le egy nap alatt. Valami nagyon zabálta de már nem tudom, hogy mit állítottam le rajta. Így már szolid használat mellett bőven kibír kettő napot. -
"Lesz rá minden rendszer,.... "
Ezt mint ha már hallottam volna egy """márkánál"""... Jól rémlik, hogy valamelyik beígérte a MIUI-t, a CM-et, az AOSP-t is...
Még jól megszerkesztett fotók is voltak a háttérképekről...... Aztán még a led is kimaradt a telefonból...
Fülesfiszemfaszom... Mondom én, az volt.
@CineDOG1: Mindig lesz egy új, aki pofára akar esni
-
-
Kornel
veterán
Nem is mondtam.
Csak megjegyeztem, hogy ezek a noname B, C brandek attól még nem lesznek best buy-ok, mert közepes specifikációhoz adnak egy kozepesen jó árcédulát.
De van akinek ez kell, azt simán leszuri itt az ember 😂Amugy Te is nagyon szakmaias vagy, ezekkel a hsz-okkal.
TeXaSeee: sorry, telefonról vagyok, sokszor gépel helyettem a gagyi google 😉
-
Kornel
veterán
Kell pár napra kölcsön?
Amugy elég hűs.
Konkrétan még langyos se volt, kiveve mikor valami beragadt a háttérben,es 1 órát maxon pörögtek a magok. Na akkor érezhető volt, hogy melegszik, de egyáltalán nem volt forró, és ugye se throttlingolt még.
Nem 808 meg 810, írtam mar.Duliee: nem kétlem a szakmai munkásságod, de a hosszútávú tapasztalatokat nem lehet megelőlegezni egy jó specifikációval, vagy jó árral.
A xiaocai is igen jó vétel volt annó, aztán minosegre bőven hagyott kívánni valót maga után.
Annyira visszatérve.
Hétvégén takarítottunk.
Előkerültek a régi telok.
Fél éve áll a xiaocai, 2 akksi volt hozzá gyárilag, felváltva volt használva.
Az egyik magában felpuposodott, még jó, hogy nem gyulladt ki egy helyben, mert jó nagy papirkupac alján volt, szépen égett volna a lakás.
Ennyit a gagyi noname cuccokrol.
Egy magára valamit adó gyártó ilyen akksit nem ad ki a kezéből.
Nem véletlen volt a német rtl-en az akksi teszt, a kínai gagyi hamis aksikkal. Több helyen okoztak már tüzet. -
törölt tag
-
törölt tag
Hiába van mindent lebíró akaratot adó Puffin lekvárom, ha nincs két percem arra, hogy megegyem. A wombatok esznek Puffin -t?
-
Figyelni kell az InFocus-ra, szerintem lesz még jó ár-értékű cuccuk, de ők ahogy néztem inkább Indiára focuszálnak
fudi2002: 3900 van rajta, én meg ahogy használom lehet nicns az már 3500 se
Meg azért a P70 alatt nagyon durva hardver van a kategóriájához képest
Következő telefonom vagy Redmi 3 vagy Redmi 3 Note lenne ,ha az InFocus nem lenne ennyire botrányosan olcsó
-
Nekem a P70-ből nem sikerült jobbat, és a legnagyobb baj pl, hogy nappal is néha nagyon fos fotókat lövök vele.
Itt meg kimentem, és ahogy volt lőttem pár fotót, és már jobb lett mint küszködve a P70-nel
Üzemidő: a P70 a 4000-es aksival tud 6 órát, az InFocus meg 2450-essel 4,5-et, szóval jobban teljesít, pedig FullHD az utóbbi
-
dlaj
őstag
ezt ki tudom hozni fv-5 appal is a fényképezőnek csúfolt p70 képalkotóból
Kérlek támaszd alá, hogy külső kamera alkalmazásokkal jobb képek készíthetők!
Én kb. 15 telefonon kipróbáltam legalább 4-4 kamera app-al kb. semmiféle változást nem tapasztaltam az elkészült képek minőségét illetően.
Valószínüleg ebben megerősítenek a többi kísérletező fórumtársak. (valószínűleg)
-
-
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Valamit nagyon benéztél.
Ár nem érdekel..... mivel egyelőre nem létezik olyan mobil ami most kéne nem is tudok árat ...
Jó kamera... ezt csak most találtad ki ,mert ilyet soha nem mondtam mivel én csak netezek a telefonon.Nekem ezek kellenének:
5-6 k battery
B20
Aránylag "erős" HW (3GB ram + Helio P10 már untig elég lenne)
720P untig elég legalább tovább bírná az akku
Ha lehet 150mm alatt ,de ha jó a telefon megszoknál talán a nagyobbat is
EU raktárban kapható legyenbeg: Az hogy semmit nem tudok róla.
WOT-H-A-C: Még mindig az is van -
svgyula
addikt
Szia! Én tudok azért mert és csak!
Ha bezárnál egy sötét szobába egy olyan FHD huszárt. A kezébe nyomnál neki pár telefont, talán az 5"-os telókból a 800x400 felbontást tudná megkülönböztetni
természetesen minden antutu nagyító és társai nélkül
Én a 40"-os FHD TV-nél éppen látom a "pixeleket" a telefon kukucskálás 2x-es távolságáról! Akkor miről is beszélünk? A szifon 6(1334 x 750) meg HD+ jópénzért mégsem panaszkodnak rá.(nem merik szidni a tulajok ennyi pénzért) Én meg a honor-nál is simán levettem a felbontást HD-re(lejjebb nem lehet
) Mert utáltam azt, hogy minden olyan apró, hogy nem tudom rendesen tapizni
Mindenki azt hiszi mindig a több a jobb pedig ilyen esetben van egy fizikai határ amit a szem már nem lát és ez fölé menni már csak placebó/epénis az agynak!
-
pattantyu
tag
-
-
-
Nem az "A" brand, de Te is írtad, hogy nincs megemlítve a Foxconn, aztán mégis telibe oda volt írva
Voltak rossz megnyilvánulásai, de abban maximálisan igaza volt, hogy az InFocus a Foxconn-nal erős kapcsolatban van.
Ez tény. Plusz az, hogy 2013-ban kezdtek és mára meddig jutottak. Ár-értékben haladnak, persze jobb mindig lesz ,de én még mindig hamarabb vennék InFocus terméket, mint mondjuk Elephone-t..
@motocoder: Nem kell ilyen jellegű vitába fordítani a dolgot, mert tegnap a X10-20 esetében is pofára esés volt!
-
InFocus cuccok javarészét tényleg a Foxconn gyártja, ezt onnan tudom, hogy egyezkedtem a hazai forgalmazóval terméktesztelés céljából.
De azt nem tudom ,hogy a teljes palettát ők készítik-e, de van rá esély, hogy javarészt igen.
Egyelőre ők is inkább másodvonalbeliek, de ha ügyesek, onnan ki tudnak jönni.
@beg: Hon Hai Precision Industry Co. , ez a Foxconn
A FIH Mobile LTD pedig egy Foxconn leányvállalat..
FIH Mobile Limited, formerly Foxconn International Holdings Limited, is an investment holding company.
Aláírom tegnap írt hülyeséget, de ebben most nincs igazatok. Amennyire leszóltátok, a Google ugyanannyi találatot dob ki Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen TV-t vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest