-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
McSzaby #105706 üzenetére
Az oroszoknál némi hálózati információt találtam miszerint td -s azaz nem fog menni itthon a 3g, ahogy eddig megismertem a meizut , zárt bootloader , nem tudod romolni , nem.is csinálnak rá, van a flyme és kész...illetve hiába is romolnád , nem tudná akkor sem a 3g t, hasonló mint a lenovo A806 vs A808(kinai)...ez a telefon igy veszett...
Szerk:megelőztek -
válasz
McSzaby #105706 üzenetére
Ubuntut, szerintem kizárt...
Azért vannak korlátok..
Ha only China, akkor ez van... Márpedig a Google találtok alapján ez China Unicom-os készülék...
Egyáltalán honnan van a telefon?
-
válasz
McSzaby #70353 üzenetére
Igen.
Hét készüléket akarok összevetni, de három még mindig a vámon vár - fura, hogy egyes csomagokat elintéznek pár nap alatt, míg másokat hetekig tartanak vissza...Hot Pepper LA3S
Akinek túl drága a Lenovo K910, de szeretnének hasonló készüléket, azoknak ideális választás. Hasonló kijelző, mint a K910-ben, a Proci MSM8228 8974 helyett, Adreno 305 330 helyett, meg még néhány különbség, de persze fele áron.Akinek nem ismerős a márka: Évek óta általában egy, esetleg két készüléket hoznak ki, többnyire Qualcomm procikkal. a "Chili Pepper" - csili paprika a logójuk, Anno még itt a fórumon is feltűnt talán két, esetleg három éve az akkori "Small Chili" telefonjukkal, MSM8225 procival az MTK6577 elleneleként. "Öregebbek" még emlékezhetnek a telefonjaikra, általában nem kerülnek itt elő, pedig nem rosszak.
-
válasz
McSzaby #70342 üzenetére
Ha nincs szükséged az extra tudásra (e-pensi-re), akkor vedd az olcsóbb Lenovo-t.
Teljesítménye szinte egyforma a két készüléknek. A kijelző felbontása jobb a Hongminak, illetve elvileg a kamera is jobb képet készít. Az S650-hez jön a 4.4 KitKat, illetve olcsóbb is a készülék. Neked kell tudnod, melyik ezek közül a fontosabb.Ha minden igaz, vasárnap vagy hétfőn mindkét készülék a kezemben lesz. Ha megérkeznek, akkor összevetem neked őket, vagy + egy hét múlva kész lesz egy összehasonlító teszt is több telefonnal.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Male
nagyúr
válasz
McSzaby #52350 üzenetére
Simán a listán volt a magyar nyelv... szóval támogatott
A Lenovo programok csak angolul tudnak... illetve volt valami 360 mobile safe akármi is rajta, valami vírusirtó, ha a gugli fordító jól dolgozott, mert az totál kínai volt... így leszedtem, mert úgysem tudom használni. (egyébként az fogta is a telefont rendesen, ha jól érzékeltem...) -
Male
nagyúr
válasz
McSzaby #52292 üzenetére
Szerintem teljesen jó a képe, én nem látok pixeleket.
sodokan: nincsmit
Tudom, nagyon tömör.
obga: Ok, de mi érdekel?
Eddig egy xvid-et próbáltam, SD felbontás, az ment szépen.
LED villanó zseblámpaként elég fényes, viszont határozottan melegszik ilyenkor.
Fotó... még nem töltöttem át a gépre, de nem túl bíztató... az előlapi kamera nagyon gyengének tűnt már a telefonon nézve is.
GPS gyorsan talált műholdakat, és elég pontosnak is jelezte, illetve annak is tűnt (gyalogosan, térképen néztem, hová rajzol, és max 1-2 méter eltérés volt)
Maga a telefon nem izzik fel játéktól sem, gyanítom elég takarékos ez a 6582M.
Az egész felület szépen simán megy, nincs akadozás eddig.
Telefonáláskor a hang rendben volt mind a két oldalon.
Akksi töltő 1A-es... van valami gyári progi rajta, az jelzi, épp hol tart. 80%-is "fast charge" megy, ez annyit jelent, hogy ~2 óra alatt 15%-ról felnyomja 80%-ra, utána két fokozatban visszavesz... a végén már nagyon, így öt és fél! óra után meguntam 99%-on, és lehúztam a töltőről... azóta két nap alatt lement 79%-ra, bár most nem is használtam sokat.
Viszont tényleg valami más felosztása van a belső tárhelynek, amit nem is igazán értek. Azt írja, hogy belső tárhely 2GB, és ebből kb 140MB a szabad... ugyanakkor a programlista mait kirak, az alapján el nem tudom képzelni mi foglal el 1.86GB-ot... cappa72 írta korábban, hogy valami elég fura tárhely kiosztása van, hát tényleg... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest