- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek #70763 üzenetére
Szia!
Te egy nagy tévedésben ill. ellentmondásban vagy. A 4-8 mag jelenleg szinte csak a játékokhoz kell.
Alapból a telefonálása, böngészésre elég a 2 mag HA! a kijelző nem haladja meg a 800x480 felbontást.
Az egy teljesen más tészta, hogy ki mennyi app-ot zsúfol bele a telefonjába, mert az meg memória függő.
Nekem volt 1db 1mag, 2db 4(MTK6589)mag , 2db 4MTK6589T, 1db MTK6592. Tudom azt hogy a rendszerhez
a HD felbontásban már nem elég a 2db mag (de ilyen nincs!). A nálam levő telefonok gyorsasága igen is összefüggésben volt(van) a magok számával és a beépített gpu sebességével.
Tudod akkor amikor azt írod, hogy játékra használod azért megkérdezem: láttál már "csak" HD kijelzős telefonon játékot futni? Ha nem akkor nézd meg egy normális telefonon mit kell megjeleníteni a rendszernek.
A te 2magos telefonodra letöltött játék meg egy új HD felbontású telefonra letöltött játék nem ugyanaz az alkalmazás. Csak a neve egyezik meg! Mivel a telepítés előtt a rendszer ellenőrzi a telefon felbontását is.
A csúzlis madár nem a megjelenítés csúcsa...........................
A böngésződ is csak és kizárólag a felbontású gyenge kijelző miatt bírja! Ha egy oldal betöltésekor normálisan belökné a hozzátartozó állományokat valószínűleg sikítana a CPU meg a GPU is a telódban és elkezdődne egy diavetítés vagy egyszerűen lefagyna. Az amit te látsz rajta az egy a telefonodra "butított" kép. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Crytek #70750 üzenetére
Figyelj már ....Te honnan tudod hogy momdjuk én vagy a másik vagy,a harmadik mire használja a telefonját????!!! Mert mondjuk lehet hogy böngészünk+email-t szinkronizálunk neadj isten skypeolunk.Olvassad vissza a hsz. okat hányban szerepel az a mondat " nem játszom a telefonon,nem játékra kell" stb...
Nem egy ember érdeklődik erős hardware- után a játék igénye nélkül!!!!A p6 egyébként is főleg a design- miatt üt!!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #69794 üzenetére
Az nem derült ki, hogy hol lopták ki a telefont. A boltnak nem érdeke ilyen "hírnév" szerzése. A V3 topikban is könnyítettek a csomagon két telefonnal, de az itthon lehetett már.
Laza...: Elvileg Neked nem is kellene látnod a Kína-Belgium útvonalat (az valami rejtett szállítmány), csak a belga posta részét, amikor már ide jön. Nekem legalábbis így működött. MIX-szel amúgy sem kezdunk mondatot, főleg, ha TN.
-
-
kymco
veterán
válasz
Crytek #69414 üzenetére
És az LG 2x is 5,7" telefon? Mert a vastagság és a méret együtt már elég nagy...
Egyébként az adott méretekkel gond van. Ha a telefon fizikai méretével számolok a drága öreg Pitagorasz útmutatása alapján, akkor kávával együtt a telefon 5,88".. Feltételezve, hogy a képen az a telefon van, amit forgalmazni fognak... hát ennek elég nagy a káva alul és felül is. Ebből szvsz elég nehezen jön ki az 5,7" képernyőméret. -
csubuka
addikt
válasz
Crytek #69267 üzenetére
Kinai telot meg sosem adtam el itt kb a regi laptopjaimat es magyar teloimat, asztali gepeimet ertekesitettem csak, am ott szerintem inkabb forditva ment a lehuzas pofatlan alkudozas stb... Bocsi de most csak ennyi van nalam, oke annyiert meg nem elado... Szerintem ha valakitol egy tesztelt gepet veszel at azonnal amikor szeretned az felaras szolgaltatas amugy. Lehuzas a vateras helyetted berendeli 3-4 het alatt felarral esetleg meg afat is fizethetsz kategoria, amibol van boven. Kinabol rendelve johet selejt vagy egy zsak kavics is... Ha itthon veszed akkor latod a termeket es ezt milyen alapon lehetne elvarni mastol hogy ingyen vallalja a rizikot Neked a ket szep szemedert...
-
kgymac
őstag
válasz
Crytek #69230 üzenetére
Úgy emlékszem, nem Te vagy az első, aki dispute-ra csomagszámot kap tőlük. Én ezért is kerülöm hangyáékat. A másik ok, hogy szerintük a thl w3 és a w8 azonos képernyő méretű, így a "w8 gyári" fólia megegyezik a w3-éval
. Örülnöd kéne, ha tényleg az jön majd, amit rendeltél...
szerk: sajna az előző szerk ideje lejárt közben...
-
Bferibörs
addikt
válasz
Crytek #69155 üzenetére
1430 t-ről ingyé hívható,meg is rendelheted
ezt köll kérni,meg persze kérdezni,érdeklődni felőle milyen egyéb kedvezmények vannak még oszt szerintem a futár házhoz is viszi -túl bonyolítod
-
kgymac
őstag
válasz
Crytek #69155 üzenetére
Ez egy forgalombővítő opció, mint ahogy írva is vagyon trééknél.
Tisztelt Ügyfelünk! Adatforgalma elérte a csomagjàban foglalt mennyiséget. Le/feltöltési sebessége a következö 28.-i fordulònapig legfeljebb 32 kbps. A NetPlusz L megrendelésével havi 1290 Ft-ért +1GB adatot adunk, ehhez küldje SMS-ben a +NETPLUSZL kòdot a 1430-ra. Tovàbbi feltételek: 1430. Telekom
-
aytukabozs
addikt
válasz
Crytek #69136 üzenetére
szerintem is hívd fel őket mert a honlapon lévő árak módosulnak attól függően is hogy mióta és milyen szintű ügyfél vagy, itt hiába is adnánk tippeket...
-
Bferibörs
addikt
válasz
Crytek #69136 üzenetére
Hívd fel őket ( honlapjukon fent van ) Ha jól emlékszek kapcsolat csomagnak hívják.Ha van pld. vezetékes net előfizetésed hűség idővel akkor rendelhetsz hozzá mobilnetet ( persze csak bizonyos tipust ) 25% kedvezménnyel amig a hűség időd él ,ha hosszabítod akár csomag váltással akkor is folytatódik a kedvezmény.Az 1600 Ft 2 GB 7,2Mb csomag már nem rendelhető.A lehetőségeket pontosan leírják a honlapon.Na jó nem pontos de leírják :-)Ami jelenleg a legolcsóbb és aránylag jó csomag ,3 GB,60 Mb.A pontos ára fent van a honlapjukon.
-
hungobungo
senior tag
válasz
Crytek #69103 üzenetére
Ne irjál már hülyeségeket, selejetet/hibás készüléket egy normális gyár sem enged ki a kezéből, és egy webshop sem fogja magát szopatni az eladásával és a dispute kezeléssel...
Valószínűleg megnézték hogy a raktárkészletből mi az ami nem fogy, és minimális haszonnal/bekerülési költségen eladják, hogy ne bukjanak rajta. Itt van a nyakukon az újabb quad/octa generáció, ha most nem adják el akkor már soha...
-
Terentius
őstag
válasz
Crytek #69056 üzenetére
Akkor bocs!
ON:
Szerintetek ha alacsony akkufeszültségnél töltés közben ugrál kicsit a képernyő,de csak akkor ha épp mondjuk lapozok. Ez okozhat gondot a telónak,akksinak??Ha már feltöltődik kicsit akkor a jelenség megszűnik.Emellett töltés közben zizeg a töltő. Nemrég vettem az edigitalban. Cellect a márkája és 5V,1A-es. -
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #68872 üzenetére
Van itt egy díler, aki Angliából küldet a kínai haverjával! Fel kell vetetni a listájára!
(#68875) Dhampir
Szvsz abban a könyvben sem lehetne említeni a Hongmit, amiben a Mi2-ről írnak! Akkora a különbség a kettő között.
Ha lesz csoportos rendelés Mi2-re egynek itt vagyok én is.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #68627 üzenetére
Szep telefon... varom mar azt, amelyik kisebb lesz mint a kijelzo!
(#68624) Dotahpakeb
Auchan... nem egy telefon bolt. Nem is latok nagy kozosseget hozza.
En nem vennek ilyesmit!
De a teveszor pulcsi a linkeden, az tetszetos... -
-
-
-
-
laslie92
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz
Crytek #68041 üzenetére
Embere válogatja.. én 2 hónapig vártam egy C3-ra, mivel vámon gondok voltak.. megérkezett, letettem az asztalra, és körülbelül 1 óra múlva bontottam ki.. Azért kezdtem azzal, amivel, mert én ki bírtam amíg felveszem.
Tboy: ezesetben szerencséd lehet! Remélem hitelesen káromkodtál a videóban, mikor kinyílt a doboz. Sok sikert, kívánom, hogy sikerrel járj!
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek #67304 üzenetére
Szia! Viszont az csak egy alapbeállítást csinált a telefonon olyan mint a win-nél a "visszaállítás"
az is visszaállít egy állapotot megszünteti az adott idő után telepített alkalmazásokkal a kapcsolatot DE nem törli őketÍgy a szakember kiolvasás után a maradványból látja azt amit elkövettél ellene(persze feltétel
akarja-e) ez attól függ milyen hangnemet használtál
Ha olyat mint amit itt akkor kifordítják és újlenyomatot vesznek mindenhonnan
és garancia vesztés lesz belőle
Ja és lehet az is, hogy kínaiul minden működik -
arfer
senior tag
válasz
Crytek #67296 üzenetére
Ha van CWM a telón, akkor nem feltétlenül. CWM fentléte esetén bizonyos telefonok a Beállítások menüből indított visszaállítás esetén boot loop-ba kerülnek, rosszabb esetben el sem indulnak többet (persze feltámaszthatóak, csak munkás). Úgyhogy azt szoktam mondani, akinek van CWM-je, az mindig onnan indítson Factory data reset-et, ne a Beállítások menüből.
-
-
-
-
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66935 üzenetére
Legalább tennéd Off topikba a hozzászólásodat. Amúgy a vádjaid trljesen megalapozatlanok és nem csak rám nézve sértőek. A Hongmi topikban már nem is emlékszel, hogy mi történt? Ugyanez a folyamat játszódott le ott is. Innen is ki fognak utálni téged a stílusod miatt. Sajnos hiába is próbálnánk segíteni neked. De tudod mit? Nem is szeretnék...
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66930 üzenetére
Sajnos nem veszed észre magad. Magas ívben ejtek arra hogy "olcsó húsnak hugy a leve" 4 magos kínai telefont vettél bármiféle előzetes kutatás hiányában, vajh milyen az a készülék. Aztán meg különféle topikokat telepiszkítasz a nemtörődömséged és hiányos körültekintésed okán. Minden egyes hibát külön HSZ-ben bizonyos időközönként osztasz meg. Ez amolyan bujtatott lejáratása a kínai telóknak? Ha nem, akkor ahogy Duliee kolléga is írta... Intézd el a rinyálásod 1 qrva HSZ-ben és szevasz. Senkit nem érdekel a lejárató kampány jellegű HSZ-gyűjtögetésed. Arról nem is beszélve, hogy szakmai szegénységi bizonyítványok egész sorát állítod ki magadról. Tényleg sajnállak.
-
-
-
Upo
addikt
válasz
Crytek #66813 üzenetére
Nem megfelelő rootolás szokott ilyet okozni mégpedig a busybox miatt, olyankor a data partícót nem mountolja, olyan mintha minden újraindítás factory reset lenne, és a beállításokban a tárhelynál is hiányzik.
Az umi nekem gyárilag rootolt volt, ha nem próbálod rootolni a rootoltat akkor jó kell hogy legyen, rakd vissza a gyári 0520 romot, az működik csak a kamera gyenge. A 0528-ból kéne áthozni ebbe a kamera javítást mert az amúgy használhatatlan (igen, az van a needromon valami júniusi dátummal). -
válasz
Crytek #66769 üzenetére
De nem értem, akkor minek szivatod magad kinai telefonokkal?:
Ha alapbol szkepticizmussal kezeled öket, akkot hagyd, ne is vásárolj ilyet.
Ellentmondásos a dolog.
Adott egy rakás forum kinai telokrol, külföldön, youtbe videok is, ha alapbol látom, hogy gyenge lesz a magas igényekhez, minek rendeled meg?
Ez ilyen önszivatásélvezetfaktor?
nem értem
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66790 üzenetére
Mit buktam be kicsi csíra? Öcsém a szakmai hozzáértésed nulla, nem törődöm vagy és csak fikázol. Nem, képzeld nem vagyok kínai. És ha nem tetszik az, hogy vannak nálad szakavatottabb kollégák itt a fórumban (nem magamra gondolok), akkor kérem szépen el lehet innen menni trollkodni máshol. Kezd (gyanítom) nem csak nekem qrvára elegem lenni belőled. Menj isten hírével az LG telód topikjába ömlengeni, de a fikázásodból itt NEM kérünk!
És ahogy bb71 kolléga is írta, sürgősen gondold és értékeld át az életed.
-
tutis
őstag
válasz
Crytek #66790 üzenetére
Nem szeretnék belefolyni a vitába, csak az akksitöltés témához szeretnék egy idézetet beszúrni:
"Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz." -
válasz
Crytek #66790 üzenetére
3300as akksi 1.5 ora alatt? 2.5A-s tolto???? atbaszas szagu...
Valamint nalad a hiba, en 1 honapig hasznaltam az umi-m, es tokeletes volt.
nem gyarilag, de 1 het allitgatas utan megcsinaltam.De bevallom oszinten, akarmerre megyek, beledbotlok... nincs jobb dolgod?
megveszem az umid 25-e....
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66787 üzenetére
- GPS -> EPO frissítés (de ha ki se próbálod, ne fikázd)
- anyaghasználat -> mutass képeket
- 1750mAh aksinak semmi köze a 3 órás töltéshez, az számít, hogy a telefon microUSB-n keresztül mekkora áramerősséget képes felvenni. Nem feltétlen jó egy nagyobb töltő.Az a baj, hogy a "hozzá nem értésed" nagyon látszik és a gyűlölet kampányod kezd kicsit fárasztó lenni. Ha nem tetszik a telefon, akkor add el valami jó marketing szöveggel és szevasz-tavasz. De arra itt nincsen szükség, hogy feleslegesen tántoríts el bárkit is a kínai telefonoktól csak azért mert te nem vagy kibékülve velük... pláne úgy hogy bizonyos modellek még csak a "szemed"-ügyébe sem kerültek, nem hogy a kezedbe.
-
bb71
őstag
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66783 üzenetére
A Tesco-s 4000Ft-os készülék is cső kínai.
Amúgy az okostelefonokat "szokás" belakni és "bejáratni". 1-2 nap után messzemenő következtetéseket levonni nem igazán lehet. Úgy tesztet pedig nem érdemes írni bármiről is, hogy már a belakása előtt porig alázod és esélyt sem adsz neki a bizonyításra. -
Dominó85
addikt
-
Komplikato
veterán
válasz
Crytek #66701 üzenetére
"Most a kínai telefonokhoz komoly hogy program kell egy mp3 csengőhangnak beállításához?"
Hát most lehet hülyeséget írok, de a legtöbb Androidos készülékben így van, mivel az MP3 jogdíjas dolog és pont ezért OGM-et használnak csengőhangnak, nem?
Ráadásul bizonyos fájméret fölött még akkor sem eszi meg a rendszer, ha szépen valami root cuccal bepakolja az ember OGM formában a systembe, szóval nem egyszerű. De ennek nincs köze ahhoz, hogy "kínai". -
válasz
Crytek #66747 üzenetére
Nekem volt X1S-em, kb 3 hete adtam el.
Nagyon jó telefon.
Azzal kell kezdeni, hogy a töltőjét jó messze eldobod.
Ezután neki kell ülni, és felrakni a HIKEOS nevű rom legújabb verzióját.Ha értessz hozzá, nagyon szép dolgokat lehet kihozni belőle.
CPU és GPU butítás nélkül auto fényerőn 4 óra feletti kijelzőidőt produkált.
Belakott rendszernél 300MB szabad ram, úgy, hogy a háttérben a facebook-messenger-viber-stb futott..
Kamerája camerazommal jó képet készít, persze nem S4 szint, de egy S2-2X szintet hoz.Én elégedett voltam vele, sőt, a mostani Vowney V5 mégkegyetlenebb. Gyors, brutál jó üzemidő ( 5-5,5 óra kijelzőidő auto fényerőn )
Ha olyan telefon kell, amit előveszel, használsz, nem umit kellett volna venni...
lenovot, xiaomi-t, newman-t...umi az erős középminőség...
Szerk :
Domino : MP1....MP2 a Z2580 mellett van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest